20

Анонимен

преди 9 години

До до 21Не превръщай театралният преврат в фактическо обяснение.Енергетиката произвеждаше поне три пъти повече , но тока се изнасяше за Румъния и Полша.Заводите , месарските , хранителните , консервните бяха препълнени и се саботираше доставката на стоки.Но и това вече няма значение.България е намаляла с няколко милиона и внася 90 % от храните.запази си лъжете за тези с подменените чипове.

19

до 21

преди 9 години

Точно бай Тошо фалира непоправимо България в началото на 80-те години. Тогава започнаха масови уволнения защото нямаше пари за заплати. Имаше режим на тока - нямаше пари за горива на ТЕЦовете. Магазините бяха празни, защото всичко се изнасяше за валута. Месо нямаше. Изпразниха здравните и пенсионните фондове и сега няма пари за пенсии. Живков съсипа България и още плащаме последиците.

18

Анонимен

преди 9 години

Върви Народе Колонизиран и окупиран от ционистите и САЩ

17

Анонимен

преди 9 години

До Бай Тошо от ПравецИ ти си същият *** като тези по които плюеш. Поредният ***, *** и комплексиран българин зад клавиатурата. Мечтай за времета, когато тъпите и посредствените като тебе бяха на почит. Можехте само да лижете задниците на поредното партийно величие и да тичате да доносничете в милицията. Такива като тебе съсипаха живота на стотици хиляди свестни българи. Стига с тези митове за индустриалната и интелектулната бай тошова България. Имахме изгнила и нерантабилна икономика.

16

do 16

преди 9 години

May sno6ti e nqmalo koy date klati

15

Бай Тошо от Правец

преди 9 години

Кога управлявах аз турски министър на културата имаше само на портите с прасетата у Белене.Пожарникаря гасеше пожари Зимах го чунким да разказва вицове на делегациите.Сарай сокол лежеше у затвора на топло.ДС даваше мило и драго за всички де викаха Протест-Кой Вървете сега възродени с гордо вдигнати главите имате 1 изтребител И оградите дето съм ви завещал и построил Всички са за боядисване поне това сторете/че коя година вече не мое ги боядиса оня шут.

14

Bubbles

преди 9 години

До 16 : Поне днес си направи труда да пишеш на кирилица, стига разбирасе да си достатъчно грамотен/а за това!

13

Bubbles

преди 9 години

Един от най хубавите празници в годината.Честит празник българи, честит празник славяни!

12

тАпАнар

преди 9 години

Върви народе, върви..............върви си!Мутрите да се возят, ти си върви, ............... народе!!!

11

Бай Тошо от Правец

преди 9 години

Празнувате днес,че немате авиокомпания,железница,стомандобивен комбинат.Че закрихте всичкте ми АПК де храних цяла държава Закрихте Наркоп де по 12 ст,давах детското пюре на майките с истинско месо ,зеленчуци и плодове.Стандарт ви завещах деца мои ама вие отдавна му еб.макятаСега сте си близки с Сомалия Бангладеш Крадливите демократи и оня мой сополив охранител с помощта на Америка ви ограбиха до шушка.Превърнаха ви в раЯ А надигнете глава атояга Празник ви е кога видите у джоба си 2 лв

10

Анонимен

преди 9 години

Neznam kakiv vizroden narod e tozi narod kato vseki den vseki e nakaran da napuska stranata

9

Анонимен

преди 9 години

Ако си "травис" това ме заинтригува. Аз съм другаря Чукачев настоящ евро-атлантически "интегратор". Извършвам денонощно "евро-атлантическо интегриране" на нежни софийски ***. Към програмата има и бонус, безплатна евро-атлантическа течност.

8

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ние може само да се гордеем с хилядолетната ни история и култура.Независимо от превратностите на епохите,българският дух и корен са се запазили .В основата на всичко това,несъмнено е делото на нашите първоучители,светите братв Кирили и Методий и техните следовници Наум,.Климент,Ангеларий и още стотици други последователи,наложили кирилицата по българските земи.Вечна слава на двамата велики братя,създали азбуката и дадена на нас българите,от където тръгва по света.Бог да пази народа и България.

7

Свирчовци

преди 9 години

Много неприлично е в тази страна , която се разминава със своя народ и подменя своя народ , днес да се пее-върви народе възродени.Авторът на песента , които е написал освен текста на песента и това какво представлява държавното разбойничество , вероятно щеше да възкликне-СВИРЧОВЦИ

6

Бай Тошо от Правец

преди 9 години

Честит празник Говедари и Гейове Айде до другият 24 май поне още 250 хиляди от вас напуснали Овцата е животно дето го няма в цирка щото не подлежи на възпитание.Опитах моите 9 млн.овчици да ги интелектуализирам *** не.Те са с такъв манталитет ***.Овчедушен.Ти му викаш напред то върви 5 крачки назад.Ще се оправите ама на куково лято кат ви цъфнат налъмите в саксиите .ще помните кога сте яли Камчия и марширували под строй

5

Анонимен

преди 9 години

По правилно е :" Върви народе унижени".

4

BG

преди 9 години

Тъпите журналисти няма ли най - накрая да си научат собствената история и да престанат с тази "славянска" писменост - писмеността си е БЪЛГАРСКА !!! и празника си е БЪЛГАРСКИ !!!

3

Бай Тошо от Правец

преди 9 години

Демократите се обидиха. Вървят гладни,но възродени.Боси но за сметка на това безработни.*** но за сметка на това отритнати от държава и от всичко.Ехх. деца мои А не беше така едно време при мен Кви манифестации ви правих Що пара се трошеше само в факелни шествия и манифестации Народа бе доволен Тва сега не е народ ..а ***.Преклонена *** .Добре построих поне държава че с *** шеше да газите :-)

2

Бай Тошо от Правец

преди 9 години

Честит Ви празник Овце !!! Празнувайте ,че нямате 2 лева за хлеб и млеко в хладилника Кога аз бех на власт млекото бе 7ст. карайте на лук и хлебец от вчерашният сега и вървете възродени

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Честит празник, българи !"Напред науката е слънце ! ..."И ний сме дали нещо на света !!!