34

Анонимен

преди 9 години

С две думи: САЩ пак си намериха оправдание да разрушат напълно Сирия!

33

Анонимен

преди 9 години

С две думи: САЩ пак си намериха оправдание да разрушат напълно Сирия!

32

Патриот

преди 9 години

И каква стана тя ... Саддам беше ***, убихте го, защото убил 5 000 уж цивилни в Тиркит!Грешка мой човек на псевдо трибунала в Хага с хиляда вазелина успяха да докажат ,че убил около 300 кюрди и то с химически оръжия купени от сащ!Само за сравнение американците избиха над милион иракчани и оставиха Ирак в състоянието в ,което е сега!

31

zdrasti

преди 9 години

Спрете да ги спонсорирате.org

30

1111

преди 9 години

Много лесно-спрете доставките на оръжие,не дестабилизирайте региона,като сваляте светските режими.Бездържавието и хаоса са хранителната среда на тая бандитска групировка.Не купувайте под масата петрола от ИД,спрете им траншовете и след 3 месеца кой от къде е и бандитите ще са спомен!Ще свалят бойните черни пижами и ще станат пак такива каквито са били-сервилни таксиджии в Лондон,месари, скучаещи студенти на запад,и козари в Африка и Афганистан

29

петко

преди 9 години

Трябва човек да е много *** за да им се върже на американците! Яд ме е ,че има такива понеже всичката тая *** идва към нас под прикритието на "бежанци"!дано не е късно като се осъзнаят колко са наивни

28

Анонимен

преди 9 години

Либия има петрол , и за това ФАЩ , са загрижени , че им се изплъзва , като не може да се оправите , съживете Кадафито . Муаааа

27

петко

преди 9 години

belhadj-ciaАбделхаким Белхадж е преминал в редиците на Ислямска държава, заявява журналистката Сара Картъr, съобщава Washington Times. Белхадж е бивш боец от ал-Кайда, който е бил основен участник в свалянето на Муамар Кадафи. Той е работел директно със САЩ и НАТО.

26

Чичо Мичо

преди 9 години

До Анонимен 32Още по-лошо - Русия бомбардира Либия, руски спецчасти убиха Кадафи, а сега САЩ и ЕС се чудят как да спасяват полуженийту. Ама скоро Саркози ще се върна на престола у Франция и сичко шъ упраи

25

петко

преди 9 години

Поддържаният от американците лидер на опозицията срещу Кадафи сега стана лидер на идил за Либия!миналият месец хванаха американски "съветници"в щаба на идил в Ирак при внезапна атака на иракските воиски която не беше координирана с американците! Трябва да си много *** за да те знаеш кай ги създаде

24

Тео

преди 9 години

И каква стана тя ... Саддам беше ***, убихте го, защото убил 5 000 уж цивилни в Тиркит! Намерихте си оправдание. А какво докарахте след него?!? И сега се "чудите" как да се справите с него! Хайде моля! Когато Саддам ги изтребваше такива, тогава бяха цивилни, а сега се чудите как да ги елиминирате, хайде моля!

23

346

преди 9 години

Ами как... Върнете Кадафи.. О, чакай...

22

Идеалист

преди 9 години

Спомнете си истеричния смях на г-жа Клинтън, канеща се да бъде президент на САЩ когато убиха по нейна заповед Кадафи. Питайте нея, още я питайте какви злини ще причини на света, ако не дай Боже стане президент!

21

Анонимен

преди 9 години

В този момент те (ИД) са най-актуалният бранд. Те отправят по-изтънчени послания и очевидно са по-напред от другите (екстремистки) организации", каза същият високопоставен американски военен.Защото са създадени и и са едно оръжие на САЩ, насочено срещу Европа!

20

Анонимен

преди 9 години

Как да спрем да дърпаме конците на джихадистите в Либия, загрижени са в САЩ.

19

Анонимен

преди 9 години

Русия си продаде излишното оръжие на Сирия срещу злато и пари и напълни Европа с нелегални имигранти които щяха да си стоят там ако Русия не подкрепяше Башар!Шутлер се мисли за великия но всъщност си е жалкия!

18

Анонимен

преди 9 години

АКО ИД СА ОТРОЧЕ НА САЩ!!!!!!!!!!! КАКТО РУСКИТЕ ТРОЛЬОВЕПИШАТ ТУК ЗНАЧИ, ЧЕ САЩ СА СИ И ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ГОЛЯМА СИЛА НА СВЕТА!!!А ШУТЛЕР МОЖЕ ДА СЕ КРИЕ САМО ЗАД ЯДРЕНОТО СИ КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

СИРИЯ Е ПО ОПЕКАТА НА ПУТИН!!!А ПУТИН ЯВНО Е ЕДНО НИЩОЖЕСТВО КАКВОТО СИ Е ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ИД В СИРИЯ!И НАЛИ НЕ ИСКАТЕ САЩ ДА ВЛИЗАТ В СИРИЯ!!!!!!!!!!!1САЩ НАПУСНАХА И ИРАК!!!! ПАК ЛИ ИСКАТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ!!!!!

16

Анонимен

преди 9 години

Ама,как хубаво си дирижират цената на петрола,качваме ,сваляме,дюшеш им е ИД

15

1234

преди 9 години

Тези вопли на американците са описват кратко и ясно с въпроса: "Кой ви *** в гащите ?".