92

Сп???нс

преди 9 години

миналото лято по испанските курорти беше на мода (освен скачането от балконите) ,момичетата да се напиват без пари благодарение на свирчоците дето въртят на случайно избрани в дискотеките ...

91

Анонимен

преди 9 години

Е тая мацка готина слабичка, направо и е идвало отвътре да се съблече и покаже, и изведнъж и предлагат и пари за това - направи си го с кеф момичето :) А куп други отказаха...явно не е само до парите ами и до самочувствието, увереността и себепознаването! Е, за този с коктейла вече е доста спорно защо го е направил...

90

Анонимен

преди 9 години

До NIKOIПървата в европейския съюз гей-сватба на сегашния министър-председател се състоя в петък в Люксембург. Ръководителят на правителството на херцогство, 42-годишният Ксавие Беттель легализовал отношения с партньора си белгийски архитект, 36-годишният Готие Дестенэ, с които те са в граждански брак с 2010 година.

89

NIKOI

преди 9 години

ROSIA E BOLNA OT RANITE KOITO I NANESE XITLERIZMA.NO SHTE SI OTIDAT DEDOVCITE I DECATA SHTE PROGLEDNAT ZAEDNO SAS NASHITE DECA

88

Анонимен

преди 9 години

Първата в европейския съюз гей-сватба на сегашния министър-председател се състоя в петък в Люксембург. Ръководителят на правителството на херцогство, 42-годишният Ксавие Беттель легализовал отношения с партньора си белгийски архитект, 36-годишният Готие Дестенэ, с които те са в граждански брак с 2010 година.

87

българин

преди 9 години

Русия просто е един ке *** в който ако заключиш руснаците ще намерят какво да ядат. Но иска още народи да заключи и останалите да лъскат тази санитарна постройка до златно-блестящо

86

Анонимен

преди 9 години

потърсете това в тубата - няма да съжалявате1. Наркоман Павлик - Валера настало твое время (серия 2)2. Угар! Очки надо?

85

дубриютроу

преди 9 години

В другото видео (Gregory Goldsheid - Preview ) почва с "Шалом ребята". Много глупаво момче. Между другото според Талмуда, "който унижи някого публично, трябва да се смята, че го е убил".

84

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха всичко е нагласено. Както имаше преди няколко седмици статията това е просто един вид бизнес. Хлапето прави провокативни клипове, това което днешната младеж и нагоре иска да види. След тва ги пуска в нета youtube събира едни хиляди преглеждания, и всяко едно преглеждане му носи печалба. Това е бизнес за милиони, и вече има хора станали милионери от това, да правят различни по тема клипове да ги качват в глобалната мрежа и да събират рейтинг . Всеки с оригинална идея може да е като тях.

83

Анонимен

преди 9 години

Абе стига сте ми давали за пример Америка или Русия. Ние живеем в Европа, на Балканите, в България. И ако сами не вземем в ръце съдбата си,никой няма да ни помогне. Това, че комшията на 8 етаж пребива жена си или комшията на 2 етаж краде здраво, трябва ли да оправдава нашите действия в семейството?

82

жеко

преди 9 години

това е шоу копиращо онези американски *** джак ас, също имаше още едно bumfights беше много скандално и нашумяло в щатите, момчетата които го снимаха станаха милионери

81

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от внуците на руските милиардери. И особено от снимките на руски девойки, пиещи руска урина. Благодарение на вас станах горещ техен привърженик и направо се влюбих в тях. И на мен ми се прииска и аз да съм внук на български милиардер и да правя снимки на български девойки, пиещи българска урина. Желая по-често да пишете за симпатичните внуци на руски милиардери и симпатичните руски девойки, пиещи симпатичната руска урина. Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

80

Анонимен

преди 9 години

Това "шоу" е абсолютно менте, гледайте американското "Bum Fights", ако искате нещо наистина брутално и реално в същия жанр.

79

Анонимен

преди 9 години

Дали е син на милиардер, син на ген.директор или син на кмет,никой няма да го пипне. Така е в развития социализъм,на който вие му викате демокрация. Много руски милиардери живеят в Англия, защо там не могат да си позволят такива неща?

78

Анонимен

преди 9 години

русише швайне лайведните обичат да унижават другите обичат да бъдат унижавани

77

KENEF

преди 9 години

SAS PARI VARINA STAVA DJAVOL.RAKETATA SATANA PO PYTKINOVATA GLAVA

76

Анонимен

преди 9 години

игрите на глада на живо

75

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да съм беден,, урина няма да пия. Ще крада, ще убивам, но на такива *** няма да слугувам

74

Анонимен

преди 9 години

Рубладжиите и днес са бесни за това че се показа поредната изрудщина от любимата им Сукаленд на диктатора Пуркин

73

Мк

преди 9 години

Ако аз бях баща на този *** щях да ми взема парите да го видя как ще го раздава такъв баровец. Парите и хората трябва да се уважават, защото никога не знаеш какво ще ти донесе живота. Лесно му е на него да го раздава моралист като има милиони в джоба. Сигурно татко му е *** не малко за.дници докато стане милиардер.