17

Аман от олигофрени

преди 9 години

То народът го е казал-никога не е късно да станеш за резил!

16

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, кой яде по 7 килограма картофи на ден бе наркоманчета?Те и свинете не могат да изядат толкова.Също така съм чувал, че ако изпиеш 10 литра вода на ден също можеда умреш - значи идва гениалния извод, че марихуаната е по-полезна от водата.Мозъците са ви станали на пихтия от дрогата, така че не може даже да се усетите.

15

Щирлиц

преди 9 години

Мда,със сигурност ще заприличаш на ...американец.А това вече е лошо.Приятно пафкане.

14

ФАКТ

преди 9 години

Не обичам да пуша но съм пушил и пак ще пуша евентуално :) Факт е че не съм видял нито един човек напушен и агресивен ,а напротив ! Хиляди пъти съм виждал напушени хора и честно казано са много по за предпочитане пред пияни , надърпани или да не дава господ нахерцани !

13

А

преди 9 години

Едни ще си я ползват знаеики за нейните лечебни свойства. А други няма да я ползват и ще се лишат от тези неща. Безмислено е да спорите. Просто първите ще живеят по добре. А тези които пушат цигари и пият алкохол ... последиците са ясни на всички!

12

Анонимен

преди 9 години

Тва че е дърт и плещи глупости не е страшно, а фактът че играе една и съща роля вече 30 години.

11

Анонимен

преди 9 години

ха ха ха , ционистите и от черните направиха евреи, а те пък почнаха акъл да дават как и кога да се друсаме и колко е полезно.Полезно е за господарите на тоя населението да е опростачено и навряно с главата в калта, за да могат да си вършат сатанинските дела.

10

Анонимен

преди 9 години

В какво се е превърнал...Неква гадна мумия.

9

Анонимен

преди 9 години

Представата ни за много неща в природата, вселената, историята ще се промени из основи.Уви, не е дошло още времето.Зомбитата, приемайки всичко чуто по телевизията за чиста монета няма как да разберат това.

8

Анонимен

преди 9 години

Никога няма да се легализира масово. Това означава наркодилърството да стане легален бизнес и да плащат данъци. Мафията никога няма да разрешат на правивителството да легализира такава масова дрога от която печлеи милиарди и да дели печалбата с държавата.

7

Анонимен

преди 9 години

Доказано е от тези, които владеят четмо и писмо - демек, не от такива кат теб. Трева, ***, айфони и селфита ти подхождат повече.

6

Мисли като пишеш!

преди 9 години

До Анонимен 3така ли ? и от кого е доказано ? :) от тези на който се плаща от големите корпорации за да не се завърне конопената индурстрия ли ? Аз пуша от 11 годишен. Вече съм на 33 ...успял човек съм и с всичкия си даже ! :) Пропагандата и забраната на конопа е направена нарочно ! За да купиш едни дънки днес даваш 40лв ако са от коноп , са 100 пъти по здрави и 100 пъти по евтино ... Хартия - хартията от коноп е много по еластична и добра (това са ползвали древните) сега се прави от дърво!?

5

гошко

преди 9 години

До 3 - уврежда мозъка на малките пилета

4

гошко

преди 9 години

Е как да я легализират, като в майка България да притежаваш трева или хероин се наказва еднакво...

3

Анонимен

преди 9 години

Уврежда мозъка особено на малките. Има изследвания и си е доказан факт, не знам за какво продължава тоя потхед фанатизъм. Станали са бетер веганите.

2

Анонимен

преди 9 години

Хааааа евалата! Фрийман е номер едно!

1

Анонимен

преди 9 години

Samo taka da se chuva moi chovek.