217

Боби

преди 9 години

До Анонимен 327Ако не знаеш във всяка СССР има собствена компартия - по-точно каста в ГООЛЯМАТА компартия. Същото е и при военните. Като се маха Хрушчов идва Брежнев и политиката и икономиката се обръща на 180 градуса. Всяка каста иска цялата власт за себе си или поне да не им се бърка москва в тяхната кошарка.Чували са Елцин да казва няма да ги хрантутим ония еди къде си(след еди кое си питие).Е след като прибалтика се отцепва Елцин кандисва и цепи СССР. Не Горби той тогава вече е бита карта

216

Анонимен

преди 9 години

"Избити вимпел на летище"Такова спец подразделение в Русия не съществува повече от 20години!Толкова сте прости и така се излагате,че думи нямам!

215

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен .............326 327 328Зловеще когато един *** пише и сам си отговаря!

214

Анонимен

преди 9 години

айде руските *** праскайте плюсовете да създавате илюзията, че сте много :))Щото иначе скоро няма да съберете рубли за жигулка или москве!

213

Анонимен

преди 9 години

До wild horseА всъщност може да си гледал някоя компютърна игракаква игра бе младеж - факт ли са над 30 трупа на вимпелци, избити само за един ден на летището? Какво ми ги хвалиш тогава? Мокри сънища било - смешници.

212

Анонимен

преди 9 години

До Боби1. СССР се разпадна заради националистически движения в компартиите.какви компартии бе младеж? С *** си мераци да трупат оръжие сАвеЦките военни си разориха държавата. Сегашния ти любимец Путин прави същото и РФ я очаква същия фалит. Какво да ти коментирам всичките останали неверните твърдения?

211

wild horse

преди 9 години

До Анонименмокрите сънища на "великата украинска армия" от която американските инструктори са се хванали за главата...А всъщност може да си гледал някоя компютърна игра,там ги бива...

210

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 319Никой адекватен българин не е русофобтоя и той не е разбрал за антитролското споразумение.... Абе пич кой нормален българин е путинофил бе?

209

Боби

преди 9 години

До Анонимен 324Нещо което съм казал да е невярно?Ако не можеш да ме обориш с факти и покажеш източници на фактите по-добре мълчи.

208

Анонимен

преди 9 години

До Бобиоф, тоя дървен философ пак е напъплил форума. Днес Кутев нали подписа споразумението да си спре ***? Или щом е поръчка от руското посолство не се брои?

207

Боби

преди 9 години

Стига с тия глупави приказки.1. СССР се разпадна заради националистически движения в компартиите. Ползваха празните сергии за повод. 1% от външния експорт на СССР и щеше да си купи всичката храна която иска.В момента във всички републики САЩ свири само не една струна - НАЦИОНАЛИЗЪМ2. САЩ разпали войната в Украйна. Преди майдана Украйна беше икономическа колония на Москва. Украйна прекрати търговията с РФ 35% от внос/износ. Сега Украйна е ФАЛИРАЛА и то не заради РФ.

206

wild horse

преди 9 години

Ако беше истина,Украйна вече да е гола ливада.Просто си плюят срещу вятъра,че вече спряха да говорят за тях,а пари трябва да се просят още.

205

Сенека

преди 9 години

Преди войната в Афганистан беше причината за разпада на СССР,сега ако продължи войната в Украйна ще доведе до разпад на РФ.Ако Руснаците милеят за Родината си ще спрат агресивната политика на Жужин !

204

Анонимен

преди 9 години

Тоя шезофреник, какво очаква при положение, че всички се опитват с всички сили да доведат Русия до фалит и те да си траят, а отгоре на всичко им бяха предложени няколко варианта и те ги отказаха, а сега водели война вие ако водите истинска война ще бъдете заличени, Русия просто си играе с вас!

203

Анонимен

преди 9 години

ЕС да спре издаването на визи на укропи фашисти! Тотална изолация трябва на разбеснелия се агресор Порошенко Яйценюк, докато не го свали собствения му народ!

202

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Ей, Петро, *** ти моето момче, си по-*** и от нашето президентче! Забравих как се казва заболяването, при което не разбираш значението на думите, майче беше ***! Какво означава "истинска война"? Да спреш всичките си заводи, да заколиш златната си кокошка (Донбас), да прекъснеш всичките си търговски договори, да минираш житниците си, на това му се вика "геноцид"! Само народи, като българския и украинския са способни на такова харакири, така, че дерзай, още има да ни догонвате!

201

Анонимен

преди 9 години

Русия не е агресор,не напада никой,не разполага бази по целия свят,правят си военни учение,нона собствената си територия,а не като САЩ да се месят по целия свят и да дрънкат оръжия!

200

Анонимен

преди 9 години

До Бай Кире..Не съди и няма да бъдеш съден-пише го в Библията. По-добре ще е да мислиш повече вместо да лепиш етикети когато нямаш доводи...Така само демонстрираш мозъчна безпомощност.

199

Анонимен

преди 9 години

Русия няма интерес да води подобна война срещу Украйна, това би трупало загуби без да постига кой знае какво, при положение, че Русия има капацитета да вземе Украйна за няколко дни

198

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли,защо хората се възхищават на Путин.Не,защото много го обичат или милеят за него,а защото той е единственият държавник който не се дупи на никой.Няма америка,няма европа.На хората им е дошло до гуша ,вечно нашите политици да си дават задните части под наем.Поне да имахме изгода от това.И не е само Путин ,и на Орбан се възхищават по същата причина.Който и да беше,от която и нация да е ,ще получи възхищение.