12

До14

преди 9 години

А на теб кой ти каза че в БГ има демокрация?

11

Опит

преди 9 години

ако искате да оцелеете физически и психически - емигрирайте, щото иначе смърт и за вас и за децата ви... нали виждате какво ви готвят избранниците..

10

Анонимен

преди 9 години

ами да им раздават и пистолети... като няма батерии дефибрилатора, поне да не го мъчат човека - в челото и да констатират смъртта.. няма такава нещастна държава, няма такъв *** народ...

9

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че НАТОвските казарми са добре измазани, а демокрация вее косите ни!

8

Криси

преди 9 години

А по белият свят дефибрилатори има във всеки фитнес, колеж, училище и навсякъде, където се събират повече хора. Така си стоят на стената на видно място в метална кутия със стъкло. Проверяват ги на всяки няколко месеца и сменят батериите. Положението в Бг е повече от жалко - в линейка да няма дефибрилатор. И престанете с това, за колко време била пристигнала линейката. Тя линейката няма как да лети, още повече, че никой не и прави път.

7

Анонимен

преди 9 години

Линейки и пожарникари без елементарна техника, докато държавата харчи за лимузини, футболни стадиони и настаняване на бежанци-терористи... Да се смееш ли, да плачеш ли... да се изнасяш ли?

6

Идеалист

преди 9 години

Старата приказка за българския казан в Ада!

5

Анонимен

преди 9 години

*** държава!Да не разчиташ за нищо на нея!Да не даваш лев на тия изедници!

4

Анонимен

преди 9 години

Дето се вика,де що е държавен хрантутник е бил на сеира и е гледал сеир. То е на хранилката,не да работи, а да дреме.Неадекватни както винаги. Разтуряй пълчищата пиявици крадливи.

3

Анонимен

преди 9 години

До АзДруго си да ходиш да откриваш футболна трибуна, съизградена с държавни пари, на името на един ритнитопковец, с хеликоптер за 5000 лева, нали *** проклет!Да ти *** мамицата *** проклета !*** бе *** !

2

Аз

преди 9 години

Тръгнали на сбор - едните без батерии, другите без инструменти! Аз предлагам да им увеличат заплатите....за добре свършената работа.

1

Анонимен

преди 9 години

Бог да прости горкия човек и съболезнования на близките му!В Австрия - 69 млрд лева за здравеопазване.У нас - 3 млрд лева (от които 70% за лекарства и консумативи...)--После що линейките нямали батерии за дефибрилаторите?Слушайте комунистическите мутри как ви промиват мозъците и насъскват срещу лекарите още!