82

антиЕС

преди 8 години

защитата се превърна в атака

81

Боби

преди 8 години

До българин 114Тъпчо Комунизъм няма има свръх монополен капитализъм като на пазара има само една фирма държавата. След 1990 и в пост СССР пространство и у нас Вече няма Комунисти има посткомунисти които са по-гадни от обикновените капиталисти защото са натурална комбинация от ***, мафиот и скъперник. Точно и за това повечето им фирми не могат да съществуват без протекции. БСП е корпоративна партия минала покрай социалните придобивки за населението преди 25 години.

80

Царя честити

преди 8 години

Каквопо повикало такова обадило! В 21-ви век подобни идиотии все още са възможни,но в интерес на истината не русия ги започна.При директните агресии срещу Югославия 1999 и Ирак 2003 никой на никой не наложи санкции но сега се сетинме за закони и прочие.Каквото и да ви говорят става дума за пари и то много пари.Света е устоен така Сурувина -Преработвател-Потрибител САЩ и Китай всичко правят да разкъсат Русия и ЕС понеже иначе те стават излишни във въпросната верига.Много е просто повервайте ми!!

79

Анонимен

преди 8 години

До Ха-ха-хаДа бе. То щото САЩ и Великобритания са ангели небесни... му-ха-ха-ха

78

българин

преди 8 години

До "Боби" 104:Ти си просто едно съветско недоразумение на природата. Не си достойно даже и за съжаление. Също както и любимата ти Русия. Но, тя, както и такива като тебе - нейни слуги, сте ОПАСНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. Затова изобщо се занимавам с теб.

77

хххххххххххх

преди 8 години

въх!

76

Анонимен

преди 8 години

Абе неще ама кой я пита. Още санкции трябва даже, докато се цивилизоват

75

САМО ЧАЛГА

преди 8 години

До ЕМИНЕМКВО МИ СРАВНЯВАШ ТЪПАТА РУСИЯ С ЧАЛГАТА БЕ КЕЛ-ЕШ ?! В ЧАЛКАТА ИМА МНОГО РОМАНТИКА , ЧАЛГАТА ИМА РИТМИ ,КОИТО МОГАТ ДА ТИ ПОДОБРЯТ НАСТРОЕНИЕТО ДОРИ И В НАЙ-СКУЧНИЯТ ТИ МИГ ! А В РУСИЯ КВО ИМА ,МЪКА ,ТРАГЕДИЯ ,МИЗЕРИЯ ,ЛЪЖИ, АГРЕСИЯ И ПР. ! ВТОРИ ПЪТ ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ ДА СРАВНЯВАШ РУСИЯ С ЧАЛГАТА ,ЧЕ АКО ТЕ НАМЕРЯ ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА ХВЪРЛЯШ ГЮБЕЦИ ! НЕ МЕ ПРИНУЖДАВАЙ ОТ ГЕРМАНИЯ ДА СЕ ВЪРНА В БЪЛГАРИЯ И ДА ТЕ НАМЕРЯ !

74

Анонимен

преди 8 години

Русите могат да правят това което искат,щото го могат !!!

73

Венелин

преди 8 години

до 200Платини е на 90% сигурен, но той ще запази световното в Русия. Самият Платини е обещал и затова и руснаците, и приятелите им ще го подкрепят.

72

Пешо

преди 8 години

Слава на Русия!!!

71

Боби

преди 8 години

До българин 285Умнико в Русия от 1986 когато почва "Перестеройката" или канибализиране на СССР по капиталистически принципи от властимеещите в Компартията ВЕЧЕ НЯМА КОМУНИСТИ. Бившите *** стават по-върли капиталисти от потомствените и аристократични родове на запад. Повечето са *** да така е. Част от тях стават мафиоти, Част Олигарси и голяма част са погребани и забравени в мафиотските войни през 90те.

70

българин

преди 8 години

Защо пак ни занимавате с Русия и "управляващите" я съветски ***. Русия не е "наказан" ученик". Тя е ИЗКЛЮЧЕН от клас престъпник. Докато я командват СЪВЕТСКИ *** като ***, ще върви към все по-зле. Дали там ще има световно по футбол или не, има значение само за ***, които сами се смятат за футболни запалянковци - "фенове", а в същност са безмозъчни лигльовци и маймуни, и за съветските ***. И едните и другите са ненужна ***.

69

Анонимен

преди 8 години

Русия трябва да спре да лъже. Сега под предлога да се изслушат мненията на 2-те страни руската пропаганда прокарва кагебейските си лъжи и ги пробутва за обективна истина. Сериозните медии трябва да спрат да се позовават на руски източници, както например правят българските медии, добре заплатени заради това. Когато Русия бъде информационна изолирана ще отпадне и желанието и за постоянни лъжи и просташка пропаганда.

68

каймакам

преди 8 години

Ееее язък Генерале тук си бил значи. Късно те намерих :))

67

Анонимен

преди 8 години

" Един от най-известните - бившият лидер на британските либерални демократи и бивш вицепремиер Ник Клег, явно е наказан заради искането си Русия да бъде лишена от домакинството на световното първенство по футбол през 2016 г."...----------------------------*** Василева пак обърка превода....Русия ще бъде домакин на Световното първенство пофутбол ПРЕЗ 2018г.

66

Читател

преди 8 години

Тук само двама трима *** спорят извън ТЕМАТА- НЕ Е ЛИ ТОВА .......???

65

Читател

преди 8 години

До GENERAL GADORIAN А нещо защо не усещам акъл в твоята НАГЛА ТИКВА а именно да занимаваш цялото това общество с твоя БОЛЕН мозък????

64

Читател

преди 8 години

МНОГО сте МРЪСНИ ГАДОВЕ

63

Odnoklassniki

преди 8 години

ще се карате ли още , че искам аз да закрия темата като напсувам САщ ?