46

Тракийски

преди 8 години

Перуката да взема пример. Крайно време беше. Нова ФИФА за по-добрата игра. Футбол се играе с топка, а не с пачка.

45

тони герб 33

преди 8 години

Сеп Блaтер е мaргинaлен рублaджия, швейцaрски бaтaкист, добре че го рaзкaрaхa!Щеше дa докaрa световно по ядрени дузпи!

44

@59

преди 8 години

"Добре бе човек, на 79 години , удари им един шамар на САЩ."Не може щото е ГУЗЕН !

43

Даниел

преди 8 години

Американците победиха и ще има бойкот на световното по футбол в Русия.

42

Анонимен

преди 8 години

Napalno sam uveren che I murzilkite se radvat na ostavkata, ama pusta trudova rubla trudno se izkarva

41

Анонимен

преди 8 години

Добре бе човек, на 79 години , удари им един шамар на САЩ. Какво ти е останало да губиш? Кажи си в прав текст за какво изнудване и шантаж става въпрос. Поне имаш трибуната. Ако ще и канибал педофил содомист да те изкарат после, на всеки ще му е ясно колко е истина.

40

ТРЕПАЧ

преди 8 години

НЕОЧАКВАНО ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ :DТОЙ И ПАПАТА СЕ ОТКАЗА ЩОТО ИСКАЛ ДА СИ ПОЧИВА :D

39

@53

преди 8 години

Сам е решил, виж му речта!Ако някой го беше натискал, щеше да ореве орталъка.

38

Анонимен

преди 8 години

Не мога да си обясня как е възможно да има още наивници да си мислят , че САЩ са защитници от корупция, тоталитаризъм и несправедливост по света?!?!

37

Браво !

преди 8 години

Добре, че са САЩ да гонят до дупка корумпирани диктатори като Блатер и Путин (не случайно така се обичат двамата) че ако се чака европейските меки китки...

36

Анонимен

преди 8 години

Хубавото е че по коментарите си личи , че народът не спи и му е ясно кой и защо разлюля ФИФА. САЩ успяха да обединат света в едно - омразата си мъм тях. Не остана държава да не ги ненавижда

35

Анонимен

преди 8 години

САЩ целят служебно контрол върху ФИФА, защото не могат на терена с футбол да спечелят световна титла даже и с наркотици.

34

Анонимен

преди 8 години

НЯКОЙ ХАКЕР МУ Е ЗАПОРИРАЛ ПАРИТЕ В ТАЙНАТА БАНКОВА СМЕТКА И МУ Е КАЗАЛ ИЛИ СЕ ОТКАЗВАШ ИЛИ ПАРАТА ИЗЧЕЗВА :DПУТИН Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗАКРИЛНИК НА ИСЛЯМА И ОСОБЕНО РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ А КОНКУРЕНТА МУ Е ПРИНЦА НА ЙОРДАНИЯ :DРАЗПИТАТ НА КРЕМЪЛСКИТЕ *** СЪС СЕ ДЖУДЖАКА ТОВА Е ОТГОВОРА!

33

Анонимен

преди 8 години

Лоши новини - оказа се, че САЩ вместо с реиндустриализация се занимаватс глупости като световни първенства и впрягат в това цялата си репресивна машина.Колкото до първенството - по добре Русия да се отказва и да си решава истинскитепроблеми с икономика, образование, здравеопазване.Колкото до умнотията написана долу, че Англия не ламтяла за чужда територия.Те лапаха векове от колониите си, а сега дори Северна Ирландия е окупирана отвойски.

32

Крис

преди 8 години

Планетата и природата е затворен цикъл. Природата не търпи нелогични дупки те се запълват, но лошото е, че преминава много време докато се почувства удоволетворение от всички. Та нещо, което не върви по естествен път и начин то е в противоречие с природата.

31

Анонимен

преди 8 години

Хорошая новость! Коррупционеров ФИФА - в тюрьму! А руссиянцам - приветик!Добра новина! Корупционерите от ФИФА в затвора! А на руснаците много поздрави от Лондон.С оставката на Блатер се разчисти пътят за преместването на Световното през 2018 от пропадналата държава Русия, към някоя нормална държава с нормален народ, който не ламти за чужди територии и богатства.

30

Анонимен

преди 8 години

САЩ = фашизъм. Ако не могат да постигнат целите с изнудване и натиск - следват убийства. Всеки се страхува за живота си, никой не иска да умре.

29

Вашингтон

преди 8 години

"Това е руска реплика на наскоро изтеклата информация че хиляди мобилни крематориуми са потеглили към Украйна за да горят убитите руски войници"...Абе, вие от посолството в България за такива глупости ли харчите парите бе! От улицата ли ги събирате тия ***, за това ли отиват парите на американските данъкоплатци!

28

Анонимен

преди 8 години

Посъветвали са го. Преди съветваше мафията, сега ЦРУ.

27

Анонимен

преди 8 години

До OdnoklassnikiМного си прав пич, само че не си разбрал за кого са гилотините. Гилотините са разпространителите на руски фейкове и лъжи.