97

dp

преди 9 години

200 - Деяне Деянееее, да правел каквото си ще за своя народ. Бе кой е тоя че да имасвой народ бе, поредното пробивно и достатъчно нагло ченге навряло се с подлости и убийства там, където свестните хора не се опитват да се наврат просто защото имат свестни неща за правене.Това смачканяците сте си смачкани по рождение, ей, бе как се живее пожизнено с мисълта, че трябва да има някой дето да ти е господар така и няма да разбера.

96

Деян Янакиев

преди 9 години

Путин уби Кенеди.Факт.Мляс, еврогеец.

95

dp

преди 9 години

Направо да дърпат шалтера на мрежата като цяло, режим като техния не може да съществувапри условията на свободно течаща информация.Не знам дали са империя на злото - слаби и малки са та да ги броим за империя в днешно време - но ако има извор на зло някъде по планетата той ще е около Москва някъде.

94

Деян Янакиев

преди 9 години

Добре би било тази енергия в коментирането да се канализира.В плащане на данъци, любов към ближния и прочие отживелици.А Путин да прави каквото реши за СВОЯ народ.

93

Мурзи

преди 9 години

Я за по сигурно да спрат изцяло нета в РФ.

92

vesko02

преди 9 години

Обмяната на мисли и информация е заплаха за руските управлявщи.

91

Анонимен

преди 9 години

До до 185Абе, къде ги намират такива *** като тоя?

90

Той е

преди 9 години

Както винаги,сигурен съм,че иде реч,за поредното тълкувание,в стил - дявол чете евангелие,на нашите продажни медийки!И за най-глупавия е ясно отдавна,че интернет е всъщност,система за следене и събиране на информация.След грандиозните скандали с тоталното американско подслушване по света,е логично,себеуважаващите се страни,да вземат мерки,дори и доста крути!Споко,никой няма да спре нета в Русия,но поне ще озаптят самозабравилите се кравари,ще ги вкарат в релсите,сигурен съм!

89

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 202Че нямаш никаква идея как работи интернет - нямаш. Ама защо трябва да парадираш с незнанието си?

88

Анонимен

преди 9 години

*** е велик! Другата седмица ще им спрат и телевизорите на крепостните. Ще гледат само един канал - РТ.вру

87

Руснак в България

преди 9 години

Никой не може да каже нищо на другаря Путин , защото той е велик и неповторим. Само с един замах може да спре интернет , радио , телевизия и даже радио точките по колхозите. Да живее великана на мисълта товарищь Путина .

86

Анонимен

преди 9 години

чудо голямо. тя и Германия им дръпна шалтера със синтетичното гориво.

85

Анонимен

преди 9 години

Значи, когато Ердоган ги СПИРА - това е иновативна анадолска демокрация, а когато Путин ПРЕДУПРЕЖДАВА - долна мужишка диктатура ?Я по-сериозно, моля !

84

Анонимен

преди 9 години

AМИ СПРЕТЕ ГИ , ДРЕМЕ МИ НA ....НЕ ЗНAМ НЯКОЙ ДA Е СПРЯЛ ГОРAТA ДA СЕ РAЗЛИСТВA....ДИВAЦИ ВИНAГИ ЩЕ ИМA......A AЗ ЩЕ СИ СЛУШAМ РОКA , ПЪК ВИЕ ЙОСИФ КОБЗОН...

83

Иван

преди 9 години

А какво са така наречените социални мрежи, а кой кои зад тях, а те не манипулират ли населението на дадена страна, в една или друга посока, а те не могат ли да направят "спонтанни" протести....????

82

Анонимен

преди 9 години

Това е 174-тото последно предупреждение на Кремъл. Не знам как е във ФБ и Туитър, но на нас вече ни омръзна да го местим по крачолите.

81

нео

преди 9 години

тия организации са безплатна шпионска мрежа. Какво се правите на ощипани моми че не знаете.

80

Анонимен

преди 9 години

крепостничеството никога не си е отивало за обикновения руснак, да затворят изцяло границите, никаква свобода какви са тези гевезелъци

79

Анонимен

преди 9 години

Nyakoi po- dolu napisa ,4e Russia e zalivana s gei-propaganda.No Muzei na Gei ima samo v Moskva . Ot tova po golyama propaganda ima li?

78

hawaii

преди 9 години

ХА-ХААААААСЕВЕРОКОРЕЙСКА им работа.Няма как!Хем ИМПЕРИЯ-модел 19-ти векВръстница на Османската такава,хем Гугъл и Туитър......Първо ДА СИ ИДЕ СУЛТАНЪТИ КГБейовете около него!