65

Анонимен

преди 9 години

Ако се разделят с албанците, може да ги приемем в Българския съюз.

64

Анонимен

преди 9 години

палячото , пак се отказа , добре че другата година , ще имаме нов президент , че тоя *** , му е време , да си отиде

63

Анонимен

преди 9 години

Какво доверие ти е дал народа бе Бойко, нали управляваш с 10 процента от гласовете на имащите право на глас. А ако излезат на улицата тези 65 процента българи, които не, са гласували за никой и с плюнка ще ви удавят, смешници. Скоро ще усетите народната любов продажници и ционистки марионетки. В ада ще горите, АНАТЕМА!

62

88

преди 9 години

що не изпрати хора а чакаш някой друг като Сърбия да ти свърши работата

61

Анонимен

преди 9 години

тоя , е обул ботушите и мачка колкото и когато си иска 1- НЕ Е МАКЕДОНИЯ то е скопие , и -2 второ ни сме виновни тиая зган трябва да са в БЕЛЕНЕ а не да прави мозачни промивки

60

Анонимен

преди 9 години

Македония ни е скъпа........Ти щото оправи България, та за македонците се закахъри.

59

Анонимен

преди 9 години

КТБ - Корумпираща търговска банка. Клиентите са ни скъпи и богати, с преференциални лихви от 10 процента.

58

Гербоклиентите са ни

преди 9 години

КТБ - клиентите са ни скъпи на държавата. Македония - скъпо ни е, че Южен поток ще мине през Македония и България е вече периферия на Балканския полуостров. ГЕРБ са ни скъпи с провалите на енергийните проекти.

57

Анонимен

преди 9 години

Ще си имаме Косово 2. Нова држава. САЩ ще подкрепи.

56

men

преди 9 години

Районите с албанско населения са като раково заболяване. Колкото по-рано се отрежат, толкова по-добре. Иначе Македония ще изчезне.

55

Ангел

преди 9 години

Сега е момента Македония да се отърве от Албанските джагали.Нито ЕС нито НАТО ще се застъпят за Ислямистите.Дори обратно!!!В Европа се заражда реваншизъм и сигнали за това са Анти Ислямските протести в най-толерантните градове в света Лондон и Париж.Много скоро ще се започне Европейската чистка над *** и края и ще се бележи тържествено години напред като новия ДЕН НА ЕВРОПА!

54

Анонимен

преди 9 години

в Босилеград - ходих и в ИЗвор

53

Анонимен

преди 9 години

в западните покрайнини ходих преди не повече от четири месеца, хора си милеят за българското, ама няма как.

52

Анонимен

преди 9 години

Напоследък Борисов говори само глупости !Как може да ти е скъпа една провинция населена с българофоби ,където почасово хулят България ! След като е станал премиер на България в устата и ума му трябва да има само една единствена страна -България и сто пъти пак само БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!

51

аноуимен

преди 9 години

За нас са скъпи , за тях сме никои.А да сте чули някои от Западните покрайнини да е проплакал за България.Я по добре ние да оправим тази ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА Пожарът е тук , а не там....

50

Анонимен

преди 9 години

в балканските албанците са на наша страна а в 11 дивизия служат 3600 албанци МЯСТОТО НА МАКЕДОНИЯ Е ЗАЕДНО С БГ В ЕВРОПА

49

Анонимен

преди 9 години

македонците са наши братя християни , това ще тяхните управляващи са като нашите коне със капаци е отделен въпрос , но населението в македония даже се чувства българско , всичко друго е на политическа основа, за това ако имат нужда от помощ е желателно да помогнем с каквото можем, ако комфликта се изостри те нямат друга възможност освен да се присаединят към сърбия а сърбите няма да им откажат помоща

48

В,Василев

преди 9 години

Вие г-н министър председател познавате ли македония и в качеството си на какъв , като Вие много скъпа отидете там , и не правете повече такива изказвания , аз специално съм гласувал за Вас но това вече е в повече , не правете повече такива изказвания !

47

Анонимен

преди 9 години

ОСВОБОДИ МАКЕДОНИЯ .ВАН4О МИХАЙЛОВ

46

Анонимен

преди 9 години

Е, то и КТБ ни беше много скъпа, и клиентите й - също...Македония и тя може да ни излезе много скъпа. Както сме го подкарали.