84

Анонимен

преди 9 години

До Анонименя вземи ти реши задачите и тогава давай коментари

83

МИМС

преди 9 години

До рониАбсолютно съм съгласна с вас !!!!

82

Анонимен

преди 9 години

До AлександроваДъщеря ми ходи на пробни и беше ужасена че са по - трудни от тези които дават в училище както и че липсват тестове с подобна трудност в сборниците с които се беше снабдила .Все пак изкара доста прилични оценки без курсове и частни уроци и то благодарение на огромните усилия които вложи сама.

81

Лили

преди 9 години

Защото децата ви са невъзпитани, *** и безотговорни.

80

Духовников

преди 9 години

Не е красиво децата да са по-интелигентни от министър-председателя! Даже да знаят, са длъжни да сгрешат! Проявете малко съпричастност, де.....

79

Анонимен

преди 9 години

Тези сегашни деца имат пихтия вместо мозък. От всякакви джаджи и *** канали с много реклами-какво възпитават те? Само сбирщина от консуматори.

78

Мими

преди 9 години

Не знам учителите какви са, но учебниците са под всякаква критика. Преди 3 години се заех да помагам по математика на моята племенница, която тогава беше в 5ти клас. Детето беше уплашено, че не може да разбере материала за дроби, прави отсечки, параметри и тн. Казах й да си прочете нещата и да ме пита какво не й е ясно. Тя ми отвърна, че в учебника нищо не пише. Оказа се права - там имаше само задачи и никаква теория. Каквото остане в главите на децата след часа - това е!

77

Цафаро

преди 9 години

По мое време нямаше тестове... Сега и да не знаеш, пак изкарваш на втори тото шанс. Ама днешните цафарковци явно и това не могат.

76

Елена

преди 9 години

До Клаудия 83:Уча ромчета 1 клас,отсъстват,не пишат домашни,а аз обикалям редовно "Факултета".когато благоволят да дойдат,оставам 1-1,5 ч. след часовете( без заплащане),за да предам пропуснатото.Приемам съвет,как да ги ограмотя,когато майка им нехае или не може да стане сутрин,за да изпрати детето си на училище.Имах случай,едно от децата заспа в час,защото си беше легнало за пореден път в 2 часа.Затова не приемам нападките ти,понеже коментираш без да познаваш професията!

75

...31

преди 9 години

Ясно се вижда, че няма разчетени часове за упражняване, а постоянно се взима нов материал. И ако няма кой да помогне на едно дете, то категорично в 90% от случаите няма да се оправи само. Затова и този цъфтеж на паралелното образование у нас. Защото официалното не чини нищо.

74

31

преди 9 години

До 34,Никога у нас не е имало такъв обилен цъфтеж на курсове и уроци по БЕЛ и М и то точно в V клас. Какво било на времето си си остава на времето си и няма нищо общо със сега. Във всеки голям град огромният процент деца с високи оценки от НВО са подготвяни допълнително и извън училище.Т.к. училището не дава много, да не кажа, че в някои случаи само взима време. Но се изисква определен материал да е осъзнат, покрит и оттрениран. Вижте часовете по предметите в V-V клас.

73

Анонимен

преди 9 години

Просто 7мокласниците са много *** сега след 00 набор учениците са пълните няма какво да гововрим до 99 биват и това е заради тъпите компютри и изпростяването

72

Aлександрова

преди 9 години

Според мен тази година матурите бяха по-трудни в сравнение с предходни години-и по БЕЛ и по Математика.Нямам представа как става оценяването на задачите по математика но ми е странно как при по -висока оценка на първия модул на втория се взимат точки.

71

ROM

преди 9 години

Българите, един изпит не могат да организират, крайно време е ние да поемем отговорността.

70

Клаудия

преди 9 години

С такова образование и такива учители няма какво друго да се очаква.Още повече,че и поколенията затъпяват,и това е световна тенденция.Впрочем,и проблемът с образованието е световна тенденция,при това съвсем умишлена.Родителите трябва да помагат на децата си или да ги водят на частни уроци,защото учебниците са ***,а пък учителите...самите ученици са глупавички и не умеят да мислят.Но всичко това,предполагам са ползите от западната 24-годишна демокрация-при социализма нещата си бяха на ниво.

69

анонимен

преди 9 години

Първо задачите бяха трудни и второ учителката не ги разбира та камо ли децата да ги решат .

68

Аз съм българин

преди 9 години

Мечкарска,сега ще ти обясня защо си решила толкова много задачи със сина си.Защото трябва да му ги обясниш и той да ги схване.Защото му висиш над умната главица и наливаш ли,наливаш.Защото в часовете по математика,докато госпожата е решавала на дъската и обяснявала задачите,твоето мило детенце ненагледно,скришничко си е сърфирало с телефончето в Нета и пет парици не е давало,милото,за онова което се случва в часа.Или е спинкало с отворени оченца,защото през нощта до два часа е будувало над компа

67

Анонимен

преди 9 години

До НЕГРАМОТНИНеграмотните деца са продукт на неграмотни родители. Няма как да очакваме чудеса! Децата стават такива, каквато е средата в която са израснали. Не ни е виновна нито учебната програма, нито учителите.

66

родител

преди 9 години

добре че родителите плащат за допълнителни уроци по математика и български език , в противен случай ще е потоп

65

ане

преди 9 години

тази година са по-трудни от предишните особено 2 част