13

Анонимен

преди 9 години

На фона на Боко Тиквата бай Тошо вече ми се струва, че е бил един скромен и възпитан човечец.

12

Анонимен

преди 9 години

Бе кво стана с причините за катастрофата на граничните полицаи от Кюстендил.Нещо се говори за правителствени коли по магистралата.Вярно ли е или е слух ?Строителната министърка много бързо се е оказала там,буквално на минутата...

11

Анонимен

преди 9 години

Вожда много се е изцъклил. Един сърдит,сърдит, да не го питаш нещо дето не трябва. Или разбрал вече, че хамериканците ще го сменят. Много е послушен горкия но е много ***. Не може горкия, и неграмотен и с кофти минало. Готвят Радан Кънев. Послушко но по-интелигентен. Ще изпълнява програмата за вкарване на ГМО у нас заедно с Москов. С една дума, бъдещето е ясно, беднотийка и корупция на Нта степен.

10

Анонимен

преди 9 години

ski sa kvi gi praat4oveko nael pasbiste da sa'di tikvi, piponi i kratuni i aideee, izritaha go

9

Асеновец

преди 9 години

ХА така, изпати си човека. Ако си беше разделил парите с Борисов никой нищо нямаше да разбере и да си получава субсидията... Ама той не ще да делииии

8

Анонимен

преди 9 години

Дреме му на човечеца!Ако се е отчел както трябва-пак ще го уредят по някоя програмка!

7

Бай Иван

преди 9 години

Това значи ли че трябва да чакаме следващото разследване някоя от националните телевизии, за да се разкрие следващата измама. Ако е така, бюджета на МВР и ДАНС да ореже наполовина и парите да се прехвърлят към националните телевизии.

6

Анонимен

преди 9 години

само него ли????

5

Анонимен

преди 9 години

В Банкя, квартал Михайлово има същият случай. На края на селото преди поляните има надпис на пътя - "частна собственост. Стреля се без предупреждение". Едва ли там пасе овцата Доли.

4

иван

преди 9 години

тиквоний ти и от себе си ще се откажеш, бе!Този си е ВАШ ДОСТОЕН ЧЛЕН на ГРОБ.Колкото и да бягаш ,това сте вие герберугите-крадци,лъжци, абе гербери!

3

zeus

преди 9 години

Ценностите и принципите на партията ги знаем, той Йовков за това е и станал член, да се облажи.

2

Цензур

преди 9 години

То така като се изнася информация за членовете на ГЕРБ, ще остане нула в тази партия. Не че сега не са се обединили около най-голямата нула, но колеги журналисти съжалете ги. Спрете да пишете, както го направихте за дъщерята на вицепрезидента. Знаете какво да не правите.

1

знайко

преди 9 години

абе бат бойко стига с тоя фейсбук да не си тинейджър