27

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе четеш ли ? Кончита Вурст ?

26

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против тях, но кому е нужна такава показност? А и евровизията какво общо има с гейството?

25

Анонимен

преди 9 години

Искате да кажете, че евровизията официално се признава за гейско мероприятие

24

Иван

преди 9 години

До АнонименЕ как да не се изкефи човек на такъв готин хумор. Браво :-)

23

Анонимен

преди 9 години

А мюсюлманските оргии с човекоядството на жени одобрено официално в Саудитска арабия с религиозна фатва (при крайна нужда, понеже там умират от глад, видиш ли). И това, че жените там, ако запалят колата да отидат до магазина сами ги вкарват в затвора или че ако се влюбят в някой без да са ги уредили с брак по сметка към нормалните неща ли ги смяташ? Или може би всяко упражняване на свободната воля на човек е ненормално според теб? Въобще как може да даваш пример с тези неандертали?

22

Феликс

преди 9 години

До iz: Тоест в песента "Върви народе възродени, към светли бъднини върви" тия очарователни светофарчета е имал в предвид поета? За такива като тебе писателят е казал: "Пази боже сляпо да прогледа!"

21

Анонимен

преди 9 години

И от Рашката много наплив.

20

Анонимен

преди 9 години

Ами то се вижда и в момента къде е Европа и къде останалия свят. Да си виждал тълпи европейци да се струпват на сирийската граница? Не ? Ами защо тогава идват сирийците? За да стават обратни ли?

19

iz

преди 9 години

Понеже в Карлуково, Смядово, Попово и Годеч нямаме такива светофари, означава че и във Виена не трябва да имат и че идеята им е *** и "толерастка". Все пак ние тук сме светлини години пред цяла европа и може да даваме акъл за всичко. Почвайте с минусите, хомофоби, расисити и русофили.. но мненията ви са еднотипни и предвидими, за това ги пазете за местния парламент в селската кръчма ... защото Европа върви напред.

18

Анонимен

преди 9 години

Евровизия да се преименува на Хомовизия. Европа обърна резбата. Добре, че ние все още сме в Ориента.

17

Феликс

преди 9 години

ФеликсОй, колко е трогателно , австрийците скоро ще гледат с учудено недуразумение целуващи се момче и момиче...

16

Анонимен

преди 9 години

Homoseksualizmat ne biva da se natrapva po takav nachin. Ne trqbva da ima i gei paradi.

15

Дедо Мъди

преди 9 години

Европа с нейните еднополови любовници се излага пред света !

14

Do 2

преди 9 години

"да се обърнем на изток към Евразийскя съюз при нашите православни руски братя и към Китай и Индия ,там е нашето място,там е бъдещето на света,там са ресурсите,там е населението.там е културата ,а не натрапваната западна сопдомия и пед***стия"Индия признава трети пол (хиджра) от две хиляди години, а половината от китайската класическа литература е за хомосексуални любовни отношения. Единствените закони срещу хомосексуалността в Азия са въведени след контакти със Запада през 18 и 19 век или пряко наложени от английските колонизатори.

13

Пешко

преди 9 години

Нещо май се бъркат ценностите - ценността не е да си гей, ами правото на човек да бъде гей. То и в лекуващото гейовщината социалистическо общество и за Георги Парцалев, и за Емил Димитров се говори, че са били гейове, ама никой не е тръгнал да обвинява соца конкретно за това.

12

856

преди 9 години

Абе те хубаво са сложили такива светофари, но после да не се чудят, защо хомоизвратеняците ядат бой.

11

До номер 8

преди 9 години

В древен Рим и Елада, хомосексуалността се е смятала за нормална, че даже едва ли не задължителна за практикуване. Лош пример.

10

Мобуту Сесе Секо

преди 9 години

Имаше един скеч на аудиокасета. Съдят един дядка щото заклал бабата и опънал козичката. Че накрая вика - А другарко съдийке обяснете ми накрая кое се яде и кое се ..... ;))))

9

Дъбъл Стандърд

преди 9 години

А за детската евровизия? Светофари с педофили ли ще сложите?Да ви имам и евроценностите!?!!?!

8

Анонимен

преди 9 години

Основният коз на Щатите пред останалия свят е приемствеността спрямо различните касти (раси, малцинства, религии). Европа е най - расисткият континент и съответно е най - разединена като политическо цяло. Основните аргументи, които политиците използват тук разединяват хората, вместо да ги карат да се приемат такива каквито са и затова има конфликти. Независимо какъв си винаги ще има добри и лоши хора, важното е добрите хора да са заедно, а да не се мразят.