15

citizen

преди 9 години

Какви са критерийте за "мащабен проект" според българският провинциалист? Новата триетажна къща на кмета на Долно Нанагорнище от бсп/дпс?

14

Столичанин

преди 9 години

Браво!Фандъкова е много добър кмет.Сигурно тя ще е следващият министър председател?!

13

Анонимен

преди 9 години

Много се радвам за родния ми град, че се развива. Браво на кметицата. А относно плюещите по столицата да не стане така, че скоро и вие да дойдете да си търсите прехрана в големия град.

12

Анонимен

преди 9 години

Участъкът е с дължина 3 км и включва три нови станции. Стойността на проекта е 44 млн. евро. ТЕЗИ 3 КИЛОМЕТРА НАПРАВО СА ПЛАТИНЕНИ. САМО 88 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА 3 КИЛОМЕТРА. ПО 30 МИЛИОНА НА КИЛОМЕТЪР. ЧЕСТИТО БАЛЪЧЕТА. ЕТО ТАКА СЕ СТАВА МИЛИОНЕР В БУЛГАРИЯ. А ВИЕ ДУАЙТЕ ТАРАТОРО ДА СЕ НЕ ИЗГОРИТЕ.

11

стар софиянец

преди 9 години

Не бих искал да споря с никой , но съм свидетел на всичко случващо се в София . След мораториума на Луканов нямаше даже и хляб и кисело мляко в магазините . Чудехме се как да изхраним децата си . И нищо не се правеше , а само се крадеше до идването на ГЕРБ и Борисов на власт. Само за 10 години София се превърна в истинска и красива Европейска столица . Дано още дълги години управлява ГЕРБ и Борисов .

10

Анонимен

преди 9 години

Пак се намери *** и под тази прекрасна новина да плюят.

9

vdch

преди 9 години

До Анонимен 11Кво се разправяш преподавателя. Това сигурно е водача на ранобудните проф. Калин Янакиев дето в BTV веднъж го чух да приказва как до 89-та сме имали 1 вид мляко и 1 бира, също и че не сме били енергиен център на балканите а сигурно Косово.Колкото до метрото - строителството беше в сравнително напреднал стадии по Тотово време, ама се намесиха някави еколози и го спряха заради опасения за минералните води на София.

8

Анонимен

преди 9 години

София е 1 280 000 и то със стотиците села и градЧета като НОВИ ИСКЪР И БАНКЯ -престанете да тиражирате че София е 2 000 000 -ТОВА НЕЩО НИКОГА НЕ Е БИЛО-ДОРИ 1 400 000 НЕ Е БИЛО -по същия начин може да се каже за всеки град, че е много по-голям и така БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ 50 000 000 - СТОЛИЦАТА Е НА ВСИЧКИ -А НЕ НА МЕСТНИТЕ - ВСЯКА ЕДНА СТОЛИЦА Е СТОЛИЦА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

До ЕлемагЗа съжаление колкото и да не ти се иска, но София си стана България. Колкото и да се заблуждавате с тези приказки но това е факт. Казвам за съжаление защото цялата провинция дойде тука и добре, че се прави нещо по отношение на редуциране на трафика че вече столицата се задъхва от провинцията.

6

Анонимен

преди 9 години

До До 6А няма нужда. Достатъчно селяния вече си имаме.

5

Преподавател в СУ

преди 9 години

ГЕРБ направи за 10 години това , което БКП не можа за 40 години . Браво на Борисов и Фандъкова . Приказките отлитат построеното остава за поколенията .

4

До 4

преди 9 години

Обаче София не може да побере и останалите.

3

Анонимен

преди 9 години

Оня хамавия ще ходи ли да кълца лентата?

2

Елемаг

преди 9 години

Архитекта, не знам на какви наркотици си но да ти кажа нещо изтъркано-София не е България!!Забравянето на този факт м-у другото, носи доста вреди на държавата като цяло!!

1

архитект

преди 9 години

Ето това са новини и това е правителство на място . Само за 10 години Борисов и Фандъкова промениха облика на София. Столица от Европейски вид и мащаб . Браво на ГЕРБ . Сега Борисов прави същото и за цялата държава . Само след няколко години няма да познаете държавата. Тогава и най големите му критици ще замлъкнат .