10

Пичай

преди 8 години

Българите също могат да анулират изборния туризъм, а също и тънките сметки на партиите. При това напълно законно и в рамките на един ден. Това става с масово гласуване. Негласуването само вреди на народа и облагодетелства политиците и техните приятели **ан;ите.

9

Момо

преди 8 години

Хубаво ми пляскате минусите, но не сме кралство или царство, за да се дават по този начин заповеди на изпълнителната и законодателната власт.Пак ще започнат едни дела и чудесии, и отново ще берем срам и ще плащаме на разни неандерталци подкрепени от БХК.Така, че пак ви казвам, че са нужни ясни правила как се дава регистрация и как се анулира. Защото в правова държава не може да анулираш нещо просто защото някой така е казал.

8

Анчо Шукри

преди 8 години

Браво на Бойко, че прекрати безобразията. Очакваме адекватна компенсация за спрените безобразия и още по- големи помощи през следващия мандат.

7

1chovek

преди 8 години

И аз не съм фен на ББ, намирам че е неподходящо бивша мутра и бивш охранител на убиеца-диктатор Тодор Живков да бъде премиерът на България, но конкретно за това нещо - подкрепям. Много отдавна можеше и трябваше да се прекрати този вътрешен изборен "туризъм", на който сме свидетели винаги преди местни избори.На избори за кмет най-много се купуват гласове, защото с малък брой купени гласове може да се вземе цяло кметство или дори община. А на местно ниво има най-много проблеми.

6

12345

преди 8 години

Леле, не мога да повярвам! Браво! Всички задружно трябва да работят срещу ДПС, докато бъде смазана тази партия! Едно селце не трябва да има с кмет, член на тази партия! Едно!!! Това трябва да бъде основна цел!

5

Момо

преди 8 години

А на какво основание, ще се отказват регистрации? Това ми е много интересно, защото на думи е лесно, но трябва да има ясни правила.Нима бедните нямат право да живеят бедно? Подкрепям предложението, но трябва да се помисли добре и да има ясни правила, за да не плащаме после отново на разни индивиди, които са ни осъдили в ЕСПЧ.

4

Анонимен

преди 8 години

Не съм му фен, но за това го подкрепям 100%

3

Момо

преди 8 години

Политиците си стискат ръцете и работят заедно, само ако имат печалба от това. Коментара е в отговор на номер 2.

2

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше!!

1

Анонимен

преди 8 години

Ще ми се всички политици да си стиснат ръцете и да работят за благото на България, ама далеч е още този момент, уви!