25

Анонимен

преди 9 години

Тодор Живков също е национален герой , майната му че има един камйон с Папки за Европейския Съд

24

Анонимен

преди 9 години

днес боян брънчев самопрекръстил се на боян ботйов събира пари за бог да прости христо ботев и си ги харчи най безцеремонномежду другото и 3 та си сина е прекръстил от брънчеви на ботеви ! мошенник

23

моряка

преди 9 години

Велик е! Поклон пред саможертвата им за Свободата на България!!

22

дo: US ARMY

преди 9 години

Ако Ботев нелегално е избягал от тогава по Османско от България значе е нарушавал Закони , нелегалното преминаване през Граници е криминално деяние , да де ама у нас апаши и бандити са Национални герои даже и Тодор Живков

21

kk

преди 9 години

На българина няма кой да обясни, че национализмът не означава дрогиране по стадиони, бръснене на тиквата и хвърляне на *** през терасата - а опазването на природата, даването на предимство на жени с деца в ежедневния живот, нормално съжителство с другите хора в блока и нормално поведение като цяло.Ама не. По-лесно е да си бръснеш кухата кратуна (и краката) и да хвърляш бомбички по спортни мероприятия и да вееш черепи заедно със знамена на Левски и да се мислиш за "националист".

20

Анонимен

преди 9 години

Ботев е застрелян по време на заседанието. Някакви коментари за нашите герои, които сами застрелваме. Поклон пред този гениален поет и революционер!

19

US ARMY

преди 9 години

Само не е ясно как по време на Османско Ботев е учил в Русия и живял в Румъния , само за информация преди 1989 трудно се излизаше извън България , значи тогава е било по свободно от КОМУНИЗМА

18

Ъхъ

преди 9 години

Ботев като минава през селата очаква да се присъединят към неговата чета български мъже ,но нищо подобно не се случва.

17

Да

преди 9 години

Един народ трябва да си знае историята, но ние вярваме на митове.

16

Революционер

преди 9 години

Гениален! Велик! Поклон пред светлата му памет!

15

Анонимен

преди 9 години

Христо Ботев с оръжие в ръка е дал живота си за свободата на народа си, а днес много хора предават народа си за лично облагодетелстванеи за пари в личния си джоб без да им пука за народа и нацията.Това е разликата.

14

с

преди 9 години

Кретеническото отношение на някои коментиращи със сигурност може да се обясни с медицински термини, но това не е оправдание. Ботев бил пиянде, обирджия, "терорист" и прочие. Ами определено не е ходил с ангелски ореол над главата си и не е пърхал на няколко крачки над земята, както повечето от вас, плюещите. За 28 години Христо Ботев е написал, направил и оставил повече, отколкото ние ще оставим дори да живеем 10 000 години. Поклон до земя пред титаните на освободителното движение!

13

Бай Иван

преди 9 години

Христо Ботев роден 1848г. загинал 1876г., на 28г.Преди да пишете каквито и било коментари замислете се вие какво сте правили на 28 годишна възраст и после коментирайте.

12

Бай Иван

преди 9 години

Тих бял Дунав се вълнува,весело шумии "Радецки" гордо плуванад златни вълни.Но кога се там съзирваКозлодуйский бряг,в парахода рог изсвирва,развя се байряк.Млади български юнациявяват се там,на чела им левски знаци,в очите им плам.Горд отпреде им застанамладият им вожд-па каза на капитанас гол в ръката нож:- Аз съм български войвода,момци ми са тез,ний летиме за свободакръв да лейме днес.Ний летим на Българияпомощ да дадеми от тежка тиранияда я отървем.Парахода оста

11

синева

преди 9 години

На колене! Шапки долу! Отдайте почит и помислете колко от нас биха дали ЖИВОТА СИ за България?! Срам!!!!!!

10

дд

преди 9 години

Като чета вече подхванатите коментари, си спомням за текста под една карикатура на Чудомир: Клаха ни турците що ни клаха, пък които останахме, всеки си направи по една партия и започнахме да се колим помежду си..."Да сведем глава пред светлото име на Ботев и да си спомним дори за миг за всички, които отдадоха силите и живота си за онова, което наричаме със свещената дума България !!!!

9

кк

преди 9 години

"Светът, привикнал хомот да влачи,тиранство и зло и до днес тачи :тежка желязна ръка целува,лъжливи уста слуша с вяра..." Христо Ботев

8

Анонимен

преди 9 години

бай ***, за българите е повече от Волтер и Шекспир. А неговият стих "Тоз ,който падне в бой за Свобода, той не умира" е написан със златни букви в една от залите на Сорбоната в Париж.

7

Анонимен

преди 9 години

Убит е най-вероятно от масона Никола Обретенов, така както Левски е предаден от българин. Във всяко стадо има ***.

6

до нефела пепи

преди 9 години

Почитаме не само "някакъв поет", гипсова главо, а далите живота си за свободата на родината. Христо Ботев е символ и идеал, а почитта, която кухи *** като тебе явно не отдават, е за всички дали своят дан в борбата. И ако за теб Ботев се изчерпва с "някакъв поет", непременно трябва да "преосмислиш" съществуването си. ***. Преди да стигнем до знаменития генерал Вазов, титани като Ботев са утъпкали пътя.