80

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До : ,,На путин му остана вариант за тръбата само през Албания. Ще продава газ на ескимосите само.''ТИ ЕСКИМОСЕ, ПУТИН НЕ ГО МИСЛИ! ДВА газопровода отиват във КИТАЙ В следващите години- ,,АЛТАЙ'' ПО ИЗТОЧНИЯТ МАРШРУТ И ,,СИЛАТА НА СИБИР'' ПО ЗАПАДНИЯТ МАРШРУТ.ДВАТА СА ЗАПЛАНУВАНИ ЗА ПОНЕ ПО 30 ГОДИНИ И ЩЕ ДОСТАВЯТ 30 И 38 МИЛИАРДА КУБИКА ГАЗ ГОДИШНО тъй че руските СМЕТКИ ИЗЛИЗАТ ВСЯКАК ЗА РАЗЛИКА ОТ ***!МИСЛИ ГЕЙРОПА ОТКЪДЕ ЩЕ намери газ на конкурентна на руската цена?

79

ти знаеш кой

преди 9 години

Странно защо това става само няколко месеца след като Македония официално остана без външен дълг към междунардните банкери. Дали някой се страхува да не послужи за пример? Убеден съм, че при следващо "демократично" правителство страната набързо ще се върне по "правилния" път - ежегодишно теглене на заеми с високи лихви, които загробват поколения напред.

78

до 113

преди 9 години

Ще ни има ли утре ?Икономическият упадък логично води след себе си и дръпване назад във всички носоки.Като умерен оптимист мисля,че с подобрение на стандарта на живот у нас нещата ще си дойдат на място.Ако голяма част от заема на България отиде за подобряване на производството и работни места бихме се спасили донякъде, но ако ли не......лошо.

77

Анонимен

преди 9 години

Мечката играе ли в съседа, идва и у нас. Реално тук сме в подобно положение. Със сегашните темпове на раждаемост и на емиграция, до 10 години тук ние българите ще сме по малко от половината. Мислите ли, че тези българи, които са емигрирали, децата им знаят български език или познават българските обичаи? НЕ. Това е големият проблем, ВЕЧЕ МНОГО БЪРЗО ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАРОД И НАЦИОНАЛНОСТ. Ще ни има ли утре?

76

Don Karlos

преди 9 години

Ima li oshte hora ,koito da mu se vrazvat na tozi izmislen istorik?

75

Аврамов

преди 9 години

До Анонимен 109Ние не я даваме, но Обама и господарите му юдео-масони няма да ни питат, още по-малко пък марионетката им Боко Турчина и останалите българофоби.

74

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам да си приберем Македония удома ...все пак си е наша ! Ако някой трябва да я взема това трябва да сме ние а не албанските шиптари ! Пра-дядо ми е умрял в битка за Македония! На ШИПТАР не я давам !!!

73

Аврамов

преди 9 години

Нали разпадането на Българска Македония и създаването на "Велика Албания" е целта на американо-юдеиската върхушка, другарю Божидар Димитров.Традиционно православните балкански народи трябва да бъдат мачкани отвсякъде от ислямски фундаменталисти - от едната страна ще ни мачка ислямистът Ердоган, а от другата "Велика Албания". Много се смях вчера на глупостите ти, че част от македонците могат да поискат да се присъединят към България. Но дали същото мислят Обама и масонските му господари?!

72

Наблюдател

преди 9 години

Естествено че ще се разпадне. Въпрос на време.

71

Анонимен

преди 9 години

Ние сме губещите. Руснаците харесват сърбите и ще ги подпрат. И Гърция и Сърбия имат армии, а ние имаме дръжки. Така , че д...е да ни е яко.

70

Анонимен

преди 9 години

Не знам кои представляват по-голяма опасност за мира в региона - тъпите, насъсквани велико-албанци или тъпите ***, присвояващи си историята на всичките си съседи. Колкото по-скоро се разпадне Македония, толкова по-добре. И най-важното за България - никакви албанци на българска територия. Имаме си свои кирливи ***.

69

Ангел

преди 9 години

Македония дори и да не е държава в този си вид след време ,няма да бъде част от Албания или Косово

68

Анонимен

преди 9 години

*** нещастни, толкова сте обезумели, че сте готови да дращите по цял ден идиотщини по форумите за жълти стотинки. Аре чиба!

67

Петровка 38

преди 9 години

Най кофти ще стане ако албанците се съюзат с ИДИЛ! Което не е никак изключено. Сами са за никъде. Но с такъв силен съюзник, картинката коренно би се променила. Много балканци са в редиците на ИДИЛ. Стотици са.

66

анонимен

преди 9 години

А аз пък имам друг вариант, Сега вече наистина сме сами и НИКОЙ ,абсолютно никой не стои зад България.Та как виждате нещата , Албания да се разшири за сметка на Македония , а пък те-за сметка на Пиринска Македония.Не забравайте думите на Живков към съветския лидър-ще дойде време , когато БЪЛГАРИТЕ ще живеят по билото на Стара планина....

65

Гюро Кюмюро

преди 9 години

Молим другарите албанци, не ни трепете. Изчакайте да станете 60 % после направете референдум и воала. Така се прави по европейски и християнски. Упс , забравих че не сте християни. И европейци не сте!!!

64

Анонимен

преди 9 години

То и BG ще се разпадне на :Влашко,Македонско,Турско, Шопско. Ще останат малки княжества-северозападнало, пернишко , софийско и черноморско. То и Гърция ще се разпадне без пари на : излъгани от Юробанк и излъгани от Алфа банк. С жена полу македонка съм - нека влачат - не си заслужава барута. Територията намалява, но се вдига качеството. Ще има само 5 депутата, като 2-*** са в Брюксел, а един във Вашингтон - за инструкции. Двама превят заседания. Адам е бил македонец. Вървят проучвания за Господ..

63

Мобуту Сесе Секо

преди 9 години

И да довърша. Предвид рязката и бърза промяна на етническия състав в цяла Европа, смятам че това което става в Украйна и Македония ще се случи навсякъде. Факт!!! Съвременните армии са крайно некомпететни за борба с вътрешен враг. А тия врагове са ужасно добре обучени, оборудвани и надъхани. Независимо дали става дума за руснаци, ислямисти или албанци.

62

Мобуту Сесе Секо

преди 9 години

Хаха гърците значи доволно потриват ръце. Те пък гърците едни войници. Е верно опънаха се на Мусолини, че се наложи мустакатия да праща армията си за да ги прегази. Пуснали магарета с фенери за да видят огневите точки и бой бой. Германеца е голяма работа.

61

Анонимен

преди 9 години

Гърците по принцип са лаладжии,викат, крещят,вадят оръжие за щяло и нещяло,но когато работата стане дебела ,много бързо сгъват байряка