15

Анонимен

преди 9 години

До Василев - а сега трябва да делим с натовци печалбата!кой ти каза, че делим печалбата? Една жена ли?

14

Анонимен

преди 9 години

2011?!Защо ли тогава чух за един футболен бос-корабофармацефт!Въпреки, че съм живял доста в родният му град от 1996 до 2001, никой не го е споменавал този милионер и брат му!

13

Анонимен

преди 9 години

Да раздават по една мешка с илачи на народа и да тръгваме по света!

12

Анонимен

преди 9 години

Е нали и ние сме против ИД,ИДИЛ,***,ИРАК,СИРИЯ и не знам още против какви терористични организации! Ми един път и ние да направим нещо свястно и реално срещу амуджите и талибаните!Оръжие,самолети,танкове и подводници нямаме,поне да ги дрогираме и да ги тровиме!

11

Анонимен

преди 9 години

а после не сме били изнасяли никаква продукция извън БГ..да бе да...

10

Анонимен

преди 9 години

Баба Мара от първия етаж каза, че това не е вярно! Аз на нея й вярвам, щото досега е много познавала! Били казали от ТУНИЗИЙСКИ САЙТ ... ха ха ха ха ха ха ха ха ах Абе вие нормални ли сте бе?

9

Анонимен

преди 9 години

Е то каптагоновите канали ги има още от средата на 80-те години със любезното съдействие на Държавна сигурност...

8

Анонимен

преди 9 години

каптагона себе прави в Дупница отде Живково време,от него забогатяха братя Галеви

7

Анонимен

преди 9 години

Този дскомунизомилиционерочалгарски ***, от край време се издържа от търговия с наркотици и оръжие. Още помня, как по време на катуница, един от мешерето каза по националната телевизия : "цар Киро пере парите от наркотици на държавата, никой нищо не може да му направи " не съм чул нещо да се случи после. Хамсиев мълчи като бит, медии и институции също. Жалка картинка.

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

САЩ световен търговец 1 на наркотици !Публична тайна е фактът, че откакто САЩ нападнаха Афганистан производството на опиум там скочи 10 пъти.В България някаква странна сила издигна и държи на власт Бойко Методиев Борисов. Бивш бодигард и пожарникар. Мнозина го свързват със силовите престъпни структури на 90-те ...А, голяма част от тях с производството и разпространението на амфетамини ...Пъзелът се нарежда, а ?! :)

5

аптекара шабан

преди 9 години

ми, чи то каптагона се произвежда у българия още от 1980 година ,бе . нали се прекръстиха некой от едно на друго име ,бе кавали

4

Танг

преди 9 години

Айде сега, не крийте, че НАТО го е произвело на Марс тоя наркотик.Сслед това са го внесли на Земята с помощта на преминаващи метеорити. Един вид пан-халюциногения.

3

Анонимен

преди 9 години

То нали се говори на тих глас от много години с какво се занимаватфармацевтичните производства на един наш футболен бос и с когосе делят парите от трафика на наркотици и амфети

2

tja

преди 9 години

tztztz abe iskame ne iskame, vse sme zentar na sabijata i to vse na negativnite...ei, koi kade minavki, u nas vski4ko varvi, zastoto organite na reda se pravjat, 4e ne bigdat i ne znajat

1

Анонимен

преди 9 години

Бойко, кажи си!