21

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е от кого ще се отбраняваме.То желязо може да има,ама кой ще го държи.Запасняци,дето разбираха що годе от това почти не останаха,сегашните платени дембели ще се покрит при първите изстрели,или ще бъдат напушени,пияни и няма да разберат за какво става дума.Турците ще минат отгоре ни като цунами,нищо че сме "съюзници",а една Сатана от към Русия ни стига в излишък.

20

адъ

преди 9 години

Те, средствата, ако са за ОТБРАНА, наистина няма да са на вятъра, но имам сериозни съмнения, че са за нападение и най-вече за УСВОЯВАНЕ при покупка на непотребно старо желязо.

19

историк-анализатор

преди 9 години

Мали..и...и...и червения *** съвсем е изпушил. Мечтае си за Белене и смърт на министри. Това другари беше през 1944 г. когато избихте над 250 000 невинни хора и им ограбихте имотите и парите . Явно нищо не се е променило в членовете на БКП-БСП .

18

анонимен

преди 9 години

До АнонименНАРОДА НЕ ГИ Е ИЗБРАЛ----ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЬЛГАРИЯ СА НАЗНАЧЕНИ ОТ САЩ И СКОРО ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ОТ НАРОДА

17

Анонимен

преди 9 години

Тези на снимката са американски агенти. Ние нямаме държава те пари за американските войни събират от бедния народ. За съд сте и ще си го получите за Геноцида на,който ни подложихте. Още малко време.

16

Анонимен

преди 9 години

Тая джофрла надка гаражната колко е повяхнала само!Колко ли к.ра е строшила в Брюксел....

15

Анонимен

преди 9 години

Всички сте за народен съд и Белене до живот фашисти мръсни. Какво Нато бе, ние сме НЕЗАКОНЕН, НЕЗАКОНЕН, НЕЗАКОНЕН член на Нато и ЕС, защото ни приеха БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ. И затова ще бъдете съдени, защото излъгахте и манипулирахте българския народ, които никога не е давал своето съгласие за членство в Нато и ЕС.

14

Анонимен

преди 9 години

Поредното сборище на национални предатели и чужди ***,защитаващи ,,ценности'',които нямат нищо общо с истинските български ценности.Как може този народ да е толкова сляп и в продължение на 25 години да издига начело такива *** като всичките тези събрали се там!?

13

Чекист

преди 9 години

Средствата, вложени в отбрана, не са на вятъра!На вятара са. Роската не се впечатлява от такива неща. Трябваше да ги вложите в повече демокрация и европейски ценности...

12

Анонимен

преди 9 години

всички средства влагани в БА са само за заплати.НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ТАМ С ЪС ЗАКУПУВАНЕ НА НОВАТА ТЕХНИКА.

11

oktokopter

преди 9 години

porutenite po bg sinori bg stotici zastavi, kazarmi kazvat taman obratnoto, Nianchev.

10

до номер 2

преди 9 години

Не позна. От чумата отърване няма.Още по-малко от червената!

9

всс

преди 9 години

от кого трябва да се отбраняваме. от русия от нато или самите нас.

8

Анонимен

преди 9 години

Прав е ,ако са за ОТБРАНА на България , а не за защита на американските монополи в Ирак и Афганистан

7

до 8

преди 9 години

Залягай над математиката, а не над лозунгите млад дихател!

6

ха-ха-ха

преди 9 години

Само тор и лъжи. Даже и *** ще се умори да ви слуша глупостите. Искали са САЩ да жертвате България и това е цялото обяснение. Къде със заплахи, като Орешарски и Бойко, къде с рушвет на ***, като Плювнелиев - ерата на срама продължава. А Европа вече се умори. остават най-надъханите: младата Европа, според Ръмсфелд.

5

студент

преди 9 години

Всеки министър , който не е от БСП-ДС е по добър . Другари вашата партия приключи и вече никога няма да сте на власт. Ако случайно се присламчите към някой само за властта народа излиза на улицата и протестира до край . Това го знаете от опит .

4

Анонимен

преди 9 години

Зависи как ги влагат.Разумното правителство ще ги вложи така, че да бъдат създадени нови работни места.Неразумното правителство ще купи с тези пари трошките, които някои други държави се готвят да бракуват, когато модернизират своята армия.

3

т

преди 9 години

Зa тия предaтели Левски думa -3 х смърт !

2

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Ако някой ми визира и докаже по- *** и зелен министър от земеделеца менчев, то аз му изпращам с наложен платеж за моя сметка 2л. хисарско мерло./реколта 2013г./Опция- куриерска служба по избор.