20

Анонимен

преди 9 години

Положението ще се оправи когато Бойко Борисов дойде на власт. Само Герб ще въдвори Ред Законност и Справедливост в тази държава. А вътрешен министър трябва да стане Яне Янев.

19

Анонимен

преди 9 години

Ето до какво води "полиция" съставена от мързеливи, шкембяви копои. Хората трябва сами да се оправят, както винаги. Ако гръмнат 2-3 крадливи джагала и се разчуе, може и да има ефект...след опита за отмъщение.

18

Анонимен

преди 9 години

Саморазправата е единственият адекватен вариант.

17

7

преди 9 години

Естествено, че за ушевите няма проблем - те не взимат заплати да пазят хората, а да пазят маните корумпирани кърлежи от народа ако се събуди. Иначе за жалбите - и мен ме крадяха - обадих се на приятел в полюцията дето би ми помогнал, казах му кои са крадците, имена всичко - отговорът беше, че не можело да се направи нищо, защото откраднатото било по-малко от стойността на 2 минимални работни заплати. Ако се разпусне полюцията, корумпирания съд и цацаратурата няма се усети разлика

16

Истината

преди 9 години

всички я знаем.Тези които съвестно си плащат данъците,съответно и заплатите на полицията,не могат да бъдат опазени от онези които нищо не плащат в тази държава.Но, те са послушни гласоподаватели.Нищо,ча само паразитират на нашия гръб.

15

Анонимен

преди 9 години

Нема страшно, Баце мисли за вас. Като изпукате всички от селото проблема ще е решен.

14

Аз

преди 9 години

Да се промени чл. 12 от НПК: неизбежна отбрана. Влезе ли в дома ми да мога да стрелям, без да ме съдят след това.

13

барековирус

преди 9 години

дпс и атака победаааа

12

АТИЛА

преди 9 години

Искам полицейска кръв да се лее!!!! Когато избухне гражданската война жална им майка на ченгелите и техните семейства, тогава няма да има милост! КАЗАХ

11

Momo

преди 9 години

Решение:Залавят крадците(един, двама... колкото хванат). Спукват ги от бой, но го правят така, че крадците да не разберат кой точно ги е бил. Ама бой, човек, бой докато им омекнат краката и ръцете.После всичко ще бъде отново спокойно.

10

112233

преди 9 години

до като у нас не се пролее кръв , нещата няма да се управят

9

Анонимен

преди 9 години

Нашата държава не може да опази имуществото и живота на гражданите си. Може ама само на някои. В същото време не разрешава на гражданите си да се пазят сами.

8

Анонимен

преди 9 години

абе ей, много ясно, че трябва да си плащат за охранатова че наш'та полиция ни пази е само припев от една любима на всички българи песен, не се бъркайте, то и камъните не падат от небето все пак

7

zeus

преди 9 години

Има един единствен начин за справяне с проблема, понеже е ясно, че полицията няма да пипне основните избиратели на партиите. Трябва да се променят законите така, че да можеш да застреляш всеки, влязъл в собствеността ти, както и да се промени режима за притежание на оръжие. В началото ще има няколкостотин терминирани , после ще се научат да не пипат!

6

Анонимен

преди 9 години

Правилно са се ориентирали и това е спасението -саморазправа с крадците .Като линчувате публично един двама обирджии ,ще видите как ще почнат да ви заобикалят селото!! Иначе да чакате на МВр е бошлав ,а и на тях ръцете са им вързани -дори да ги хванат -съда постановява ,че това са кокошкарски дребни кражби и им налага глоба ! Но ако му счупиш краката с една тояга -ще му остане обица на ухото до живот!!

5

Цветанка

преди 9 години

Как ще има проблеми като полицията 95% са корумпирани бакшиши,крадци и мошеници....от най отгоре до най долу!...

4

Анонимен

преди 9 години

Тепате и копате - друго спасение нема па милиционерите да ги издирват!

3

абе яяя

преди 9 години

да си вземат по 1 пистолет и да ги целят наред...

2

Анонимен

преди 9 години

Социология село не пази и крадци не лови.

1

МеВеРе

преди 9 години

Не бе, няма проблем, вие сега на себе си ли ще вярвате или на нас?