55

Пешо

преди 9 години

Този народ не може да бъде победен!!! )))))

54

Анонимен

преди 9 години

До ум царува, ум робуваТи си виждал англосаксонец смао по-телевизията.

53

мда

преди 9 години

Искрено се посмях :) Някои от изобретенията са откровено опасни, но други макар и смешни са си наистина практични особено като се има предвид, че сигурно са измислени набързо... Съжалявам само, че фигурира името на държавата и сега ще налетят фобите филите да тролят и да замърсяват готините изобретения...

52

Анонимен

преди 9 години

Повече прилича на мизерия от колкото остроумие

51

Берлин

преди 9 години

Колко са жалки ***.

50

Участник

преди 9 години

Сашето днес пак откри нови хоризонти в журналистиката. Виртуоз е това момче.

49

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че започвам да се възхищавам все повече и повече от креативните руснаци. Благодарение на вас станах техен горещ привърженик. Моля, пишете по-често за тях. Ще зарадвате цялата си аудитория! И вие имате какво да заимствате от креативните руснаци!

48

ум царува, ум робува

преди 9 години

За англосаксонците е характерноа липсата на въображение и липсата на чувство за хумор. Жалкото е, че и наши техни епигони не могат да се досетят, че повечето от тези снимки са режисирани.

47

Анонимен

преди 9 години

Мн са яки снимките! :)

46

Анонимен

преди 9 години

Мдааа, изобретателност. Да ти пикам на изобретателността!70 % от руските села нямат канализация и течаша вода. За асфалт в селата да не говорим. На 150 км от Москва в такава кал съм газил, че не можеш краката да си измъкнеш. Колите ги оставят на пътя покрай селото, обуват огромните ботуши и скачат в калта. И така всяка пролет и зима. И даже не питат кога ще им направят улици. А и те пръста не мръдват за себе си нешо да направят. Не са народ, а ***!

45

***

преди 9 години

Богаташи са руснаците :D

44

Михаил

преди 9 години

Тия хора ще оцелеят при всякакви условия,за разлика от други,тия с напудрените дупета.

43

хасан

преди 9 години

***, идете да видите в турция как е, разкош, отвъд границата все едно гледаш цветен hd телевизор, а отсам - бг ***, черно-бял телевизор с откъртени мазилки на панелките, държава все едно след война, същото и с по-голямата част на русия

42

Анонимен

преди 9 години

Тъпо.......

41

Белият заек

преди 9 години

Това са шегаджийски снимки, повечето нагласени.., ей така майтап да става... Не се впрягайте прекалено много и не се впускайте в дълбоки социологически проучвания, анализи и съпоставки...

40

А хамериканската

преди 9 години

Креативност е : Изтропват ти се в гащите и ви казват ,че сте се оакали.

39

Шоп

преди 9 години

Тея дебели чичковци , направиха за смях украинските фашаги в донбас и луганск ?--------------- Сериозно ли? И как ги направиха за смях/ Може би превзеха Киев, или Харков, или Мариупол, или си върнаха Славянск?

38

Анонимен

преди 9 години

към всички русофоби *** : тия снимки показват само едно- изобретателност и находчивост. Вземете наядените с хамбургери тлъсти американски *** и им намалете 5 пъти заплатите.......такъв мор ще настане без кока кола и биг мак, че ум ще ви зайде. Така че браво на братята руси. Само така се оцелява в живота.

37

Стамат

преди 9 години

Ихаааааа... Опозорихте Россия със глупави снимки, които я са от там, я не са...

36

Анонимен

преди 9 години

само не можах да разбера как разбрахте че са руски, оня на язовира с листото е от пловдив, тая снимка я имаше във феиса