120

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПич, ти в Дисниленд ли живееш? Войната е предимно в главата и най-вече в действията на краварите...720 военни бази по целия свят, срещу колко на руснаците, а?

119

Анонимен

преди 8 години

До сведующЕ поне не си изключват транспордера като американците, нещо, което ти явно намираш за нормално...Няма по-ясен сигнал за нечисти намерения от изключването му. После руските номера били мръсни..

118

сведующ

преди 8 години

"2 РУСКИ САМОЛЕТА - ВОЕННА АКТИВНОСТ, А 200 НАТОВСКИ САМОЛЕТА - ГЕЙ ПАРАД."и т.н...Значи не сте запознати с номерата на руснаците:Те летят БЛИЗО до границата СРЕЩУ нея, имитирайки реална атака, която в последния момент абортират завивайки рязко. Няма нищо общо с маневрите на НАТО, които са регламентирани (предупреждава се въздушния контрол, министерства и т.н.) и не са агресивни спрямо границите на неНАТОвски държави.Преди руснаците също летяха нормално - преди 5г шведи да са се оплаквали?

117

Анонимен

преди 8 години

Писна ми от руската наглост, на тия само войни са им в главата

116

Анонимен

преди 8 години

Ей, имало и мислещи хора тук!Благодаря на автора не за статията, а за това, че можах да се убедя, че не всички са *** и все още има такива, които се стремят да преценяват инфото обективно.С удоволствие цитирам Анонимен 147:"2 РУСКИ САМОЛЕТА - ВОЕННА АКТИВНОСТ, А 200 НАТОВСКИ САМОЛЕТА - ГЕЙ ПАРАД."Фразата на деня! Поздрави!

115

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСмеят ли а?

114

по комшийски

преди 8 години

руснаците може да са искали въжета за някой закъсал кораб или подводница, а шведите са се изненадали....

113

ганчо

преди 8 години

а така занимавайте баламурниците с простотии,в същото време САЩ завладяват руските пазари и останалите азиатски пазари,Европа си го нахеднри с тея санкции,ама чичо сам не ги прилага и си продава стоката там и завладява ли завладява,а европата ще духа ли духа супата.....

112

пилот

преди 8 години

ту-22 е бомбандировач,ама чак свръхзвуков не е

111

морски

преди 8 години

Руските самолети са в международно въздушно пространство и могат да летят там колкото си искат.Шведите какво ги притеснява.Натовците още малко и ще поискат руснаците да не излитат и от собствените си летища за да не им развалят спокойствието на еврогейовете.

110

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 172И КЛИЧКО не искаше да пребива КОБРАТА, ама вторият ясно си го просеше! Нямаше възможности, а пък се дуеше, като един вид жабок...

109

Обективен

преди 8 години

До РАДРазбрах Рад,Русия като прави военни учения в собствената си държава е провокатор,като лети с два самолета в международното въздушно пространство също,а САЩ като разполагат бази по целия свят и провеждат учения с над сто самолета и войски на хиляди километра от държавата си ,те не са провокатори!Айде стига с тия двойни аршини,че ставате смешни вече и жалки в пропяагандата си срещу Русия,всички русофоби сте такива лицемери и двуличници!

108

РАД

преди 8 години

До 203Май не ти е ясно, че ученията на НАТО в района са в отговор на струпаните десетки хиляди руски войски по протежението на границата с Украйна и Балтийските републики, както и в отговор на постоянните военни учения на Русия в близост до границата.Не се правете на ущипани, че не знаете за какво става дума!От година и повече Русия постоянно демонстрира военен потенциал и провокира ПВО-то на НАТО, като самолетите летят в гранични райони с изключени транспондери!

107

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 169;Нищо не се справиха янките в Ирак,просто си купиха войната,две трети от иракската армия,и то най-елитната им гвардия,въобщер не влизат в боя!А пък като толкова много ми хвалиш САЩ защо не вземат да нападнат Русия?А?Ами и на всяко руско военно учение и показване на техника тичат всички на крака при Путин!То и аз искам да набия Кличко,ама нито мога,нито ми стиска!

106

ЛУД

преди 8 години

До АнонименМНОГО ПРОСТАШКИ СЕ ИЗРАЗЯВАШ ! НЕ Е КРАСИВО ДА ПИШЕШ ПО ТОЗИ НАЧИН. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ОГРОМНАТА ТИ ЛЮБОВ КЪМ ЯНКИТЕ МИСЛЯ ЧЕ ГО АФИШИРАШ САМО ЗА ДА СИ НАОПАКИ...

105

Анонимен

преди 8 години

До ЛУДАБЕ ЯНКИТЕ НЕ УСПЯХА ДА СЕ СПРАВЯТ НИТО С ИРАК-------Как бе , справиха се точно за месец ...

104

взгляд

преди 8 години

такива новини се повтарят по веднъж на месец на евро континента след дълга вътрешна борба какво да вдигнатмижави изтребители или бяло знаме

103

ЛУД

преди 8 години

АБЕ ЯНКИТЕ НЕ УСПЯХА ДА СЕ СПРАВЯТ НИТО С ИРАК НИТО СЪС СИРИЯ НИТО С АФГАНИСТАН А ВСЕ НА ИЗТОК ГЛЕДАТ. КЪДЕТО СТЪПЯТ ВСИЧКО Е ОСРАНО НО ТЯХНОТО Л*О СПОРЕД НАШИТЕ УПРАВНИЦИ МИРИШЕЛО ХУБАВО "НА ПАРИ"...

102

руски троль

преди 8 години

Те руснаците на никой лошо не са направили...

101

Марш от ТУКА

преди 8 години

До Аман от ГлупациМисля че бъркаш картофите и лука от тайгата и печката чудо с добре изглеждащ пудинг и чаша портокалов сок..Както и добре изглеждаща американска мама с руски *** от *** натъпкан до козирката с всички видове наркотици..Имаш ли представа от външна политика и икономика..???