82

инженер-пенсионер

преди 9 години

Проблема е , че в България всеки иска да се пенсионира на 40 години с минимум 2 000 лв. пенсия но без да е плащал вноски или е плащал по 5 лв. на месец. Трябва да се направи както е в развитите държави. Пенсионната , здравната осигуровки са в лична партида и си ги ползваш колкото и както поискаш , след което се онаследяват . При нас т.н. солидарна система , аз плащам по 300 лв. на месец , а червения *** по 10 лв. и после иска равни пенсии . Да ама не .

81

до 93

преди 9 години

Хайдеее, появи се герберунски ***. Ти да не си му роднина или лапкаш от Тиквата? Като остарееш и стигнеш до пенсия ще разбереш какъв геноцид се е извършвал спрямо българите. Ако има останали такива тогава.

80

Анонимен

преди 9 години

Най голямата подигравка в България беше когато Станишев и Орешарски бяха Премиери. След тях всяко дете ще е по добър .

79

Анонимен

преди 9 години

Няма по-голяма подигравка за България от това БМБ да ни е премиер. Няма!

78

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ХВАЛА НА ПРЕМИЕРА. ТОЯ ЧОВЕК Е ВУНДЕРКИН. АМА ТОЙ РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА, ФИНАНСИ, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, КОНТРАБАНДА, НАРКОТИЦИ, МАФИЯ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ИТ.Н. Т.Н. АМИ ЗА КАКВО НИ СА ОСТАНАЛИТЕ ТИКВИ ГОРЕ. КАТО ИМАМЕ ТАКАВА ЛИЧНОСТ ДРУГИТЕ ДА СИ ХОДЯТ. КОЛКО МНОГО ЩЕ СПЕСТИ ДЪРЖАВАТА. И ОСОБЕННО ПО НЕГОВИТЕ МИЛИ ИЗКАЗВАНИЯ ДА МОГАТ ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ И ПЕНСИОНЕРИТЕ. О РАЙ ЗА БЪЛГАРИЯ. ТОЙ Е БОГ ТОЗИ ЧОВЕ КАК ДА НЕ МУ СЕ ВЪЗХИЩТАВАШ!!!!!

77

Исмаил

преди 9 години

411 евро най-ниската пенсия в ТурцияНе се учудвайте, ако някой около 40-годишен турчин или туркиня ви каже, че е пенсионер. Не ви лъжат. Защото в Турция доста рано може да се стигне до пенсия. Мъжете може да претендират за пълна пенсия на 40 г., а жените на 38 г. Средната продължителност на живота при мъжете е 75 г., а при жените 76 г.

76

Анонимен

преди 9 години

Сигурно Българският народ е много виновен за да ни наказва Господ с това интелектуално творение!

75

Анонимен

преди 9 години

Геноцидът продължава. Нема да се плашите. Кратунко Разбойков ще го доведе до край. Нали трябва да го потупат по рамото в Американската амбасада.

74

демократ

преди 9 години

Защо агентите на ДС-КГБ взимат тавана и източват пенсионната система. Ами да идат от Москва да си търсят пенсията. Тука са вредили на Родината и своите съграждани.

73

Анонимен

преди 9 години

Всеки казва, че този е грешка на природата и не са гласували за него. Тогава кой харесва този Немойко който нищо не направи да се разбере, че България се развива. Нищо! Той не е работил от години и идея няма колко смазан и болен е народа. Сой ще издържи до 64 години. Като след 50 започва едно рухване и от 10 8 са болни. Няма ли няко авджия да удари две цеви на перкото и да ни помогне да се отървем от него.

72

Анонимен

преди 9 години

Смешникккккк Лошото е че няма как да го махнеммм

71

Анонимен

преди 9 години

Хайде, другарю милиардер, стига си плямпал глупости! Трябвало да работят повече хората!!! Къде да работят бе? Какво да работят в тая окаяна и оглозгана държавица която се сте я разпродали на безценица, но пълните гуши. Съсипахте й икономиката, образованието, здравеопазването- всичко! Прогонихте младите и образованите. Оставихте на * гнет родителите ни по селата . Предатели на род и родина.

70

разярен

преди 9 години

А къде са парите които сегашните пенсионери цял живот са си внасяли? Защо ще плащаме 2 пъти за едно и също нещо? А, госин Тиквун???

69

Анонимен

преди 9 години

Kak shte izdurjat horata raboteshti vav cimentovite i bentonitoviya zavod do 65 god i to na tri smenen rejim na rabota ,do 2000 god v bentonit rabotnicite se osigurqvaha na vtora kategoriya trud i sled 2000 god gi vdignaha na treta kategoriya napravo ujas

68

Анонимен

преди 9 години

Този питекантропус ако може да избие всички пенсионери какво ли не би дал. Нали го слушахте на интервюто. *** и жесток, все едно хората не съществуват. Бил гладувал до 30 си година?!?!? И тук тези които го подкрепят като остареят ще разберат какво им е сътворил. Тогава ще им идва да си изядат чорапите и жив да го запалят но той отдавна ще е пре Дядо Боже. Наистина тези които го славят трябва да са или изперкали или платени.

67

Анонимен

преди 9 години

Работодателите не били против увеличаването възрастта за пенсия,даже искали по-бързи темпове.............?!Аз пък искам да ме осигуряват алчните работодатели на реално получавана,а не на минимална заплата!!!Ако Тиквата не го знае това нещо,за чий чемер ни е тогава?

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 76 ""пнсиите на клошари трябва да се спрат!"" А на тебе да се приложи ЛОБОТОМИЯ !

65

Анонимен

преди 9 години

АЗ ГО ИСКАМ. МАЧКАЙ БОКО ВСИЧКИ ***

64

Анонимен

преди 9 години

По твоята селска логика 99,99 % от българите не искаха грозника Орешарски.

63

Анонимен

преди 9 години

Пенсиите на червените клошари трябва да се спрат! Не може тези въшки всеки месец да точат държавата.