34

ХА ХА

преди 9 години

До ИСТИНАТАИстината е, че си много ***, или си платен ***! Двете неща нямат нищо общо! Не манипулирай хората!

33

Аха

преди 9 години

Това е коментар на руски вестник!Обаче ако питате Волен Сидеров и компания ще ви кажат колко добър закон е измислил Путин, колко е велик, как мисли за народа си! Само дето си стоят тук, а не отиват да живеят там при тая свобода и любов! Защо ли...?!

32

синева

преди 9 години

Прочетете няколко статии за това какво се случва в редица държави, и ще се съгласите с поредното ПРАВИЛНО решение на Путин.

31

гоше

преди 9 години

То НПО-та финансирани ит чужбина, да си спомним какво е да са финансирани от некоя катарско-шийтска групировка, са си за забрана и у нас, ама никой нема ***.

30

Анонимен

преди 9 години

Как ЦРУ създаде Ал Кайда и Ислямска Държава и защо?Външната политика на Съединените щати, главно преследваща енергийните интереси на страната, доведе до възхода на ислямския екстремизъм. За възхода на Ислямска Държава САЩ имат не по-малка отговорност и роля, отколкото за възхода на Ал Кайда през 1980-те.

29

Бай Митко

преди 9 години

Руснаците са разбрали че чрез чуждите НПО, се разгражда държавността независимо къде. Разбрали са че чрез тях чужди държави / ха сетете се кои или коя /, променят историята, нравите, културата, и превземат съответната държава отвътре...!!!! Кога и нашите ще забранят чуждите НПО, кога ще забранят пръдлива мрежа, докога ще им гледаме мазните физиономии, които ги разкарват като мечки от студио, в студио ? Прав е Путин, и затова е голямата подкрепа, а *** ? То пък какво ли зависи от него !!!

28

Анонимен

преди 9 години

Такъв закон трябва и за България. Всички руски трокове ще отидат в затвора.Иначе то е ясно: Лилипутин е дърта фашага !

27

Анонимен

преди 9 години

Колко много антируски матряли щом засегнаха НПО-тата а ...

26

$oro$

преди 9 години

Ще следя трафика на когото е необходимо и най-вече на съвецките ***. Един ден ще бъдат съдени, вервайте ми...

25

Анонимен

преди 9 години

"...сега могат да бъдат изолирани не само неправителствените организации, получаващи чуждестранна помощ, но да се подвеждат под отговорност и гражданите, които сътрудничат на чуждестранни организации, признати за "нежелани"Колко би било хубаво и при нас да е така. Ама сега - хак да ви е. Най-вече с БХК, дето ви развъжда римляни и милее за правата им върху гърба на българите.

24

Анонимен

преди 9 години

"Диктатура на КГБ !":) ***! КГБ е разпуснато на 3 декември 1991 година и от тогава вече 25 години не съществува.

23

Анонимен

преди 9 години

Диктатура на КГБ !

22

Анонимен

преди 9 години

до 16: "С две думи майдан в РФ..." което означава, че Путин ще си отиде без майдан.

21

Анонимен

преди 9 години

Кремълската клика може да управлява само по законите на тайгата.

20

Западна Логика

преди 9 години

ако осъдят информаторите на чужди разузнавания - значи Путин е диктатор

19

без човешки права

преди 9 години

А защо не пишете, че диктаторите от фашистката хунта в Куев отмениха със закон човешките права в ДНР и в ЛНР?

18

Анонимен

преди 9 години

психопат..

17

Анонимен

преди 9 години

Русофилски телетааа... не виждате ли, че хората са ви го препечатали от руски вестници? Каква пропаганда ви гони? Вие се изкарвате по-руснаци от руснаците... телета!Колкото телетата разбират от свобода толкова и вие, ама сте големи коментатори... Така трябвало, в Америка нямало свобода... Няма! Такава каквато вие я искате няма. Няма я никъде, защото е слободия, а не свобода. А това по което въздишате в момента, ако ви дойде на главата ще зацапате гащите много бързо.

16

свинаря

преди 9 години

Казвате,че руската преса пишела това,а цитирате само една медия. Вие изобщо имате ли си поне малка представа от пропаганда или сега се учите?

15

Анонимен

преди 9 години

Ако си мислите, че в Щатите има демокрация, много се лъжете, всичко е фасада и манипулации чрез медийна пропаганда. Уолстрийт управлява Америка и използва държавата за да налага световно господство. Това е империята на злото, която направи и войната в Украйна и принуди Русия да анексира Крим.