44

Анонимен

преди 9 години

***, какво стана с пилота на безпилотния американски самолет?

43

Анонимен

преди 9 години

На руските лъжи никой не вярва, даже и съвецките ***

42

Бригадир с каскет

преди 9 години

За Курск е абсолютна лъжа, че е потопена от САЩ.И за този "дрон" съм сигурен, че е монтаж всичкото това, просто ми се спи вече и не ми се занимава с глупостите на Дьорд Шорош (сорос). Путин ако прати една спецгрупа от ФСБ в на гости при Шорош в Гърция, светът ще стане много по-хубаво място за живеене, а Балканите направо ще процъфтят.

41

Анонимен

преди 9 години

Бе *** , не ти ли казах ,че дронът е разрушен и паднал на земята. Рашъните са го разучили и индентифицирали.... Американски дрон ! Не вярваш ли на руснаците ?

40

Анонимен

преди 9 години

Безпилотникът се е самовзривил след атаката, има записи на камери за охрана, индетифициран е от руските служби. На всички им е ясно какъв е и от къде е....

39

Анонимен

преди 9 години

30.04.2015 г.СЧВ-1 (*срочно, чрезвычайной важности, доклад уровня 1 ) В 07-29 по мск (* 28.04.2015 г. ) на Кузьминском военном полигоне Ростовской области не идентифицированным типом ракетного оружия атакован известный вам объект "Колыма" (*пункт концентрации и распределительного хранения боезапаса переправляемоего на Украину). В данный момент база обслуживалась вахтовым методом л\с подразделений 7015-й БХиРВТ (*Нижегородская обл.). Записи камер панорамного обзора объекта вам переданы. Гибель начальника объекта подтверждена. Поъезды к полигону блокированы. Объект оцеплен и взят под охрану.

38

Анонимен

преди 9 години

Достатъчно ли са линковете към взрива ?

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкак направи извода че е бил американски дрон?

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38Ох, и като се събуди, целият беше мокър! Хавно, ако такъв безпилотник се беше появил, щяха да го приземят с "Автобаза" цял-целеничък и Кери щеше да моли да не се раздува случаят! Понял, бля?

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонименимаш предвид това?30.04.2015 г.СЧВ-1 (*срочно, чрезвычайной важности, доклад уровня 1 ) В 07-29 по мск (* 28.04.2015 г. ) на Кузьминском военном полигоне Ростовской области не идентифицированным типом ракетного оружия атакован известный вам объект "Колыма" (*пункт концентрации и распределительного хранения боезапаса переправляемоего на Украину). В данный момент база обслуживалась вахтовым методом л\с подразделений 7015-й БХиРВТ (*Нижегородская обл.). Записи камер панорамного...

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен30 апреля, в непосредственной близости от Ростова, ударом американского БПЛА был уничтожен склад боезапаса. Все потверждения этому есть. Записи камер панорамного обзора, хорошо идентифицируемые остатки беспилотника найденные в районе взрыва, даже свидетельства очевидцев. Но Москва молчит. Молчит, как и в случае с "Курском" поврежденной американской торпедой и добитой своими, чтобы скрыть этот факт. Понимаете, что это значит? Беспилотник, запущенный с "гидрографического" судна в акватории Черного моря поражает цель в зоне повышенной активности ПВО, пролетев на заключител

33

Анонимен

преди 9 години

Един Джавелин не го интересува кво имала Армата

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38някакви линкове за това на 30-ти април?

31

Бригадир с каскет

преди 9 години

никога досега Президент не е водил разговори със външен министър ???Абе, ти да не си ***?

30

Анонимен

преди 9 години

Реакторът за рециклиране на руските ядрени бойни глави не работи и е разглобан още през 1998 г. Една руска бойна ядрена глава има годност 10 г. След това може да нправи пакост, да пусне радиация, може даже и да гръмне случайно, но не може да и се разчита. В момента сме 2015 г. Колко години след срока на годност са минали ?

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35Аман от глупости! Аман от ***! Аман от безсъвестни манипулатори! Т-90 е в първата десятка на танковете, колкото и да е манипулативна класацията. Оръдието му е по-добро от това на Райнметал. Боеприпасите - също. За "Армата" конкурентите още не са на чертожната дъска, пардон - в компютрите! Танк с АФАР! На колко самолета ги има? Мечтай си тихо, тъпчо!

28

Анонимен

преди 9 години

Русия може да изчезне точно за 7 минути. Това е времето докато разтегне най-бързите си ядрени ракети. През това време вече ще я няма. Това га знаят всички.Американските ракети са на 200 км от Москва.

27

Анонимен

преди 9 години

Пиндосът си седял в каютата на лаптопчето и със джойстика играел на пилоти .... През това време рашъните правят маневри...Заради това Кери ходи при Путин. Да му каже какво го чака. Между другото никога досега Президент на е водил разговори със външен министър !!!!! Това е под ранга му ! Единствено *** го извикаха на килимчето в Сочи.

26

Бригадир с каскет

преди 9 години

Кисело ли е гроздето нависоко, а, кисело ли е :))))))Русия има две танкови роти с най-добрия танк в света и почнахте - на Т-90 ходовата част и оръдието, лаптопите, дизелите, нивите ...Кисело е това грозде, щом е толкоз нависоко :)))

25

Анонимен

преди 9 години

На 30-ти април безпилотен самолен на САЩ, изстрелян от Черно море ,прелетя над всичката им ПВО на руснаците, над най-новата им система Панцир-1 и пусна ракета над склад със секретни бомби и ракети близо до Ростов . Целият склад със цялата произведена експериментална партида е унищожена..... За сведение САЩ имат хиляди такива безпилотници.....За какво говориме?