51

Bb

преди 9 години

Delaveradjia priatel na bB kak bladna jurnslista i go obadi as na mestoto na jurnsl.ot btv Bih sadil taja mutra prasni mesta imasche mnogo

50

Анонимен

преди 9 години

Това, че журналсти задава *** въпрос няма значение нали? Колкото и тъпо да се държи един журналист, не може да му кажеш, че е *** така ли? Да не вземе да се обиди някой, че какво ще правим тогава... *** си е. Къв е тоя въпрос, защо има празни места? Е ЗАЩО БЕ? Какъв отговор искаш да поучиш. Ако не можеш да се сетиш, защо е *** тоя въпрос значи си *** и не ставаш за журналист.

49

Анонимен

преди 9 години

И за какво да се извинява на ***-журналист? За най-смисления въпрос ли? "Защо има празни места на трибуната?"Ако зададат същия въпрос на *** той какво ще отговори?

48

Спеца

преди 9 години

Тоя Домусчиев има главната заслуга за провала на ЦСКА и спечелването на шампионата неговия отбор!Като ЧОВЕК НА ВЛАСТТА , т.е. на мутрите е ползвал всички позволени и непозволени средства за да се докопа до титлата !Домуса се очерта като голям мошеник с тая нечестно спечелена титла!ПОЗОР!

47

1111111

преди 9 години

KOI TI DADE TEZ PARI4KI 4ERVENI

46

иван

преди 9 години

*** ***,назначен за милионер.тиква като приятеля си боко тиквата.Нагли и брутални селяни( извинявам се на всички хора от село,защото те са достоини хора),парвенюта.

45

Анонимен

преди 9 години

гелосан ***

44

Анонимен

преди 9 години

Попитал го журналиста, защо няма хора на трибуната, че кой ще ходи да гледа този селски отбор. Трибуната е на гол *** чифте пищови и вариант за изпиране на едни пари през строителство.

43

lewskar

преди 9 години

За съжаление , мазният гелосан пън е софиянец ! Да беше делиормански *** да го разбера ама ако не е тоя Перукан отдавна да е в миналото , ако не е Перукан Лудогорец нямаше и в В група на Зимбабве да играе !Защото българите сме късо паметни и не помните началото на ПРОЕКТА ЛУДОГОРЕЦ ами ползвайте Чичо Гугъл и чете между редовете !!! А Мазният завинаги ще си остане начело на ПРОЕКТ , който ще изчезне след като избяга Мазньо като Цецо Василев !Да ви е ЧЕСТИТА 4 КУПЕНА ТИТЛА цункайте и ПЕРУКАН

42

журналист

преди 9 години

Домусчиев се извини ами журналиста. Има някои колеги , които се мислят за последна инстанция и се държат нагло и просташки.

41

Nik

преди 9 години

Kiril e edna mutra i nahslna usta ima kak taka se blaska *** ot kade Stana milioner taja mutra Kiril saschto bB n naredi da vidat ot kakvo saboga

40

Анонимен

преди 9 години

Корена на фамилията ДОМУСчиев идва от турската дума ***.Какво да говорим повече.При това зализана ***.

39

edin

преди 9 години

Отбор от европейска класа с президент от балканска класа!

38

Анонимен

преди 9 години

Баща партиен секретар,но другаря Костов им подарява завода за антибиотици в Разград,Бойко му подари пристанищата и БМФ,собственик на "Диема "груп.Не е създал нищо,просто една сутрин се е събудил богат.Особеностите на българския капитализъм

37

Ганчо Гришев

преди 9 години

Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка ***! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесваМного се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили Добре , че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити- чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства.

36

Анонимен

преди 9 години

Е,все пак на репортер на НОВА ТВ,не би го направил,нали е негова собственост(разбирай на ***)

35

Пенев

преди 9 години

Бойко пристигнал с военен хеликоптер и после пак тръгнал.Благодарим ти Бойко, че харчиш нашите пари за да се появиш публично и да отрежеш 1 лента.Нали се сещате че тази визита струва най малко 2000 лв държавни пари.Смятайте сега колко пътува Бойко годишно.

34

Пенев

преди 9 години

Домусчиев и на теб ще ти излязат кирливите ризи.

33

Анонимен

преди 9 години

До 31:А в тези запечатани камиони дали има някакви по-специални хаповеи бял прашец?

32

Анонимен

преди 9 години

Такива глупости по белия свят не съществуват.Първо, собствениците на клубове дават 1-2 интервюта на година ито в спокойна обстановка в офис или на официална пресконференция.Второ, в Англия съществува огромен контрол върху обиди и обвинения.Само за това, че бе споменал за грешки на съдията Алекс Фергюсън бе солено глобяван;за такава обида мисля, ча футболния съюз трябва да забрани на Киро Олигофренада стъпва на мач поне 6 месеца.