75

bebok

преди 9 години

I na koj mu puka?Neka namaliava.Zivejte si zivota.

74

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо тези които останат ще бъдат едри земевладелци и ще живеят добре.А иначе тия "прогнози", че Бг ще изчезне до 15-20 години ги слушаме от 1990 година, общо взето не се случват точно така нещата, природата винаги намира баланса.

73

Анонимен

преди 9 години

Izxodat e Terminal 2

72

Анонимен

преди 9 години

Комшиите чакат с нетърпение и доволно потриват ръце

71

Анонимен

преди 9 години

Руснаците направиха реформа и дадоха на хората за второ дете майчинския капитал, а тук няма откъде, защото златните си находища България просто ги подарява, а народа *** мухи

70

Звяра

преди 9 години

До до 85Първо виж на кой са тецовете и и заводите и после ми обяснявай !!!

69

до 85

преди 9 години

Защо? ЕС или САЩ ти приватизираха заводите. Те ли ги разфасоваха и ги продадоха? Те ли създадоха Мултигруп, СИК, ВИС и прочие? Отговори ми? Те ли крадат еврофондовете? Те ли бият децата ни по дискотеките и си тръгват безнаказани? Отговори ми на простичкият въпрос! На такива като теб, все някой отвън им е виновен. Това е локален проблем и е следствие на неестествената апатичност на българина, което е следствие от псевдокумунизъма, който имахме!

68

Звяра

преди 9 години

До АнонименОт 9 милиона сега под 7 милиона ;) Обнови си инфотото ;)

67

Анонимен

преди 9 години

Това е просто статистика. Една държава не може да функционира нормално, дори когато пенсионерите станат над 60% (примерно), защото няма от къде да идват пари за пенсиите! Държавата ще е фалирала много преди да се стигне до тези космически 90%. Пенсиите ще бъдат намалени или няма да се качват, но пари ще идват от роднините им от чужбина. Те като си отидат просто населението ще намалее и така България ще се свие, но никога няма да се стигне до 90%. Ще има имиграция огромна просто!

66

Анонимен

преди 9 години

Какво бъдеще може да има нация която унищожава ресурсите, индустрията и земеделието си и после протяга ръка за еврофондове. Преди 30 години без никакви фермерски субсидии сме изхранвали половин Европа. Сега с тях не можем да изхраним населението на страната си.Просията на пари от ЕС е най-сигурният път към фалит на държавата и нацията.

65

Анонимен

преди 9 години

Според мен България си заслужава съдбата и е абсолютно естествено явление. На ви 75 години кумунизъм и на ви и на вас непрекъснатите избиратели на БСП и на ви на вас апатичните ***, които се смеят на нас протестиращите! Не ми пука вече за тази скапана държава. Ще си внесат китайци и араби. Простичко е!

64

Звяра

преди 9 години

Затова трябва да благодарим на ЕС и САЩ !!!

63

Ф.С.В

преди 9 години

Когато Великият Хан Аспарух е създал нашата държава - той е докарал и едно малко гадно племе което да се грижи за конете (обора) и войската му - това племенце - сега "изяде" великата нация с древна история - това е положението - реално и "родолюбците патриоти- от 26 г насам - говорещи от трибунките колко много милеят за българският народ- унищожиха над 1/4 от населението му с икономически глад - докараха хората до прага на хуманитарна катастрофа- кое вече е нормално в БГ ? нищо !

62

Ф.С.В

преди 9 години

Демографският капан е щракнал - няма държава която без война се е самозаличила в новата история на Света- нацията ни просто няма да съществува- Българският език ще се чете само в бибилиотеките - защото ще е мъртъв език- и то до 100 г - и как се получи всичко това? от има няма 2-3 хиляди политици безобразно алчни продали България на чуждите интереси и новите БГ капиталисти - за 26 г насам- 26 г бяха достатъчни за да затрият българската нация - вече нещата са необратими - ромите ще са новите бълг

61

Анонимен

преди 9 години

До крайпо морето......,а виждал ли си ПО СЕЛАТА картината????

60

Пепи

преди 9 години

Е добре де само констатирате факта и то от 3-4 години все това се говори ,нали за това избираме депутати да направят така че да остават млади хора и да се раждат повече деца българчета а то нищо не се прави.Стига вече със статистики дела,дела и пак дела беше казал един политик от меналото който се оказа най-големия родолюбец и политик в историята на България.При него населението беше 9,200 000 милиона души.Имаше и лоши моменти от този строй но то пълно щастие няма,поне гладни и дрипави нямаше

59

дубриютроу

преди 9 години

Потърсете в гогъл есето на Георги Марков "Ще изчезне ли българският народ?" от 1972 година!!!! Правиме се, че не съществува и не е съществувал. Няма и да съществува. Потърсете д-р Иван Ценов във фейсбук.

58

СС

преди 9 години

ем кво след време ще боцкаме кадъни и ромки както е казал поето дупи пол няма, а който си пада по бабки ще му е още по голям кеф.

57

ivanov

преди 9 години

някой иска да промени етническия модел в България и му се получава. София не е показателна за България

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонименпреди век сме били 4 милиона, и още не сме изчезнали, да му мислят китайците - техните психоакадемици броят само грохнали старци след век