17

Анонимен

преди 9 години

Като чета кментарите и се убеждавам в приказката за българския казан.

16

do 15

преди 9 години

Кои са типичните български черти, ако може да попитам? България е страна на кръстопът и българите НЯМАТ типични български черти! Прекалено сме смесени, за да се твърди нещо подобно.

15

Анонимен

преди 9 години

Гледам спорите за женската красота. Аз за българки от най-известните и красиви манекенки не съм чувал, така че си направете изводите колко били красиви българките.

14

Анонимен

преди 9 години

Как какъв ще бъде нейният път след като камерите угаснат? Ами почти постоянно поддържане от легнала поза на краката във формата на английската буква V пред различните чичковци с парички и продуценти,за да се задържи момата в тоя бизнессс...

13

Анонимен

преди 9 години

Много е готина мацката, трябва да я направиме българска снаха ...

12

До 10

преди 9 години

При сърбите фамилиите не завършват като при нас на -ев,-ов, -ова, -ски, -ска и т.н. Те взимат фамилията директно, както си е в мъжки род. Затова е Пейчев. Малко попрочети, преди да пишеш глупости. По твоята логика трябва на Обама да му викаме Обамов, на Меркел - Меркелов и т.н. Не всички са като нас. Хората си имат различни правила от нашите, нищо че сме комшии.

11

Анонимен

преди 9 години

Браво. То Сърбия не е от важните държави за този вид бизнес но е добре. Ако беше Сащ шеше да е по-добре

10

АБВГД

преди 9 години

Уж българка,пък фамилия-Пейчев(мъжки род)?????!!!Нина Добрев ли ще копираме?

9

Митьо от Пайнер

преди 9 години

Ела си при Митьо в Пайнер.

8

момата убава

преди 9 години

До фактАйде сега, може и да повтори човек, пък и да потрети.

7

д-р Петров

преди 9 години

Ако наистина е българка,което е много съмнително не само за това че е повече от очебийното *** а и за това че носи типичните расови черти на"калайджийте....значи сме вече генетично променена нация...

6

Анонимен

преди 9 години

до 4Аз бих казал, че има типичните български черти. Нашите жени не са чак такива красавици, каквито се опитваме да ги изкараме в България. Това е някакъв мит, с който живеем, както и че българите били най-надарените от всички народи. Пълни глупости. Що се отнася до момичето, чаровна е, има свояите дадености и пожелавам да постигне мечтите си!

5

no name

преди 9 години

Гледах няколко клипчета в тубата на тая девочка от нейното участие във въпросното предаване -като глас нищо особено, даже на моменти издиша. Иначе на всеки концерт е с ултра къса рокличка или с огромно деколте или и двете заедно. Като знам сърбите какви яки певици имат (и като визия и като глас) нещо не ми се вярва чак пък да са полудели по Габриелчето, както пише в статията. Ама нека се радва и тя на своите 15 мин.слава. после ще я прикотка некой мутрак и нещата ще си дойдат на място.

4

Пешо

преди 9 години

Никакви български черти няма .Сигурно ходи на солариум често.

3

Анонимен

преди 9 години

Кифлата нямаше да е истинска кифла, ако не направеше кокошия гз на някоя снимка.

2

факт

преди 9 години

Абе, мацето става за едно .... !

1

СС

преди 9 години

Поредната чалгаджийка?