48

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

До незнаещите! Пиер Жеков имаше феноменален шут от место, без каквато и да е засилка, а иначе си беше пълно дърво. Добре, че тогава имаше виртуози на дрибъла като Митата Якимов, които му слагаха топката на крака.

47

Слово за Томов

преди 9 години

Томов ликвидира Зелената партия.Томов ликвидира ГОРТомов Ликвидира ДАРТомов Ликвидира ЕВролевицатаТомов е със заслуги за ликвидирането на БСДП Томов ликвидира кремиковцисега дойде за втори път в ЦСКА (малко им беше веднъж)....ЦСКА ще играят в А окръжна.Умолявам червените - вземете го и трети път. Въобще ще спрете да играете футбол.

46

Анонимен

преди 9 години

Глазгоу изхвърча за във В група за неплатени дългове. ИНтер пък пет години не игра мачове в ЕКт, заради гаменско държане на фенове. И срещу английските отбори 90-ет имаше люти санкции. Нашите отобори леко минаваха досега. Реал са си Реал, и на тях ще им дойде реда. Освен това когато един дълг все пак се плаща - макар и на части, никой не ти прави забележки, но ЦСКА спряха всякакви плащания от една година- обичайна тактика щом дойде Томов.

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50Аз пък мисля, че трябва да сме единни, но както за декларацията против ГАЗПРОМ в Левски!Сега си се сетил, че трябва да сме единни!

44

Анонимен

преди 9 години

Той др. Жеков след това може да поиска и пак да го направят голмайстор, както едно време, щото сега цскато не може да вкара гол 11 мача!

43

Анонимен

преди 9 години

Ей така трябва да сме единни всички българи и щом за КТБ държавата извади 16 милиарда лева за да плати дълговете на Цветан Василев значи може да плати и 20 милиона лева за ЦСКА и да го национализира, а не да го приватизира Костов и после да го ликвидира Борисов и мутрите му.

42

Целувчо

преди 9 години

До ЦСКАРЕй така трябва да мислят всички фенове на ЦСКА, а не да злобеят и плюят по всеки и всичко. Аз не съм фен на никой български отбор, а на българския футбол като цяло, както се радвах на Левски че влезе с ШЛ, така се радвах на ЦСКА когато победи Ливърпул на техният стадион също и на Лудогорец когато влязаха в ШЛ и донесоха радост на българския запалянко. Аз не искам мършав псевдо футбол, а чист и истински такъв, дори ако се налага да се почне от нулата. :)

41

Анонимен

преди 9 години

До петърНе към НОИ а към НАП и не са 13 милиона а 9 милиона, а на Левски са 4 милиона, но на Левски позволиха разсрочване, по незнайно какъв критерий. Удара е целенасочен срещу ЦСКА и това всяко дете го знае. Реал Мадрид дължи 500 милиона евро, но Испанската федерация не им взема лиценза, защо ли? Съвсем друга тема е , че ЦСКА е единствения отбор в България, който плаща супер висок наем, за стадион, на всички останали клубове държавата е дала стадионите си безвъзмездно. Защо ли? Сещай се сам.

40

Дедо

преди 9 години

Пешо, времената на червеният социализЪм отминаха и партийните поръчки вече ги няма! Държавата може да помага, ни не и в А ФГ до вкарва.

39

Анонимен

преди 9 години

Тия па смешници си мисля, че все още тяхната партия управлява и парламента им е като зимна градина - ало ***, крадохте квото можахте 25 години от "Държавните" благини дето ви бяха раздали и сега пак опряхте до партийна помощ.Д*****ба и смешния отбор комунистически - закривай и никога вече комунистически срам по българските терени!

38

Румен Бл.

преди 9 години

Този слабоумен пияница да си мери приказките.Футбола далеч не е най-важното в държавата. Да не говорим,че от 25 г. с този спорт се занимават само престъпници и изпечени мошеници,като сашо апашо.Щяла цяла България да излезе на улицата да защитава няколко разглезени нашенски *** дето два паса не могат да си разменят точно и 10 - 15 ***, които получават баснословни заплати за да разхождат фланелки по терена.Ай сиктирНа който му трябва цска да вади парите от джоба и да си плаща, а жеков да го

37

Анонимен

преди 9 години

Пешо коня го е хванала деменцията и си мисли, че още сме по времето на соца и М. Балев и Д. Джуров!

36

Петър Жеков

преди 9 години

Превземаме парламента, назначаваме Лупи за президент на Б-я и на ЦСКА и всички са доволни.

35

петър

преди 9 години

ЦСКА има дълг от 13 милиона към НОИ.Просто мошеника сашо апашо не е плащал осигуровки от 15 г.Отделно имат дългове към кого ли не за още поне 10 милиона.Така че, най-напред да си оправят 15 милиона към държавата, няма да висят на обществото като воденичен камък и ние обикновените хора да им плащаме осигуровките. Първо парата, после лиценза. Пък ако нямат пари, фалит и да си правят нов клуб в окръжната група, както е по закон.

34

Иванчо

преди 9 години

ЦСКА да ходят да играят в Гърция. Там може само да живееш на кредит и да не връщаш нищо.

33

ЦСКАР

преди 9 години

Правила, братко! И аз не искам ЦСКА да играе в Б група, но когато Лупи и Стойчо лапаха, ние си мълчахме. Не БФС са виновни за това, че Лупи и Стойчко прибираха тлъсти комисионни от чужденците. Имаше мачове, в които отборът играеше с 10 чужденци, които са по-слаби от юношите ни. Това е истината - ние феновете също сме виновни, защото позволихме на 2-3 човека да цоцкат яко от клуба.

32

Целувчо

преди 9 години

До Дедо тиВ същност Лудогорец в интерес на истината е по стар от ЦСКА приятелче :)

31

емо

преди 9 години

Лиценза ако бате бойко даде, иначе -не. И най-вероятно ще е -не. Все пак да не забравяме че фенските пристрастия не са неприсъщи на бате ви.

30

Анонимен

преди 9 години

Никой нормален човек няма да излезе на улицата освен футболните хулигани! Същото важи и за Левски! Нормалните хора се отвратиха от футбола

29

ха

преди 9 години

много искам да видя превземането на Парламента от фенчетата на ЦСКА...:)))))такова завоевание ще падне,че после няма да стигнат леглата в ..Пирогов за всичките червени..завоеватели:))))