66

history

преди 9 години

Същата е била ситуацията и в Париж през периода 1789 - 1792 години когато се е раждала самата демокрация. Е за това хич не ми е странно.

65

сопа

преди 9 години

Дайте ми демокрация до ,, н ,, та степен и всички ще бъдат задоволени.

64

Анонимен

преди 9 години

Искахте демокрация? Искахте евроценности? На ви евроценности, на ви демокрация, *** жалки!

63

Анонимен

преди 9 години

До 265: Да, може. Ако държавата му разреши да използва всички средства за справяне с хъхрещите! Включително патрон в главата на ***!

62

А сега да видим

преди 9 години

....дали може 55 годишен полицай да се бори с индианците?!

61

Анонимен

преди 9 години

Да се изселят малцинствата от общината защото създават проблеми? Защо по- добре не прокудите всички "добре облечени бизнесмени", които десетилетия наред рушат цяла една държава?

60

az

преди 9 години

Еее баннете го тоя кавал стига е спамил!!!! Точно на статия, която коментарите са важни. Стига дремахте!

59

Коце Мастиката

преди 9 години

Иначе за махали може и друго... бусове преобразени като мобилни лекарски кабинети ще предлагат безплатни ваксини срещу всякакви болести... на пръв поглед безобидните спринцовки ще бъдат пълни с физиологичен разтвор, но самите игли ще са заразени с Хепатит С... две седмици след това с камиони да се раздава безплатен алкохол... и нещата ще си дойдат на мястото!

58

Анонимен

преди 9 години

Според мен има десетина глави за затриване,останалите подлежат на превъзпитание.Надявам се сърбите да се събудят.

57

Анонимен

преди 9 години

Вероятно сте наясно, че рано или късно предстои сериозен етнически сблъсък, освен ако ромите масово не се изнесат на запад, което и е нашето спасение.

56

калинка

преди 9 години

Може би не е лошо да се свика Съвета за национална сигурност и най-сетне да съберат нужната решителност да се противопоставят с цялата сила на закона и ПРОКУРАТУРАТА /!!/, за да се чувстваме национално сигурни. Безнаказаността поражда безогледната им дързост!

55

ss

преди 9 години

а най важния въпрос е аджеба като са продавали гъби от микробуса дали са издавали касова бележка на закупилите си гъби. НАП да не спи а да се размърда. или както днес един ром го даваха по новините сето си бере каменни плочи и изкарвал 1000 лв дневно дали си декларира парите и отговора му беше: да бее декларирам ги на книшка там бе на книшката ги слагам.

54

ТОТО

преди 9 години

Гласоподавателите на Местан се размърдаха пак!

53

Йово

преди 9 години

По време на омразния комунизъм проблем нямаше. Просто не смееха да шукнат иначе полицията ги смазваше от бой. Какво е това има 129 къщи с постановление от 2011 и общината не може да се справи. Праща жандармерията и багерите и за 2 дни всички незаконно катуни се бутат. Истината е, че просто общинарите не искат да си загубят евтините гласоподаватели за поредните платени избори затова и галят с перце.

52

до 224

преди 9 години

евалата пич !

51

Анонимен

преди 9 години

В такива моменти съжалявам, че ген. Стою Неделчев не е вече сред живите. Ако беше, досега танковите батальони да са завардили вече махалата.

50

Кордона пред "Т

преди 9 години

интересно роми се саморазправят с брадви - няма полиция... Българи се опитват да се защитят - идва жандармерия да пази ромите... май-някой са с права в България,ама не са българите

49

Анонимен

преди 9 години

до 168За Путин работи и след като на Българите им е зле той е доволен!!!!

48

Румбо

преди 9 години

Вече на практика съществува геноцид над българите то в застрашителни размери!Това сигурно ще е първия в историята геноцид,при който необразовани,неработещи и въобще безполезни унищожават тези,които ги изхранват!Досега винаги е било обратното.....Нацизъм с обратен знак.

47

жеко

преди 9 години

българите със заешки сърца, къде са тея "смели" потомци на ханове и велики воини, смешна работа, тея животни да си правят каквото си искат в нашата държава, смях, мъжете станаха жени, за какво са ви тея топки заспали мухльовци