27

SD

преди 9 години

Не е президента а председателя на правителството .Все пак Китай е парламентарна република .Там бе и ИРИНА БОКОВА .

26

Румбо

преди 9 години

Кой дойде на Парада в Москва?Най-важния в света,човекът с парите-китайския президент!Това е и най-същественото послание за тази година-Когато военната сила се обедини с най-голямата икономика Новия световен ред на САЩ няма да мине! А Китай има много пари и всичките са с покритие,за разлика от американските.китайците може и да не обичат руснаците,но много добре знаят,че без тях няма как да запазят суверинитета си!

25

Анонимен

преди 9 години

До Дядо Петърей прости хора, сащ изтрепа милиони жени и деца в хирошима, виетнам, корея, арабския свят, а вие се нагледахте на тези, дето единствени ви спасиха от османците! дадоха свидни жертви, за да плюете сега по тях! безсрамници! и какъв агресор е русия, след като украйна сами се надупиха на запада и хора недоволни се опълчиха на продажните си политици, за разлика от нас?!

24

до 32

преди 9 години

да ти споделя:никак не е за пренебрегване комбинацията от китайската ,руската и индийската армии...и то,като имаш в предвид,че Турцияь никога няма да се намеси на страната на НАТО,въпреки че е членка...В библията,в която се кълнат едва ли не всички западняци,защото нали за разлика от комунистите са много набожни,та там пише"...и последните ще станат първи",та в тая връзка много-много не се възгордявайте,че те и римляните са си мислели,че тяхната ще е вечна.

23

до 32

преди 9 години

що,кои са западните лидери:баба Меркел,която направи Германия маша в ръцет на щатите,американската ***,или англетата,които никак вече не щат ЕС,френския президент,който е известне най-вече с похожденията си,метро сексуалния италианец с изскубаните вежди,или белгийския премиер,който ще се омъжва за пиятеля си?Проблема е в чувството за превъзходство,което демонстрира запада-ако не си почетен от тях си никой,и то при икономическата криза,ширещата се безрабтица сред младите,ислямизирането..

22

Берлин

преди 9 години

*** явно пак е презобил ботокс щом и чуждестранни лидери му се привиждат. )))

21

Анонимен

преди 9 години

Напишете ги, лидерите на кои страни са там, че е интересно на читателя! Зимбабве, Конго, Хондурас... все страни победителки и велики сили. Даже Лукашенко и Ким Чен Ун се отказаха от тази излагация...

20

да живее Русия

преди 9 години

До Анонименв грешка си голяма , отиди да видиш дали умират от глад , и тогава говори и дали има инфлация , кризата беше 2-3 месеца а сега дали има ? хахахахах кви сте мишки , лижете задниците на хамериканците

19

Дядо Петър

преди 9 години

И Хитлер показваше мускули с милионни сборища.Видяхме какво му се случи.Такава е съдбата на всички агресори.Това ще се случи и на ЛилиПутин. Но ще е жалко, ако отново е съпроводено с милиони жертви.

18

Анонимен

преди 9 години

Из гостите мернах само Ирина Бокова и тя сигурно е била там като председател на ЮНЕСКО ,а не като български представител!У нас кретенизма и метаните към задокеанските партньори достига нови висоти -накрая да им раздадат и наколенки на Пльовневци ,Боковци и Сталинки ,че ще хванат мазоли от навеждане !!

17

Анонимен

преди 9 години

До художникаНе бой се,добре си хапват,друга тема е ,че Путин е авторитарен,но,ако НАТО са алтернативата,по-добре Путин

16

художника

преди 9 години

Уважавам Руския народ, защото е беден, смел и ГОРД. Прекланям се пред паметта на избитите руски воини / и от свои и от чужди/, но не приемам техните ръководители. Не може държава с такива огромни ресурси да държи народа си в мизерия. Не може да спонсорираш Футболни отбори в Англия, а хората да няма какво да ядат в собствената ти родина.И в България и в Русия олигарсите и политиците са хищници спрямо собствения си народ.

15

Лала

преди 9 години

Надявам се на това празненство да има Бългаски представител. Слава и почит на руският военен дух!Тои е този които ни освободи от турската помия! Заслужава почит !!!

14

do 22

преди 9 години

umira ot glad li gledai samo sled nqkoq druga godina koi 6te umira ot glad amerikancite ne uspqxa sas sankciite naro4no svalixa petrola da srinat Rusia tq pak vze 4e ne se srina i sega 6te srinat nas kato napravqt benzina 3 lv

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15Свобода, независимост и честта на страната са много скупи за хората,наистина . Русия разбира това и да го приема.

12

Анонимен

преди 9 години

много хубаво, че русофилите плюят по България. Да е ясно на всички!!!Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯЯЯЯ!!

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСъветски Съюз е платил за Победата на живота на милиони своите синове и дъщери. В същото време, САЩ вдигна своята икономика чрез продажбата на оръжия. За някои народи война е катастрофа, за другите войната е добра майка.- кърмачка, нали?

10

Анонимен

преди 9 години

още една победа и няма да има руснаци.

9

карина

преди 9 години

Велик народ! Велика страна! Вечна слава на героите, загинали във Втората световна война ! Хора, обичайте се !

8

Анонимен

преди 9 години

Оркестъра, който свири на Парада е по-голям и по-мощен от Българската армия в момента. Срамувайте се българи. И аз се срамувам. И се чудя колко *** трябва да си, че да се перчиш на Русия, след като виждаш каква военна мощ имат. Или трябва да си англичанин, или американец. Няма друг вариант.