30

Тъмно червен

преди 9 години

Поклон генерале!

29

Анонимен

преди 9 години

До РЕАЛИСТ--20;Те престъпниците излязоха от редиците на БКП. И след ДЕВЕТИ нямаше престъпност защото хората бяха въспитани от Цар Борис . Имено те построиха всичко в Б--я. Сега ни управляват МЕНТЕТАТА на правешкия хитрец,

28

Анонимен

преди 9 години

До 18! Наборната служба отпадна в мандата преди Съсела! Наборни войници имаше до 2002 г.

27

до ,,главоворезец�

преди 9 години

.....и сетне се насираха по лагерите и ревяха, че са репресирани от Народната власт!

26

Анонимен

преди 9 години

За мъртвите или добро или нищо, но все пак тоя беше един нагъл убиец и комунистически престъпник, който приживе получаваше 1600 лв. пенсия, докато наборите му умираха в мизерия с 120 лв. пенсии...

25

Ген. Александров

преди 9 години

В Царство България на тези Червени-убийци-шумкари-каскетаджии и *** на СССР и Коминтерна , Войската , Жандармерийските "Ловни роти" / дружини / , "Шпицкомандите" и четите на ВМРО им режеха Комунистическите глави и ги излагаха по мегданите / площадите / на Царството за назидание на останалата жива Червена-каскетаджийска *** ....! Жалко, че не изчистиха окончателно Царство България от тази *** .....малко време още трябваше...

24

WS777

преди 9 години

Поклон пред светлата му личност!!!! Един от малкото неопетнени, честни и безсребрени хора, патриот и радетел за силна бг армия и държава, истински мъж с достойнство и характер.А не шушумига и слагач. Този човек си отива без да е откраднал или изшмекерувал каквото и да е ... дали можем да посочим някой друг от пребивавалите във властта???

23

Анонимен

преди 9 години

Тоя като е видял парада оня ден и е умрял от срам!

22

сс

преди 9 години

по принцип името Атанас означава безсмъртен но явно не е.

21

Сбогом генерале

преди 9 години

Като военен беше и политик.Като политик беше и военен.Силен човек , силен генерал , повлия се от силните като Джуров в прехода . Можеше да е много по твърд и волеви да влезе в историята като спасител.Но , но , политик и военен трудно се съчетават.Почивай в мир Генерале.

20

до реалист

преди 9 години

Знаем го и го помним реда - обадиш се и излиташ от работа, влачеше се на зула от заводите, партиен секретар не е имало осъден никога ,а който не слуша , в лагера.А този от снимката никаква ,"партизанска бригада " не е водил, а шепа разбойници, в днешната терминология терористи, които плачкосваха селата и и бягаха от полицията.

19

123

преди 9 години

До БЪЛГАРИНМного сте добре с историята! Събитията в Унгария са през 1956 г., а през 1968 г. в Чехословакия! Преди да пишете нещо се консултирайте с чичко Ви Google!!!

18

защо

преди 9 години

Защо ми изтрихте коментара?! Дано попадне в 4-ти кръг на Дантевия ад, но вместо в казан с олио да бъде с фекалии. Най-после умря едно от най-долните изчадия. Колко живота само е почернил....

17

РЕАЛИСТ

преди 9 години

ИСТИНА : Раадващите се ,че комунистите измират не разбраха ли ,че един комуниста като умре се явяват двама престъпници. Забравихте ли какъв ред и сигурност имаше преди "ДЕМОКРАЦИЯТА". Който не знае да пита родителите си и близките си !!!

16

Истината

преди 9 години

Каква е тази "Велика Българска Армия" по време на комунизма бе,господа ***!Точно простите комунисти съсипаха умишлено армията! Казармата по онова време беше зле облечена,зле оборудвана,мизерия,глад,кражби,военни извращения,самоубийства,опростачване и криене на информация.Армията е принизена до бригада от безплатни общи работници за срок от 2 години на "великата партия".Това са фактите!

15

Даниел

преди 9 години

До Гошо...ТъпотоОтворко, ти знаеш ли коя година отпадна наборната служба и кой беше премиер тогава ? Ще ти подскажа - наричат го Хамстера или Съсела. А дали е Семерджиев не е бил партийна *** - еми сори, бил е. Достойните БГ офицери бяха натикани в ъгъла след 9.9.1944 и бяха изместени от *** на БКП и Москва. Така че, тия приказки за лека нощ ги разправяй на баба си.

14

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Легендарна фигура. Поклон!

13

346

преди 9 години

Един *** по-малко.

12

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРИНПо-добре го питай по чия заповед унищожи архива на ДС?

11

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Един закъснял въпрос към генерала. Каква работа имахме през 1968 г. в Унгария?