20

Анонимен

преди 9 години

Не ми е жал и не им съчувствам на *те.

19

Анонимен

преди 9 години

Сега е момента ГЕРБ да атакуват гетата и да ги съборят докато ги няма за да се избегнат жертви.

18

Анонимен

преди 9 години

Българомохамеданите са костелив орех. Ромите бягат от българите мюсюлмани. Елате в Лудогорието и вижте има ли нагли *и.

17

безпартиен

преди 9 години

До АнонименМного от * са оземлени от държавни и общински фондове с по 3,4,5 дка.Не са платили и лев за земята и сега вече им изтече забраната за продажба на тази земя.Почти всички я продадоха на "правилните" купувачи.Преди това обаче я бяха отдали под аренда пак на "правилните" арендатори.Така се стопява и част от държавната земеделска земя и общинска такава.

16

Анонимен

преди 9 години

В планината ли са? Няма ли в района ловна дружинка, бе?

15

Анонимен

преди 9 години

На лошо отиват нещата щом ромите са решили шумкари да стават. Те за разлика от българите не се делят на коменисти, атакисти, реформатори или гербери а са единни.

14

Анонимен

преди 9 години

Пак ще се върнат като се успокоят страстите,а може и повече да станат.Решението за това население е да се дисциплинира,ако трябва и със сила.Да им се даде общинска земя под аренда и да бъдат накарани да работят.Ако не желаят спиране на всякакви помощи.

13

Анонимен

преди 9 години

Това че преди векове сме приели изгонените *и от Англия ,Испания Франция и пр. се обръща срещу нас.

12

Американ

преди 9 години

Виновни са общинските и държавни служители които все търсят извинения за да не си вършат работата и почват да симулират действие чак когато почне някакъв бунт. Разбира се и сега е само симулация и проблема ще бъде изоставен и нерешен..

11

Анонимен

преди 9 години

После да последва и народното събрание - много *** има да се изрине от там. Цели 25 години се насъбира!

10

ля ля

преди 9 години

аз искам да мога да си оставя колата отворена и да си я намеря там утре та даже след 2-3 дена! преди ставаше това но за съжаление се препълни тука с материалисти!!! няма човеци няма!!! само хора които са се затворили в егоистичната си черупка !!!! ***

9

ля ля

преди 9 години

боят не е да разгражда той е да изгражда! винаги трябва сила за да има морал и чест! респективно ще слушат ромите след масов побой навсякъде из България!!!! ще станем страна за пример след това

8

анонимен

преди 9 години

да се махат от българия

7

Анонимен

преди 9 години

Zashto samo v raiona se pravqt proverki ? Che masova praktika im e na t.n. "romi" da stroqt nezakonno i da karat bez knijki

6

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Bългари,вземайте закона в свои ръце.Да следваме правилата на...Хамериканските ни приятели по време на Дивия запад,които ги прилагат и...сега;справедливост веднага и на...място.На добрия и толерантния с...добро,на наглия крадец,мошенник,рекетьор и мародер на нашите бедни майки и бащи по села и паланки,дърво докато посинее и получи поне една гънка в...кратуната.Отпор със сила на наглеците от всички категории,спасението е в нашите ръце.Да се организират Хвърковати чети в регионите,които да действат

5

:(

преди 9 години

Страхуват се и с право. Българинът е търпелив, но опасен човек. И политиците трябва да се страхуват. Чашата скоро ще прелее, ако *и и политици не се осъзнаят.

4

В.В. Путин

преди 9 години

До КОRDХорошо, Я буду вам анексирую к РФ!!! Танки и Артиллерия к Болгарии.... Давай.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

3

KORD

преди 9 години

ПУТИН , ЗАБЕРИ НАС ДОМОЙ !!!

2

Нещастен

преди 9 години

Нали после пак ще се върнат...Този проблем трябва да се разреши радикално, а не с половинчати мерки.Не стига, че ги храним, не ни оставят да спим, гърми музика сякаш да ги чуят в Унгария.Искам да живея спокойно и по добре,но заради тези хрантутници не се получава.

1

Анонимен

преди 9 години

Първи!