32

Анонимен

преди 9 години

Защо когато тъпана е на власт винаги се покачва цената на тока,а заплатите замръзват за 4 год.Предишният му мандат за 3.5 год. тока скочи с 40%,и с една стотинка даже не се покачиха доходите.Вие мазохисти ли сте,дето гласувате за тоя,или може би сте на хранилка.

31

Анонимен

преди 9 години

*** народе дето плюеш по бай Тошо. Човекът беше държавник с поглед в бъдещето, трябваше тока да ни е евтин с Атомната централа. Обаче затова го свалиха, защото иначе не можеха да ни стрижат.

30

Анонимен

преди 9 години

Цветелинка и сие са огладнели. ВЕИ-тата и Мариците !!!

29

ОСТАВКА

преди 9 години

Кога ги започваме?

28

Анонимен

преди 9 години

Докато овчия народ си трае, така ще е. Не напразно 500 години сме си траяли под турско. Все чакаме някой да ни оправи.

27

натрупан опит

преди 9 години

Като се заговори за етнически конфликт-токът поскъпва с 10%,когато конфликтът е битов-токът поскъпва само с 2%

26

Анонимен

преди 9 години

Народът се превърна в гробокопач на самия себе си.Така,малко е .Увеличението трябва да е с 300 %.Трябва заплатите само за ток да ви стигат и за нищо друго.Но вие ще сте доволни,защото ще ядете харизмата на тиквата.След като минат изборите мин.още 10%,ще увеличат цената,а в същото време ще се затягат колани и намаляват заплати.Орешарски ли,да му ядете краката.На малкия пръст капка вода не може да му сипете.***,прости тикви.

25

Анонимен

преди 9 години

Информацията е подвеждаща - поскъпването ще е по-голямо 2% но това е тока преди начисляване на таксите и ДДС.

24

Комунист

преди 9 години

Добре де Аз ли съм *** или лошият Орешарски намали тока и го свалиха пък добрия Боко го увеличи.Може ли да ме пишете куманез, червен ***....... Аз иска да плащам тока от комунистическият АЕЦ . Веитата си ги плащаите вие Герберо седерасите

23

anonimen

преди 9 години

samo toka li e mi i gorivata dignete raqta da se radva

22

Анонимен

преди 9 години

ГЕРП и РБ се спасиха с 16 милиарда лева рекордни заеми до изборите. Но след изборите ще ни разкажат играта, защото идват нови избори и НЕК и ЕРП ще фалират без хиперинфлация на тока.

21

историк-анализатор

преди 9 години

Много е *** рекламата на БСП. Ако има някой виновен за тока и парното на първо място е Румен Овчаров от БСП . Така , че тази простотия , че ГЕРБ е виновен защото били на власт 4 години не върви. Ами БКП-БСП са на власт 50 години , е и те имат ли вина за нещо . Избиха над 300 000 невинни хора , ограбиха им имотите , сега пак през 1997 година чрез банките пак ограбиха народа . Просто трябва всички сайтове , които защитават БКП-БСП-ДС да се засрамят .

20

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов с тоиз 16-милиарден заем, който изтегли от Еврейските банки да бе задържал поне цената на тока.Къде отиват тези милиарди, защо никой не пита.Защо нито един журналист не смее да пише по темата. Това някакво табу ли е.Орешарски го съсипахте само заради това, ЧЕ СЕ ОПИТА да изтегли 0.9 млрд, с които да закърпи Здравната каса, източена от Дянков.Това не е държава, а мафия !

19

Герб=Гроб

преди 9 години

Събудете се братя до кога ще ги търпим?????????????

18

Анонимен

преди 9 години

Това е само началото. Като се разбере че споразомението с тецовете няма да реши нищо ще има ново.

17

НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ

преди 9 години

ИВАН ИВАНОВ ОТ КЕВЪР , ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ- САМО НИ БАЛАМОСВАХА . КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ ЗА НАПРЕД , ЩОМ НИЩО ДОБРО НЕ ПРАВЯТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ХОРАТА ??? МОРГИТЕ ПРЕПЪЛНЕНИ. САМОУБИЙСТВА БЕЗ КРАЙ . СЪБОРЕНИ КЪЩИ . БЕЗДОМНИЦИ, БЕЗРАБОТИЦА , БОЛЕСТИ , СКЪПИ ЛЕКАРСТВА , СКЪП ТОК , СКЪПА ХРАНА ,ВОДА ,ДЪРВА ,ПАРНО . ИЗНЕСЕНИ МИЛИАРДИ . КАК ДА ВИ ТРАЕ И СЛАВИ НАРОДА ,ДРАГИ НИ ПОЛИТИЦИ ??? НИЩО НЕ ВЪРШИТЕ . ГЛАСУВАТЕ КАКТО ВИ НАРЕДЯТ ОТ ГЕРБ , НАТИСКАТЕ СЕ ПО ЗЛАТНИТЕ КРЕСЛА В ПАРЛАМЕНТА ,ЗА ДА СТЕ ВСЕ ОЩЕ ДЕПУТАТИ . ЗАЩОТО ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПАРЛАМЕНТА ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ -НО , ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН .

16

атакист

преди 9 години

Любимото занимание на червения ***-тока ще поскъпва , ужас , а това че хляба е 2 лв и кашкавала 18 лв. няма значение , защото собствениците на мандри са назначени капиталисти от БКП-БСП. Хвала на такЪва партия като БКП-БСП .

15

анонимен

преди 9 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА КАБИНЕТА---НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВОТО И ДОСТАВКАТА НАЦОИНАЛИЗАЦИЯ НА ГОРСКИ ПОДЗЕМНИ И НАЗЕМНИ РЕСУРСИ Ж П ТРАНСПОРТ АВИОТРАНСПОРТ ВОДЕН И СУХОЗЕМИН ТРАНСПОРТ КЬДЕ СИ СИДЕРОВ

14

Чекист

преди 9 години

Стига сте се карали. ГЕРБ нямат вина... За всичко е виновен Путин и РФ... :)) Даже и за това което още не се е случило...

13

Анонимен

преди 9 години

ДА СИ ГЕРБАЖЙИСКИ *** Е НАИ ДОХОДНО И НАИ ДОЛНО