84

Анонимен

преди 9 години

Наистина им прости българи. Русия официално води анти българска кампания, и има българи които им ръкопляскат....!!! Ами да им се нагъзят, или най-добре, да имигрират в Русия. Има само един регистриран такъв случай. Простотия, простотия,...П.С: Сами се запитайте защо бягат при "гнилия" капитализъм.

83

до 128 от славянин

преди 9 години

Ами факт е че тогава нямаше клошари, питай майка си и баща си!

82

до 130 от славянин

преди 9 години

При соца нямаше безработни просто защото имаше къде да се работи, за разлика от днес - стига лъга плитко като дърт ''демократ''!

81

Анонимен

преди 9 години

по БТВ бяха написали за такава статистика, но бяха май 34% които в последната година са настроили против Русия заради външната и политиката и в частност целенасочената анти българска кампания там.

80

до 126 от славянин

преди 9 години

''Брутният външен дълг на България се е увеличил с 55 млн. евро през юни до 37.915 млрд. евро (около 93.6% от БВП), показва статистиката на БНБ.''Това са данни от преди година, ''демократче'', я каже как ти изглеждат на фона на онези 12 милиарда от 1990-та!?

79

Kim Jong Un

преди 9 години

То и Северна Корея това предупреждава и именно затова не си пускат хората да излизат, да са си на сигурно место.

78

до 123 от славянин

преди 9 години

''Април 2016-та'' още не е дошъл и не разбрах кои са тези 32%, които вече не харесвали Русия!?

77

до 123 от славянин

преди 9 години

Не позна, дядо Ванго, имаш сериозни проблеми с ясновиждането!

76

до 114 от славянин

преди 9 години

Не оправдавам избиването на хора от режима, ама тогава при режима нямаше безработни, бездомни, клошари, неграмотни, самоубийци от бедност и болести и прочее! Един *** съвет ще ти дам - посети едно гробище в който и да е град или село и виж цифрите по надгробните плочи и кръстове - такъв мор на млади и във средна възраст хора никога в България не е имало, а това е ако имаш поне малко горе в кутията е много точен показател за качеството на живота днес при ''демокрацията''!

75

U2

преди 9 години

От това което чета, очевидно "славянин" е 100% платен от руснаците интернет ***. Пич, предй поздрави на Путин! И му дай малко статистика, да се сцепи през гърба. До преди военните му изцепки, само 7% не са харесвали Русия. Към април 2016 процента е скочил на 32%. Защо ли? Сигурно защото харесват политиката на Путин. Миха, ха, ха,... ***!

74

at

преди 9 години

Mrasnite janki i bulgari kradat. Nali imashe slu4ai s edin Student, koito vleze v hamerikanskoto posolstvo i ne izleze pove4e.

73

До славянин

преди 9 години

Стига, бе ставаш смешен. Виж от кога е филма и се застреляй ритуално! Комунистите правят филм как някой е мизерствал по царско време. Да, да, всичко чиста монета. Аз пък съм Дядо Коледа.

72

Анонимен

преди 9 години

До АзМного точно казано.Твърде сме малки, за да можем да променим нещо. Не са се заели, не са ни организирали Майдан, арабска пролет или нещо по-подходящо за балканския ни манталитет.

71

До славянин

преди 9 години

Пич, вземат малко пенсии, защото продуктът на социализма, Андрей Луканов, раздаде техните пенсии на мутрите. Които пак се оказа производно на същата социалистическа ДС.

70

до 115 от славянин

преди 9 години

Аз знам че е бил студен по царско, ама как е живял тогава те питам!? Във въпросният филм много добре е показано - мизерствал е като скот!

69

Анонимен

преди 9 години

Не се хабете да ревете на чужд гроб. Ей, *** народ! По-добре прочетете статията, да разберете защо са арестували руснака. Нали се сещате, че не е бил цвете за мирисане. Арестуват ги за престъпна дейност на територията на Щатите.

68

до 104 от славянин

преди 9 години

Ама да не би родителите ни да взимат мижави пенсии, защото няма с какво да се пълнят пенсионните фондове поради липса на производство!? То тези фондове само с данъци не могат да се напълнят май!?

67

до славянин

преди 9 години

Значи оправдаваш избиването на толкова хора от режима. Окупирането ни и налагането на сила на чужд икономически и социален модел. Спомням това благоденствие от 80-те години- режима на тока и на водата. Голям рай беше. Дали искам пак? Не, благодаря!

66

КНСБ

преди 9 години

Голям лов на ... кучетата на руснаци ?! Що се излагат па тия ?! Да бяха измислили нещо по конструктивно и реално,а то отвличали руснаците по света ?! А бе, аланкоолу,ако искаха ,досега да са отвлекли не един и двама ,но не се занимават с това! Виж,на вас това ви е присъщо!!! След "мерака на България да дели Македония" и тая глупост какво ли е следващото ви скудоумие ?! Я най-добре анексирайте някоя я друга република - там сте " царе" !

65

до 105 от славянин

преди 9 години

Колко пъти да ходя до Бургас - освен заведения, банки и молове друго почти няма....................като навсякъде!