8

Доместос

преди 8 години

Бежанците - в САЩ и Израел. Събитията в региона, прогонили милиони са в резултат на тяхното политическо инженерство. Всъщност целта им е чрез бежанската вълна да дестабилизират ЕС и съответно еврото, което да доведе до продължаване на доминацията на долара. Но, те забравят за Латинска Америка, Китай и Русия. Милиарди долари ще умрат !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Този жест, който са направили арабските жени и деца на снимката при арабите означава нещо като нашенския среден пръст, ако не знаете. Снимката е от миналогодишния протест в лагера в Харманли. За какво протестираха, само те си знаят... Като че ли насила сме ги довлекли в България.

6

Идеалист

преди 8 години

Да ги натоварят на кораби и да си ги вземат в Америка. Те ги прогониха от родните им места, за да създават проблеми на Европа. САЩ от години провеждат човеконенавистна политика и антиевропейска политика!

5

Желев

преди 8 години

А, за САЩ - Визи,зел.карти,беседи и т.н

4

Gogo

преди 8 години

Ватикана да отвори врати за всички бежанци и въпросния кардинал да спре да дава съвети! Мухъл задрастен....

3

Анонимен

преди 8 години

Да ги взимат в САЩ--нали те разбутаха целият свят и затова има бежанци--да ги настаняват в Б.Дом...

2

Момо

преди 8 години

Бежанеца там където е безопасно, а не там където му харесва! Тези са нелегални имигранти, които се възползват от толерантността на ЕС.Вижте например как се справиха с проблема в Малайзия. Дали отново ще посмеят да тръгнат на орди към техните граници, а? Но Малайзия, не е в ЕС и сама определя политиката си.

1

Анонимен

преди 8 години

Когато бяха на власт Янукович, Кадафито и като нямаше ИД колко бяха бежанците тогава и колко са сега. Под формата за борба за демокрация се разрушават държави. Кой стои зад всичко е ясно на всеки