18

Анонимен

преди 9 години

Хайде братя булгари един спортист ви остана като хората пишете и се интересувайте за всичко,за него

17

dan

преди 9 години

Истината е, че Григор техниката си я има, но още трябва да работи върху психиката. Все пак по-спокойния и хладнокръвен тенисист играе по-добре от изнервения, който си чупи ракетата в корта.

16

Анонимен

преди 9 години

до 20Не, чакаме с кеф кога най-после ще се класира за финал от мастърс или ГШ и ако може да спечели титлата. УВИ! Няма да доживеем явно!

15

Анонимен

преди 9 години

Григор прави добра кариера, но това преекспониране понашите медии дразни - победа на 150-тия в света и четем "Гришо мачка, Гришо смаза, Гришо премаза и т.н. тъпизми"Да не говорим за писанията надълго и нашироко за личния му живот.Нашите медии както винаги са неадекватни както за успехите, така и за загубите.Две години ни проглушаваха ушите как Кличко го било страх и бягал отКобрата докато видяхме истината.

14

Анонимен

преди 9 години

Лозан Николетов с грациозната си половинка Николета, Малката перука с мисис Скула- Алисия и Гришо с Маша Шарапова, щели да празнуват 24 май на Хаваите заедно. В разгара на вечерта Маша щяла да калайдиса и на тримата.....а ако имат сили след това Алисия щяла да им попее на тромпетите. През всичкото това време Николета щяла да им сервира- понеже и за е.ане не ставала.

13

Анонимен

преди 9 години

Валери Божинов 2. Толкова за тоя.

12

Анонимен

преди 9 години

момчиле, ти побъркал ли си се? Григор да спечели уимбълдън? Та той финал не може да достигне бре...каква титла те гони та и от Шлема. Муахаххахахахахахах...не не мога повече с вас..баси изпростялите пишман патриотчета тука.

11

Анонимен

преди 9 години

Драги българи, продължавайте с надеждите на Гришо...НАПРЕД!

10

Анонимен

преди 9 години

Вместо да чупи рекорди, нашият чупи ракети. Твърде показателно за балканския му манталитет. Когато губиш, също е добре да си запазиш достойнство, а не да демонстрираш асковския почин. Не е виновен треньора. За да си в елита, трябва и манталитет за това.

9

ДО 8

преди 9 години

Невежество ....Григор не е на 30+ години бе ! До кога щял да чака ....

8

Анонимен

преди 9 години

6-тиЗначи викаш Григор има потенциал за нещо повече от 10-то място в света? КОГАААААА??/ ДОКОГААААА ще го чакламе тоя? та той както казва атакиста не може да стигне финал на големи турнири, как да стане да спечели нещо тогава?

7

тТт

преди 9 години

Всеки обикновен любител на спорта вижда, че Григор има проблем с първия си сервиз, с ретура си и с непредизвиканите грешки по време на по-дълги разигравания. Е, Рашийд ако не му помога в това за толкова време, тогава защо да му е треньор?

6

ДО 1

преди 9 години

Или си най-добрия тенисист раждан някога и най-големия специалист по този спорт ..........или си обикновен долен комплексиран злобар ! .........мисля че най-големите тенис специалисти и тенисисти са на далеч различно мнение от твоето жалко мнение "симик" глупав !

5

Гошо...Тъпото

преди 9 години

То ако...ставаше само с...треньор,и аз щях да се наема да...тренирам Боко,за пи ар;е па няма вечно да е...премиер.

4

Анонимен

преди 9 години

Имаше един разбирач оня ден тук дето след като надал би григор и аз му казах, че Надал е все още кралят на клея, а той ми се изсмя и каза, че надал повече титла от мастърс нямало да вземе . Днес когато надал опука Мъри на финала в Мадрид ще съм тук да питам тоя разбирач някои въпросчета, като първо: К'во стана бе , Мимеееее...нали надал вече нямаше да спечелва мастърси?

3

Анонимен

преди 9 години

Много скоро ще е под десетката. Момчето има голям талант,той е единствения световноизвестен Българин,скоро няма кой да стане по - известен от него.Има си слава,пари,още по - богато и от него гадже,хубав и интересен живот.Той си е уредил живота.

2

АТАКИСТ

преди 9 години

На 24 години щом се луташ някъде между 10 място в света, а това реално са най-силните години на един тенисист, значи това са му възможностите на нашия. Няма какво да се лъжем, а който не иска да го повярва и има надежди в нашия за нещо...само да му кажа, че нашият даже няма достигнат финал на турнир от Мастърс. За к'во си говорим, за какви бъдещи успехи и титли???Вие нормални ли сте, ***?Нека си играе там и не го натоварвайте с надежи, защото няма как да ви ги изпълни със съдържание!

1

Анонимен

преди 9 години

Гришо, и Господ да те хване да те тренира, толкова са ти възможностите. Някъде 10-ти 11-ти. Не е малко, но и не се надценявай! Т'ва е истината!