47

teo

преди 9 години

Крайно време е Местан, доносник на ДС, ако се смята за български гражданин, и познава българската конституция, като депутат от българския парламент, ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, а в къщи и в Турция да си говори на турски език!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ГЛОБАТА МУ ДА СЕ ЗАМЕНИ СЪС ЗАТВОР!

46

Анонимен

преди 9 години

АКО НЯКОЙ ИСКА НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ БЪЛГАРСКОТО И Е С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ДА СИ ВРЪЩА БЪЛГАРСКИЯ ПАСПОРТ,ВСЕКИ КОЙТО НЕ ПРИЗНАВА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ДА МУ БИВА ОТНЕМАНО БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО КАКТО В САЩ НАЛИ ВСЕ ГЛЕДАТЕ САЩ И ЕВРОПА НА ГЛЕДАЙТЕ ГИ СЕГА АКО ИДА В ПАРИЖ И УСПОРЯ ТЯХНАТА ИСТОРИЯ ЩЕ МЕ СЪДЯТ ТУКА НЕЩАТА СА ПО СЕРИОЗНИ ОТ МАЙЧИН ЕЗИК ТОЗИ УСПОРВА НАШАТА ИСТОРИЯ И Я НАРИЧА ГАВРА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.

45

I

преди 9 години

Аве.. в конституцията не пишеше ли нещо по темата?

44

до hamurapi

преди 9 години

Не бъди ксенофоб ! Преди години много фесове а по късно и трудолюбиви българи бяха принудени да напуснат страната. Това унищожи икономиката на България.

43

hamurapi

преди 9 години

Да, Местан, ти и фесовете сте нежелани в моята Родина!

42

Анонимен

преди 9 години

Ти са праи на луд тука , Шейха на Катар му пуснаха Лили , човека като видял Лили без сютиен само по бяла прозрачна риза , така работим ние от векове

41

Българин от Германия

преди 9 години

Какво по-добро доказателство за ЕТНИЧЕСКАТА СЪЩНОСТ на ДПС !Местан ще загуби в Страсбург, защото забраната не важи изцяло и навсякъде да не се говори на чужд език ( в случаят на турски), а само на предизборни митинги.

40

Анонимен

преди 9 години

Местане слабо ме интересуваш.В България се говори на Български на официални прояви.И докато получаваш заплата и от нас не само от Турция трябва да се съобразяваш и със нашето мнение.

39

Анонимен

преди 9 години

Не плачи, майко, не тъжи,че станах ази хайдутин,хайдутин, майко, бунтовник,та тебе клета оставихза първо чедо да жалиш!Но кълни, майко, проклинайтаз турска черна прокуда,дето нас млади пропъдипо тази тежка чужбина да ходим да се скитаменемили, клети, недраги!

38

Анонимен

преди 9 години

Ела в Турция и пей песни за Левски, никой няма нищо да ти кажe.

37

и аз мразя

преди 9 години

неистово българското и българина! В Света няма по- голяма гад от последния !

36

Анонимен

преди 9 години

Българи, майчиния език може да ви потрябва след 30-40 години.Ромите ще са печеливши.

35

Анонимен

преди 9 години

Аз ако бях българин, с тез глоби за майчин език щях да потъна вдън земя от срам.

34

Анонимен

преди 9 години

Местан непрекъснато говори, че е против езика на омразата, но всичките му приказки и действия изразяват само омраза.

33

cCc

преди 9 години

За съжаление, българите живеят с мисълта за нов Възродителен процес.

32

Анонимен

преди 9 години

Местане ,ако аз тръгна да агитирам на Бг в ТУрция ,какво ще ми се случи ?!?!?

31

някой

преди 9 години

Че кой спира някой да си вярва в каквото си иска в България и да говори на какъвто език си иска. Този ако си мисли че представлява някакво малцинство може да се гръмне. Как ще настройва хората по селата като без значение българи или турци те се крепят един друг за тях държава няма. И като слушам такива провокативни изказвания ми се повръща. Всички *** (партии) си купихте властта в тази държава възползвайки се от бедния народ . И ще говорите от името на тоя и ония нагли ***.

30

serbez

преди 9 години

Mesten aga ne zaman kendi ana dilimizi serbez konuscaz ve daha komunist zamandamiyiz da haklara sahib cikames

29

Анонимен

преди 9 години

"...издадени в нарушение на Конституцията на България..." в КОНСТИТУЦИЯТА ясно е записано официалния език е БЪЛГАРСКИЯТ. Политически партии на етническа основа не могат да се създават. Местан не ставаш и за плашило на бостан. Аре бегай.... в Турцията и да не те виждаме повече.

28

самет

преди 9 години

Местане ние не искаме агитация на нашия език,а искаме го като официален в компактните турски райони за по-лесна комуникация и свобода!