21

T_T

преди 9 години

какво значи да махат паветата? Паветата са сложени там преди да сте родени вие, и ако гледате как е изглеждало преди ще разберете че е било уникално, точа че наще държавници не поддържат нищо е проблема.. И защо в договорите с реновиращите фирми няма гаранця от 10 години? щом се счупи оправят всичко до месец. ако не могат глоба 100 000 на дупка, фуга и незнам си кфо си.. ааа!! контрол трябва, а не шуробаджанащина!

20

as

преди 9 години

mahaite gi paveta koito 4upat kolite

19

Вземете си паветата

преди 9 години

Отвратителни са паветата! Не се спи, всяко минаване на кола по булеварда е отвратителен шум.Не редят паветата като хората, след 2 гходини след сегашният ремонт ще е ПО ЗЛЕ И ОТ ПРЕДИМного моля индивиди с дядовци с гумени *** да не се изказват...Ако им е домъчняло за павета, да си се връшат на калдъръмените улици на село.ИСКАМЕ АСВАЛТ И ТО ДОБРЕ НАПРАВЕНХОРА ЖИВЕЕЩИ В ЛЮЛИН ДА НЕ ДАВАТ МНЕНИЕСТИГА ПАВЕТА АСФАЛТИРАЙТЕ ВСИЧКО ДО КНЯЖЕВО, ТАНКОВЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА МИНАВАТ !!!!!!!!!!!!

18

меги

преди 9 години

Паветата са екологично чиста настилка. През лятото спасяват хората от нетърпимите жеги. Между тях водата се изцежда и не образуват ледени пързалки. Така се хвърля по-малко химия, но нали плоските глави на противниците им не са запознати с предимствата, хвърлят се да защитават общинската мафия! Нека столицата заприлича на селски мегдан от ранния социализъм. На кой му пука. Важно е троловете да получат днешния си хонорар!

17

???

преди 9 години

Какво сте се загрижили че паветата по-дълго издържат? Ако се обработи правилно основата и асфалта е качествен ще издържи 20 години. Най-лошото на павета е шума който произвеждат движещите се по тях коли. Чуват се от половин километър. Да ги махат че не мога да ги понасям!!!

16

Анонимен

преди 9 години

***, по-***, най-*** - баш софиянец.Да издигнеш за кмет мафиот наркодилър е наистина връх на тъпотията.

15

Трагедия!

преди 9 години

Баш софиянци влязох в книгата Гинес - нема такъв град, издигнал паметник на бомбардиралите го.

14

Л.

преди 9 години

Хемороидите на нечистоплътните червени тролчета пак се обаждат. Идете при Путин да ви излекува бре!

13

Анонимен

преди 9 години

Време и целият Борис да се асфалтира, с тези павета сме като от средновековието. Никъде в чужбина няма такова нещо. А селския манталитет е ясен ако може и кокошките да си докарат в София ще им е най-добре ;), за какво им е асфалт козите ходят и по повета ...

12

shitty city -

преди 9 години

shitty city - ама селяните се натискате да дойдете тук нали? Стойте си по селата моля ви, в София нама вече място от вас!

11

ъ

преди 9 години

До баш софиянец1 ако са наредени правилно, няма как да трошат автомобилите. 2 автомобили със спортно окачване нямат място на пътищата в София, има си писти за тая работа.3 асфалта е не по-малко хлъзгав, има си правила при дъжд как да се кара ама много хора си купуват книжки ...4 най-лесно се поддържат.. е от тия баш софиянци стигнахме до това положение...

10

Анонимен

преди 9 години

Руски паметник ще бъде залят с червена боя и преименуван на Турски такъв.

9

баш софиянец

преди 9 години

Да се махат тези павета защото,1. Трошат автомобилите ни2. Друсат нечовешки, особено ако си с автомобил със спортно окачване3. Като падне дъжд са супер хлъзгави и стават лесно катастрофи4. Трудни са за чистене и подръжкаАсфалтирайте улицата от край до край!

8

Пешко

преди 9 години

Мрън врън, ами суперзле е това кръгово и му е време за ремонт. Пък и велоалея щом е предвидена екстра

7

Анонимен

преди 9 години

Радвам се, че живея в София! Този град видимо се развива в последните 10 години!

6

Анонимен

преди 9 години

А БСП кога за последно имаха кмет на София? Я чакай бе - никога! Никога няма и да имат!!!

5

Бай Шано

преди 9 години

Хахаха това за предимството на дясно стоящия в кръговото много ме изкефи . При нас ги има на всяко кръстовище и с предимство е влезлият преди теб- левия демек ,иначе се задръства кръговото ,. Като цяло кръгови в бг неползвам , взимам летящото килимче(някою бакшиш) и ме телепортира на желаното място

4

не на паважа

преди 9 години

Ауу стига с този паваж бе изпаднаха ми бъбреците!!!!!!

3

Нищо ново

преди 9 години

Паваж и асфалт и помежду чакъл , да ви е сладко с новия студентсси сандвич , а забравих и малко олио за дупето - да не боли

2

фф

преди 9 години

До Анонимен: Гражданино, кажи какво не ти харесва в описаното зя строеж и реконструкция? Май не си си пил хапчетата?