131

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендо 153 а само си представи ако можеше да се имигрира по времето на социализЪма , колко щяха да са българите... мен ако питаш и милион нямаше да останат.

130

Анонимен

преди 9 години

Калфо, Калфо, тука има една подробност - 95% от младите дето маат крачки не могат и името да си напишат без правописна грешка на собствения си език, при условие, че вече и най-безумната фирмичка иска някой западен език. И като сложиш и Българския мързел, оиде коня у ряката.

129

Анонимен

преди 9 години

Калфин,Калфин!*** сте-за нищо не ставате!За 45 години "социализъм" населението на БГ нарастна до 9 млн,въпреки "прокудените" 300 хиляди турци,45 хиляди "жертви на "тоталитаризма" и т.н.За 25 години останахме по-малко от 6 млн...Всеки трети българин или е емигрирал- с езика на Вазов е станал "хъш",или е умрял от "демокрация","пазарна икономика" и благата от членството на БГ в ЕС.Но...нали знаете колко хъша кога за колко време какво са направили?Внимавайте в картинката!Има БОГ!

128

Анонимен

преди 9 години

Министърът,да е жив и здрав дали е пил потен вода?Дали,искам да кажа е работил здраво за насъщния,някога?Нито думите му нито видът му показват някога да се е занимавал с труд.Когато цял живот я караш по перваза ставаш комунист(като нашия управник)и се изказваш дълбокомислено и изцяло неадекватно(като човека на снимката).

127

Анонимен

преди 9 години

некои съображения: Има два начина да станеш богат - да се родиш в богата фамилия, или да се ожениш/омъжиш в такава. Става дума за няколко фамилии в света. Останалите - малка част от тях ще станат заможни, голяма част от тях ще бачкат за да покриват сметките, и остава една прослойка на клошарите. Така се движи света от няколко хиляди години. Бунтарството е неуместно! Затова младите да си опичат акъла и да влизат в час. Празниците се отлагат за следващия живот. Тук преобладава 'опинякът"

126

Анонимен

преди 9 години

аве , въртите сучете, все за лесни пари мечтаете! Лесни пари има по филмите. не мое да схванете тая истина???? Трее да се обтегат жили, инак не става. Обтегнете жили и може да стане! Иначе без зор ви гарантирам, че нищо няма да се случи. Оставате си банални лузъри, на които все нещо/някой им е виновен. Поздрави!

125

139 до 140

преди 9 години

Ами ще дам пример със себе си, в БГ. До към 30-тата си година в общи линии работех за опит, знания, биография, сравнително ниско възнаграждение, дълги работни часове. След това станах доста добър в това, което правя и последните 10 години аз поставям условията на работодателя си, демек работя за пари, демек бера плодовете от вложените усилия. Без да вложиш няма как да получих. Но също така и няма как да се съглася да работя за ниско възнаграждение. Това е баланс. Занаят се взема, не се дава!

124

Анонимен

преди 9 години

Калфин може да обещае по-високи заплати... ама след 50 години, както обещава добри пенсии, но след 30 години. Тоя похват вече го знаем - нещо като строителството на комунизма - сега стискайте зъби, ама като го построим...

123

о, баня, о, кеф

преди 9 години

Този е на път да открие топлата вода...

122

цецо

преди 9 години

работодателите трябва да знаят, че не само те са хора, а и техните работници също, защото масово майките не могат да си гледат болните деца нормално и масово ги водят болни на детска градина. И на повечето от тях манталитета им е робовладелски, а не европейски. За това и всичко е от тъпо по - тъпо. Не може хората да работят и с месеци да не взимат заплата, защото биснесмена си някой не може да си направи сметките си или има криминално мислене.

121

Анонимен

преди 9 години

***,да имаш да кажеш нещо по въпроса?

120

Анонимен

преди 9 години

Май познах кой е оня дето ни нарича ***

119

оцеляваща българка

преди 9 години

До симпатягаНЕ ЗНАМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОЯ ДЪРЖАВА СЕ НАМИРАШ КАТО РАЗСЪЖДАВАШ ТАКА,НО НЕ СИ В БЪЛГАРИЯ! ТАКА Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ,НЕ В БЪЛГАРИЯ,КЪДЕТО ИМА ПРЕМИЕР НА НИВО Б.Б.И В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,КЪДЕТО КОВАТ ЗАКОНИ ,ДА ИМА ДОСТА ХОРА САМО СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ(ТЕ КАКВИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ИМАТ...)НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА ЗАПОЧНЕ РАБОТА НА МИН.ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ,ОТ НЕЯ ДА СИ ПЛАЩА ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ,КОМУНАЛНИ,ДА ЯДЕ СКРОМНО,НО НОРМАЛНО,И ДА ДАВА ВСИЧКО ОТ СЕБЕСИ ПО 12 ЧАСА И ДА ГО РУГАЯТ...

118

симпатяга

преди 9 години

Цоциалистът Калфин малко бърка причина и следствие. Доходите/заплатата е СЛЕДСТВИЕ от уменията, усилията, мотивацията, постигнатите резултати. Отговорност на отделния човек е така да си направи нещата, че да докаже ползата от себе си и да постигне високи доходи. Ако чака някой да предложел висока заплата, за да мотивирал някой служител, има да си чака. Мотивацията е вътрешния двигател на човека, или го има, или го няма.

117

8

преди 9 години

До АНОНИМЕН КОИ МЕСТАТА,ДО КОИТО НЕ НИ ДОПУСКА-*** ,В КОЯТО ЖИВЕЕШ И КАПАЧАРНИЦАТА ,В КОЯТО ЖИВЕЯТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ?!ХА ХА ХА ХААААААААААААААААААА! ТАМ НИЕ ИЗОБЩО НЕ ИСКАМЕ ДА ПРИПАРВАМЕ!

116

Анонимен

преди 9 години

Интересно как младия китаец се хваща да работи на доста по-ниска заплата от нашата? Изобщо въпросът е в манталитета. Нашите млади бягат далече от възможността да се закачат на "социалното" колело, в което се работи, човек се реализира и има възможността да се издига и да печели добре. Това са либералните принципи! Започваш с малко. Много няма кой да ти даде, при условие, че нямаш още никакви умения за работа.

115

Анонимен

преди 9 години

Битки и клане на кораб с мигранти край Индонезияdnes.bg/world/2015/05/19/bitki-i-klane-na-korab-s-migranti-krai-indoneziia.264012Ето , идват нови попълнения за "бизнесмени" като 134, които искат да наемат работници от Бангладеш.Ама тоя "бизнесмен" нещо много неграмотно пише, да не е завършил помощно училище?

114

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 134А извън българия такива като теб ратай не срещам защото не ви допускат до местата които посещавамМи предполагам, че на местата, които посещаваш в чужбина срещаш индийци, китайци и африканци и за това си толкова впечатлен от тях.Може би обикаляш автомобилните морги и контейнерите, за да правиш бизнес ? Или гей-клубовете?Между другото, България се пише с главна буква, бизнесменино.

113

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 130Един Пурко като теб няма как да осъзнае че е Пурко.С такива *** като теб не общувам!А извън българия такива като теб ратай не срещам защото не ви допускат до местата които посещавамДори за чистачи не вземат ***!Капиш, Пурко?!Тичай за яйцето!

112

Анонимен

преди 9 години

например като неговата заплата (НА калфуна)