28

Бивш член на БСП

преди 9 години

Цветанке миришеш от километри на червен ***. Тези твои агитации да хващаме гората са толкова *** колкото и ти. Ами дай личен пример и хващай калашника , защо само пишеш по форумите тъпни .

27

гражданин

преди 9 години

До селянинАми не може за съжаление до всяка селска къща да поставим по един пъдар или полицай -особено като се разбра ,че чиновниците в това министерство са повече от униформените .Спасението се нарича -неприкосновена частна собственост -щом някой я наруши и то особено вечер -имаш право на самозащита както и с каквото намериш за добре -без да ти търсят после сметка и да те разкарват по съдилища за това ,че си нарушил правата на -крадеца !!!!!!!!!!!!!!!!

26

Цветанка

преди 9 години

Не да се оплакваме и да страдаме,а да хващаме калашниците и да премахнем юдео-демокрацията и нейните *** БСП,ГЕРБ,ДПС и много др."отровни гъбки"...

25

селянин

преди 9 години

На всичко от горе *** от МВР искат високи пенсии и заплати , защото им била трудна работата . И какво свършиха , ако не е тайна.

24

kvazi

преди 9 години

Има да си се надява...

23

Време е за чистка

преди 9 години

Хитлер беше прав.

22

Анонимен

преди 9 години

С нехаещи управляващи и липса на правосъдие няма какво друго да се очаква. Възрастните хора са оставени на произвола на съдбата. Време е хората да заведат масов иск за безхаберие от страна на държавата.

21

Иван

преди 9 години

Ние сме най-страхливият и *** народ съществуващ на тази планета. Кога драги мои страхливи сънародници ще се надигните?

20

Ali KEmal

преди 9 години

Ex kade si bai ToSho, Ako beshe sega onova vreme predi 89 ta tolkova boi shteshe da im hvarliat v zandana che daje nemoga i da si go predstavia .. I kolko shtiaha da lejatt mani mani. a sega nistoo nai mnogo yslovna.

19

Анонимен

преди 9 години

Жалка държава стана България.

18

бг

преди 9 години

Навремето дядо ми си държеше манлихерата под леглото. Никой не смееше да краде, а сега анархия.

17

FBI

преди 9 години

Цветелин Кънчев:През 1999г. след остър политически сблъсък с тогавашния Министър-председател на България Иван Костов е арестуван и осъден за грабеж на куче.Не изтърпява присъдата си, тъй като е освободен предсрочно от съда, след това е издаден и указ на президента за неговото помилване. След освобождаването му се връща на чело на партията си, която превръща в най-мощната ромска партия в Европейския съюз. До ден днешен е най-популярният български политик сред ромската общност.

16

Фалконети

преди 9 години

Всичко е политика. Целта на терора по селата е да се обезлюдят селата. Умишлено там не се пращат полицаи, за да се обезлюди терена при положение, че България е водеща в света по брой на полицаи на глава от населението. Веднъж като се обезлюди следва изкупване на и окрупняване на земята, след което окрупнената земя ще обогатява определен кръг от хора, тези които в момента командват България прикрити зад лицата на разни смешини политици, на които на всичкото отгоре много българи се възхищават.

15

Фалконети

преди 9 години

Всеки говори държавата туй, държавата онуй. Още не са разбрали, че отдавна нямаме държава и отдавна сме само територия. Каква съдба може да очаква народ, който 25 години не може да разбере, че вече няма държава. Затуй тук виреят всякакви мошеници,и колкото повече лъжеш и можеш да мамиш,тук в България повече те харесват и гласуват за теб дори. Ако си честен, те мислят за пълен ***.Защо няма полицаи по селата,замисляли сте се? Защото няма полицаи? Смехория, не е това, целта е да се обезлюди.

14

Б

преди 9 години

Няма да ги хваната, в тази държава никой не се интересува от обикновения човек. Важно е полицаите да се пенсионират рано, да получават 20 заплати на куп и да изкарат работното време някъде на сянка и спокойно.

13

Анонимен

преди 9 години

Да са ръдва дядката чи е жив Марианко от Дасикане Рома град Сливен

12

Анонимен

преди 9 години

Бъчварова , и това ли е изолиран случай ? Ами ако бяха *** и баща ти бе ,Бъчварова ?

11

Анонимен

преди 9 години

Бай Тошо, върни се!

10

********************

преди 9 години

За повече инфо моля обърнете се към Цветелин Кънчев

9

Анонимен

преди 9 години

ПОЛИЦАИТЕ ИЗНЕМОГВАТ ПОДПУКВАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ