167

Анонимен

преди 9 години

Абе, про.стаци недни, направете поне анекс към договора за концесия, да не правите за смях държавата, а и целокупния народ да срамите. Поне 10% да остават за държавата, а не смешните 0,75%.

166

Анонимен

преди 9 години

До 210Акциза пич и ДДС-то са косевнни данъци те не се плащат от Лукойл, а от потребителя на горивата, понимаеш товарищ ! въпреки че и за тях има доста съмнения че Лукойл присвоява акцизи и ддс

165

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 207Чети до край бе освен че им продава суровината и тук вече работи Лукойл БГ ЕООД на Валентин Златев. Вие наистина ли сте толкова *** или се правите от половин час неможете да разберете какво е представителство на чужда фирма.

164

Анонимен

преди 9 години

До 205Концесионните такси пич се договарят преди сключване на договора, как сега ще ги накараш да се подпишат под друга цифра, няма начин, сега дали таксата е голяма или малка незнам, но знам че според нашите "учЕни" от 80-те години находището е изчерпано и понататъшния добив е без особенна перспектива.

163

Анонимен

преди 9 години

Щом ни грабят руснаците лошо Щом ни грабят западни компании хубаво Според някои или обратно според други Ега си логиката с такова мислене никога няма се оправим Чуждия грабител дали е източен или западен все си е грабител а и отговорните фактори като видят парите те не се интересуват руски ли са американски ли са важното е да им влязат в джобовете.И стига сте ревали демократи вашият Костов подари нефтохима на руснаците .

162

До 207

преди 9 години

Ти си уникално *** човече.На тоя оборот дето цитираш на Лук ойл държавата е прибрала милиарди акцизи.А иначе виж американските ТЕЦ-1 е ТЕЦ-3 дето ни дават супер скъп ток плащат огромен данък печалба щото са ни американците новите баратя,ЕРП-тата и те плащат ,Кауфланд Билла и Лидал също плащат милиарди.Само руснаците -не.Я вземи се гръмни бе

161

DreamTheater

преди 9 години

Атака ли?!Кои бяха тези?Да не би на наближават някакви избори?

160

до Иху-аху-ох-боли

преди 9 години

Ти и опорни точки нямаш щото си умствено ограничен и не виждаш по-далече от кофата за *** пред панелната си кутийка.

159

Анонимен

преди 9 години

Хахахахахахах "руския Лукойл няма нищо общо с българския Лукойл" това е най-големи виц :))) сигунро и Овергаз няма нищо общо9 с Газпром, и Путин няма нищо общо с Кабаева

158

Ахмет Доган

преди 9 години

И аз вече си имам маса - пластмасова и голяма.

157

До 196

преди 9 години

По -полека с хилядите работни места в Челопеч .Там работят около 500 човека само.И никой не иска да ги гони.Просто да ни платят такса поне като на Судан -5 % ,а не както сега плащат половин процент.Кое от това не разбра еврогеей ***

156

ognyanz

преди 9 години

До "Ха-ха-ха": Ти изглежда си поел грижата, за каквото и да става дума, да пишеш за Лукойл, като ученика, който научил само урока за краставицата. Каква връзка има неизгодният договор с канадската фирма с Лукойл и руски имперски интереси. Договорът е очевидно неизгоден - кой дава на концесия мина за добив на злато за по-малко от един процент. Само политик, който е получил здрав рушвет. За хатъра на Иван Костов ли да крепим този договор. На него ли са се клели да служат в Народното събрание?

155

Анонимен

преди 9 години

До Ха-ха-хаТи помниш ли когато в хотела си Валентин Златев и агент Буда се срещаха и са договорили таксите и данъците които да внася, но вместо в БГ Златев ги внася на Буда

154

cyganya

преди 9 години

Nie mojemi sam da si vadi metalite, da prai gerdani, sinjiri, grivni, obeci na bulkite i na kravite :) da kupuvame zemiata po 1.10bg lefa na dekarite - to tam ne e gratska ili selska zona :)dai ve bate :)

153

seira

преди 9 години

ТА, ДА СИ ПИТАМ:1. КАКВО ПРАВИМ, КОГАТО "ПАРЛАМЕНТА" ГЛАСУВА ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА И ПРОТИВ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА?2. ТОЗИ "ПАРЛАМЕНТ" БЪЛГАРСКИЯ ЛИ Е?КРАЙНО ВРЕМЕ Е В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОВЕДЕ ИСТИНСКА БОРБА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ.ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА НЕ "СУВЕРЕНА ДА ИЗБИРА КОЙ ДА ГО УПРАВЛЯВА, А ДА УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ ТЕЗИ, КОИТО Е ИЗБРАЛ"!ИСТИНАТА Е ЕДНА:137 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

152

МУНЧО

преди 9 години

СИДЕРОВ Е ПРАВ.ЗЛАТОТО В НЕДРАТА НА ЗЕМЯТА НИ Е ОБЩОДЪРЖАВНО БОГАТСТВО И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО РАЗДАВА , ОЩЕ ПО- МАЛКО НА ЧУЖДЕНЦИ.ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ!ИМА ЛИ ДРУГА ДЪРЖАВА , ТАКА ЩЕДРО ДА СИ ПОДАРЯВА ЗАЛЕЖИТЕ ОТ ЗЛАТО НА ЧУЖДЕНЦИ ?

151

Анонимен

преди 9 години

До Ха-ха-хаТи трябва да се запишеш като Тра-ла-ла. Това ли беше всичко което разбра за Лукойл, въобще най-накрая разбра ли или си паталогичен случай, че руския Лукойл няма нищо общо с българския Лукойл, освен че продава на българския или ти е трудно и почваш да пишеш други тъпизми.

150

Анонимен

преди 9 години

Кръв повръщам, концесия не връщам! Тя цяла България е на концесия, те за един Челопеч и златото се хванали.

149

Анонимен

преди 9 години

И като вземете концесията какво ? плащате неустойка, компанията напуска, съкращава няколко хиляди работници със средна заплата по 1500-2000 лева и находището остава да пустее, и ще пустее и никой няма да иска да го вземе докато се водят съдебни спорове ....Това ли искате ?

148

Анонимен

преди 9 години

Другари еврогейци,не измествайте темата пак към Русия.Тук става въпрос за канадска фирма,която в други страни плаща не половин процент ,а 20 пъти повече на държавите за да ескплоатира находищата.Това иска Сидеров-тези като печелят милиарди да внасят в бюджета на по 5 милиона на година ,а поне по 100 милиона.Иначе за нас остава само отровената прирада , а златото и милиардите заминават навън