191

Край

преди 9 години

Точно като Путин отговаря. Страшен. Абе не е точно ама важно е да си го харесвате. Напълно отива на премиер на сегашна България. Некой по-лачен ще стои изкуствено. Огнян Герджиков например е изключително ерудиран и фин човек обаче със сигурност не става за премиер.

190

Анонимен

преди 9 години

С този Картоф виждате ли някаква переспектива в България?

189

Анонимен

преди 9 години

A-a-a, затова ли пращаше младите хора вместо да следват да ходят да гледат картофи? За да гладуват като него и после да оглавят някоя държава!

188

Анонимен

преди 9 години

Бочко,ти ми падаш с всеки изминат ден все повече в очите ако очите ми имаха дъно ,ти си под него.Как можеш да излезеш пред цяла България и да ръсиш глупости,че си стоял на 30г.гладен.Нали се сещаш,че има още живи хора от това време и познават родната действителност.То при 5 прасета и 15 кокошки и зеленчуци си бил даже имотен ако го сравним със сегашното положение на много българи.Как не каза,че ти и *** сте бъркали по казаните както сега много хора бъркат и наистина са се нагледали на с

187

Анонимен

преди 9 години

След интервюто разбрахте ли, Светлото бъдеще няма да дойде. Това ще усетят и тези които харесват Доцента от Банкя защото ще плащат като всички останали с малките изключения, най-приближените му. За него състоянието, терзанията, надеждите на българите нямат никакво значение. По едно си приличат с отвратителния Станишев, по жестокостта с която се отнасят към народа си!!! Толкова е заслепен от егото и единовластието си, че народа за него е някакво имагинерно понятие. Ето защо който може да бяга от

186

топала

преди 9 години

не ви ли дотегна да ни занимавате с тоя *** профан сега ще изнася мозък за македония жалка българия

185

това си е лъжа

преди 9 години

Боко не е умирал от глад а от мързел!.За да имаш стопанство се иска яко дупе и постоянен труд.В развития социализъм никой не умираше от глад по градовете а в селата беше "рога на изобилието".Тези приказки може да ги разказва на неговите събратя,които ги мързеше да се трудят а искаха да разполагат със огромни суми без положен труд.

184

Анонимен

преди 9 години

Тази сутрин дори двама социолози АНАЛИЗИРАХА какво е казал и искал да каже премиера!?!?!?! Боже какво падение!!! Анализ на какво? На простащината и тъпотата, на наглостта и арогантността на един бивш бандит, агент и настоящ ликвидатор на България!!

183

Anonimen

преди 9 години

Сами си го направихме!Гласувайте за ГЕРБ!След протестите за тока какво стана?!Той се изниза и сега пак същите предатели и наглеци без съвест и капчица родолюбие позволяват на САЩ,ЕС да диктуват какво да се случва в държавата.Хората протестираха за правото си на нормален живот,а те го удариха пак на политика!Изумена съм колко много хора го обожават.Стъкмистиките им са грешни!Нямаме средна класа!Картофи ял мимлия!Сега да яде розови домати със зехтин като Плевнелиев, защото и това е деликатес днес

182

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДаде 80 милиона наши пари да свали Орешарски-------------Орешарски и Станишев бяха руски марионетки, следователно правилно е направил.

181

До Хекимян

преди 9 години

Имате запис на интервюто, нали? Прегледайте си го да разберете, че трябва интелект за да бъдете журналист и смелост за да задавате правилните въпроси на един бивш бандит заграбил властта с всякакви средства. Толкова страх, бледно и потно лице, притеснена физиономия, за да не загубите топлото местенце се видя. Този който отговаря за БТВ трябва да преоцени качествата на Хекимян ако не иска да губи зрители.

180

1111

преди 9 години

Много арогантен беше Бойко на интервюто.СтроиМЕ,давам,правиМЕ-познатия репертоар.От твоя джоб ли ги даваш бе?А с какво злорадство и дебелашка ирония коментира оплакването на жената,която се оплака от положението си-примитивен реваншизъм-щом аз съм изнемогвал като малък,(макар в зрелия комунизъм едва ли е имало реално деца в недоимък при 2ма работещи и читави родители)и вие ще *** от глад.НО! Премиера ни е еманация на народа,така че въпреки костинбродската печатница,никой не ни е виновен

179

До БТВ

преди 9 години

Този Хекимян който го е домъкнал в телевизията да вземе и си го върне на село от където е дошъл. Толкова ли няма журналисти за да ни го изтъпаните този селчо като водещ. И онази шуменската селяндурка която се обожестви за кратко време. Ето защо не гледам БТВ.

178

Анонимен

преди 9 години

От години знаем за простотията и наглостта на този човек слуга на Америка. Нищо ново. Само едно, става все по-богат. Той направи най-гнусното с което окончателно ликвидира протестите. Купи ги. Даде 80 милиона наши пари да свали Орешарски за да ни се натресе отново. Парите са откраднати от нас. Назначи активните протестиращи на сладки местенца и сега без пари никой няма да излезе. Може когато ще стане нетърпимо но той ще е избягал в САЩ. Този унищожава България.

177

Че той да не е

преди 9 години

канибал!? *** е, ама не и канибал.

176

k

преди 9 години

A TIKVI IAL LI E .

175

Тиквуна Нобелист

преди 9 години

Трябва да се измисли Нобелова награда за некадърен *** и този ще е абониран постоянно за нея!

174

Хаджията

преди 9 години

Радвам се,че гледах това интервю ! Защото се убедих още един път,колко посредствен човек ни управлява.Но,не мога да си го обясня...как нроде мой го избра за втори път????

173

До: Защо бе. Защо

преди 9 години

Уж *** си отидоха, уж не са на власт.......ОООООБАЧЕ! Като се замисли човек:-Премиера Бойко-комунист-Фалшивото президентче-ПЛАТЕН комсомолски секретар- Цецо Апартаменто - комунист- Миков-комунист-Първанов-комунист- Онъз с дебелия г-з...Чачева де - комунист---Че то какво излиза? Отишли са си *** ама друг път. Продължават да лочат народна кръв, само че сега си смениха козината: не са БКП а: ГЕРБ, БСП, АБВ, РБ, ДПС....бе сички

172

Анонимен

преди 9 години

До Защо бе. Защо.....ОхлюФ. Прос, ***, не образован ***. Ти историята чел ли си? Или и и ти само Винету си прелистил? Защо САЩ и Англия оставиха България през 1945 г. на СССР?Неуки. Заради такива простаци България ще изчезне.Прочети / ако си грамотен /, осмисли и тогава говори!