18

Пешо

преди 8 години

Повече от половината планета са с братушките. Кой кой а?

17

ЦК на либерастите

преди 8 години

Добре де колко трябва да е акъла на либералния ентусиаст който вярва в такива небивалици???Истината е ,че и Македония и Украйна падат като свидни жертви на американските корпоративни секти чиято политика в момента е насочена срещу Европа и Русия и спешно трябваше да се поставят големи разломи за да се спре стокообмена менду РФ и ЕС и да се ложи прът в каруцата на енергийните проекти.

16

***

преди 8 години

При милиард и половина китайчета и покрай тях 120 млн руснаци а познайте коя ще е водещата държава за напред в азиатския регион. Русия ще е само бедния съюзник и бензиностанция на поднебесната империя.

15

Аз

преди 8 години

Само да не се стигне до война между азиатците и белите. Че белите може да сме доста по напред с технологията ама сме по малко. Пък *** има ядрени бомбички бая

14

Новината

преди 8 години

Днес, от сутринта "киборгите" атакуват опълченците на ДНР по цялата линия на фронта, а вие за пореден път пропускате да отразите този факт и утре, когато новорусите отговорят на огъня ще ни убеждавате, че те са агресорите и нарушителите на минските споразумения. Не е редно така.

13

Боби

преди 8 години

До Шоп 8Шопее Шопее Индия вместо да купи 120 купува 36 и то само за да има Рафал на разположение за да може да пооткрадне някоя и друга техническа идейка. А иначе Купува СУ-30МКИ и да ти кажа защо? Защото БРАМОС или олекотения вариант на П-800 който *** Американския Разрушител Кук както с въздушно така и с наземно, морско и подводно изпълнение вече е интегриран към Су-30. Една от малкото нови Свръхзвукови УНИВЕРСАЛНИ ракети както с ядрена БЧ така и с обикновенна.

12

***

преди 8 години

Като патриот не харесвам чуждопоклонниците и смятам че русофилството трябва да се обяви за секта и да се забрани със закон. Казах !

11

Аз

преди 8 години

Западняците смятат, че Света е задния им двор, но май си разкопаха двора на много места...

10

сс

преди 8 години

До 6 МуслиАбе, Мусли, ако САЩ не могат да се намесят в конфликта, нали знаеш, че те не са свикнали да стоят мирно. Те ще си търсят играчи, които да играят от тяхно име. А в нашите министерства на външните и военните работи има едни кученца, готови винаги да се нахвърлят на мършата, ако им се подвикне "Дръж!"А относно Македония, патриотични формулировки на действията винаги ще се намерят...Не бъди толкова уверен!

9

жуков

преди 8 години

войната е сащ срещу русия и китай

8

Шоп

преди 8 години

Ще пламне, ама май русофилската пасмина ще пламне, като Пламен Горанов.

7

Шоп

преди 8 години

Простотии, платени от Кремъл."Киев продължава да се готви за ново настъпление в Донбас." - само от това изречение трябва да ви е ясно, че в тоя институт са се наместили полуруснаци. Никой сериозен човек няма да напише такава глупост. Както и удобно да забрави, че Индия се отказва от руските изтребители и купува френски Рафал, американски хеликоптери Чинук и се готви да купи американски електромагнитен катапулт за новия си самолетоносач.

6

Тео

преди 8 години

И още една новина, която няма да чуете по нашите медии. Ураинците са "успели" да взривят входа на мина Александър Засядко, в резултат на което в момента 576 миньора са блокирани под земята. Но нищо де, те ги умеят тези работи - я самолет ще свалят, я нещо друго ... Не мисля, че това е случайно, след 2 дена започва срещата на Г7 в Германия.

5

Тео

преди 8 години

До макетоДа, господата украинци плюха на Минскяит договор. Водят се масирани сражения по протежение на цялата фронтова линия. Има 15 убити, между които и цивилни. Сами си подритват здравната книжка. Надявах се да са се разбрали, но уви ...

4

Анонимен

преди 8 години

не трябва да допускаме никоя политическа и етническа партия да прави изказвания за вътрешни конфликти . в противен случаи ние може да сме преди мкедония

3

макето

преди 8 години

в Донбас гори ако не сте чули веке

2

Гешев

преди 8 години

Да, събитията във военната плоскост напират. Моля се само нашата родина България да не бъде засегната от конфликта в Македония!Група кан Телериг

1

Анонимен

преди 8 години

пламне ли македония, ще пламне и България