32

Анонимен

преди 9 години

Жълт дъжд валя в неделя и над Пловдив ,Явно става нещо и то не е от сега и май ще излязат прави тези дето говорят за тия самолети дето оставят следи .

31

Мария

преди 9 години

Някой взема ли впредвид разрушаването на сграда в бившия завод Кремиковци в петък следобяд?

30

Красимир Георгиев

преди 9 години

Живея в Бояна и от 2 седмици е ад от този жълт прашец.Но това е от цъфтежа на иглолистните дървета.При силен порив на вятъра се вижда как от гората се образува жълт облак и го навява по улиците,по терасите ,по тревните площи.Събирал съм от100-150 м2 при измитане към 1/3 от кофа за латекс от 15 литра.Не се плашете-няма да умрете така лесно!

29

Анонимен

преди 9 години

ВВС-Белия дом обяви нов план за противодействие за опасното намаляване на популацията на пчелите и пеперудите от вида Данаида монарх .Тези насекоми играятогромна роля в селското стопанство на сев.Америка .В доклада за причините за рязкото намаляване на популацията на пчелите и посочените пеперуди основна причина са аерозолите (кемтрейлърс) които се пръскат от самолети с цел борбата с глобалното затопляне.//Ало к,во стана нали Кемтрейлърс уж не (същестуваше) според тролчетата на властта ,

28

Анонимен

преди 9 години

СТИГА СМЕ БИЛИ КАТО ЩРАУСИТЕ ,ВСИЧКИ ЗНАЕМ ПРИЧИНАТА И ТЯ Е В САМОЛЕТИТЕ КОИТО ОСТАВЯТ СЛЕДИТЕ -КЕМТРЕЙЛ,ДАЖЕ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ДАВАХА ПО ДИСКАВЪРИ ЗА ТОВА УЖАСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КОЕТО СЕ ИЗВЪРШВА СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО ПО СВЕТА ПОД ПРЕДЛОГ ,ЧЕ ТОВА УЖ БИЛО СЕ ВЪРШЕЛО СРЕЩУ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ.

27

Анонимен

преди 9 години

ПОРЕДНИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ПОДАРЪК -КЕМТРЕЙЛЪРС ЗА ТЪПИЯ МАТ,РЯЛ ДЕТО ПОВЧРВА КАТО ДЕТЕ В (СВОБОДАТА,ПРОСПЕРИТЕТА И ДЕМОКРАЦИЯТА) КОЯТО ЩЕ НИ ДОНЕСЪТ ЯНКИТЕ.

26

Калитко

преди 9 години

Миризмата идва от депесари и бесепари.Вони на ла#на и то навсякъде.

25

Анонимен

преди 9 години

Това в локвите в София прилича на сяра, не са пясъци от пустинята. Имали сме дъждове всяка пролет, но такова нещо не сме виждали, така че не е и пролетен прашец от дървета и тревички.

24

Анонимен

преди 9 години

Не знам за София, но във Варна не е по-добре, цветята на терасата ми след дъжд са като попарени.

23

Анонимен

преди 9 години

"Спокойно другари. Това е част от евро-атлантическата интеграция. Без паника."A по време на комунистическо робство като ни изкараха по поляните след Чернобил какво беше? Интеграция или геноцид?Сега поне проблемите идват от дърветата, а не от АЕЦ-ите, понеже някой ги изпържил в опита си да покаже колко мощни и велики могат да бъдат всички в СССР-то.

22

Анонимен

преди 9 години

Тези *** ли са! Акациите ръсят прашец,който се вижда с просто око. Ама явно някои са расли в пещери.След една седмица като цъфнат и липите и ако пак има дъждове всичко ще стане на каша. Те тогава гледай к'ви радиоактивности, к'ви изследвания, к'ви философии ще паднат по форумите.......

21

Анонимен

преди 9 години

Спокойно другари. Това е част от евро-атлантическата интеграция. Без паника.

20

Сп???нс

преди 9 години

По край ?-визията потърсих в нет-а нещо за участие от бг и се натъкнах ,че са поканени да пеят в извънконкурсната програма двама, с които имаше и кратко интервю , обяснявайки за някаква между-планетна конспирация да не се допускат изпълнители от бг. Щях да припадна . Таааа не ме учудват и коментарите под тази статия .

19

Вес

преди 9 години

До АнонименНякои софиянци са неУспоримо по-грамотни от теб, обаче...

18

онбашията

преди 9 години

конспиралници, внимавайте че цру следи целия интернет, ще ви намерят и ще ви организират инцидент!

17

до 20

преди 9 години

кемтрейлс са имали дори немските МЕ 262. Ако бяхте прочели един учебник по физика за 7-8 клас, можеше и да ви стане ясно защо става така, ама вие се ограмотявате с научна фантастика и някакви теории на конспирацията.

16

До 13

преди 9 години

И като дете съм виждал такива самолети, оставящи такива следи, стоящи с часове горе. *** се прегледай, преди да станеш опасен за обществото.

15

Само

преди 9 години

руските самолети не оставят кемтрейлс, вярно е и може да се провери.

14

Анонимен

преди 9 години

Тук във Връбница оцветяването беше светлозелено с бели отенъци. Но миризма не съм усетил

13

онбашията

преди 9 години

цветен прашец бе мозъци