77

Анонимен

преди 9 години

Ние подготвяхме лекари за цяла Африка и Близкия Изток. Сега ще подготвяме лекари за Европа, щом нямат. Но трябва да си плащат.

76

Анонимен

преди 9 години

Не беше ли нашият премиер човекът, който каза за лекарите, "няма лошо ние ще ги учим и ще им ги пращаме." Затова богатите държави са богати, защото бедните имат продажни и *** управляващи.

75

УСПЕХ МОМИЧЕТА

преди 9 години

ИЗБРАЛИ СТЕ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ!ТУК ЩЕ Е МЪКА И ГАДНА РУСКА КОМУНИСТИЧЕСКА СМРАД , В СОЦ-***!НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ НАЗАД!САМО НАПРЕД , ЗА ДА УСПЕЕТЕ В ЖИВОТА!!!

74

Анонимен

преди 9 години

Ние да ги отгледаме и изучим, а те да лекуват чуждите. Това е целта, чиста работа. Въпрос на държавна политика.

73

Анонимен

преди 9 години

Лекарите изчезват от десетилетия, а стават все повече. Те обслужваха Саддам Хюсеин, Муамар Кадафи по времето на социализма, пак беше така. Имаше български лекари за Саддам, за Муамар, имаше и за България. Сега ще има за цветнокожото население от бежанци във Великобритания и Германия. Те хората от Ирак и Либия се преместиха пак при българските лекари.

72

do78

преди 9 години

Само не ми говори как някой е завършил без пари щото не знаеш колко струва един семестър медицина за българин или българка.И то държавана поръчка!Разбирам ги ,че бягат за чужбина.А и не е само цената на семестъра!Само след 10 години български доктор ще гледаме през много тънък,изключително дълъг и отвратително крив макарон!Не само,че бягат за чужбина, ами от младите никой не иска да учи медицина.Това е по лошо!

71

Анонимен

преди 9 години

Ние имаме лекари и акушерки. Къде са германските лекари и мед. сестри? Те къде бягат? Защо бягат от големите заплати? Германските лекари бягат от Германия.

70

Анонимен

преди 9 години

Ще пратим и малко бежанци, в комплект за Германия. Получаваш безплатно семейство бежанци към офертата.

69

Трябва бизнес

преди 9 години

Трябва да се продават права като при футболистите. 500 . 100 000 = 50 милиона за права за държавата. Лекарски права ще продаваме по 300 000 лева. Германците да си плащат.

68

лекар

преди 9 години

Десетгодишната кампания срещу всички медицински специалности започва да дава убедителни резултати.Млади и стари акушерки,лекари и сестри бягат по чужбина,завършващите са много по малко.Медицинското съсловие у нас е на изчезване.Нали 10 години все ние бяхме виновни за всичко!Ей богу,журналистите и по убийците не са плюли толкова.Е дано като няма в тая страна никакви медицински специалисти журналистите най накрая да мирясат!

67

Ей

преди 9 години

Браво. Гордея се с вас, български момичета. Тръгвайте преди някой да сглоби фалшиво видео и за вас. В САЩ започват с $ 3 000 заплата.

66

DUBLIN

преди 9 години

Цял випуск акушерки отиват да работят в чужбина-да обаче има една подробност-ако мислят там да работят както в Корумпестан,просто никога няма да се върнат,защото няма да могат да спечелят пари дори за обратен билет.

65

до 81

преди 9 години

До Край -мизерстващите в Бг злобеят по емигрантите в опит да се самоубедят че са направили правилното решение за живота си ,че 500-800 лв на месец им стигат ,или в случай че крадат от държ.бюджет и еврофондовете го правят в името на доброто на Бг ..:)))а и да не забравяме вътрешното убеждение че всеки и ме длъжен за нещо -дъражвата ,Ес ,българите ,чужденците ....

64

Край

преди 9 години

Напусналите България плюят по нея за да се убедят че са взели единствено вярното решение. Айде да си преживявате емигранстките неволи по тихичко. Гледайте си родата по скайп и си идвайте на зъболекар през две години - той живота се някак ще си мине да не е хиляда години я.

63

Край

преди 9 години

Изучихме ги без пари - сега да вървят да плащат осигуровки и данъци в Германия. На Родетелите им пенсииите ще ги плащат мойте деца... ДЪРЖАВАТА ДЕКА Е!

62

до70

преди 9 години

До ===лицемерна дърта българко -от писанията ти лъха злоба и завист -завиждаш на онези които са доказали че се справят и адаптират при всякакви условия.в друга страна -друг език ,образование -всичко се почва наново другарко злобна ,Бг е пълна с умрели души като твоята изпити от злоба и желание за крадене.От теб -едно дете друго не би научило.Не се притеснявай -за българите в чужбина младите работещи хора са повече от колкото тук. Страна със злобни застаряващи дървени философи - като теб.

61

Георги Ламбуров

преди 9 години

БЕЗ ЗАПЛАТИ ОТ ПОНЕ 1 500 лв. НИЕ ЩЕ ИЗПУСНЕМ ВСИЧКО ЧИТАВО и ЗДРАВО,КОЕТО МОЖЕ И ИСКА ДА РАБОТИЩЕ ОСТАНАТ САМО "СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ", КОИТО КАКТО ЗНАЕМ НЕ РАБОТЯТ И НЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ КЪМ ДЪРЖАВАТАНО НАЗНАЧЕНИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ". ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН КРАДЛИВИ ЧЕНГЕТА, ИСКАТ ДА БОГАТЕЯТ КАТО НЕ ПЛАЩАТ ЗА ТРУДА КОЙТО ПОЛУЧАВАТ. ЗАЩОТО В ИЗМИРАЩАТА ПРОВИНЦИЯ ЗАПЛАТИТЕ СА 200 ЕВРО НА МЕСЕЦ, ТОЕСТ НИЩО

60

до 70

преди 9 години

До ===повтаряй си го това .затова силните души ги яхат мутри и политици .като те кефи да си пробваш прагът на психическата устойчивост и до кога може да издържаш без храна -давай.По интересното е ,че хора никога не излизали от Бг много -много знаят как е толкова лесно в друга страна .:)))мда ти си най най най -умен работлив издържлив ит.н. направо си супермен

59

Анонимен

преди 9 години

за което се плаща в една държава -това има в изобилие . Чалга диви,мутри ,кметове ,депутати,охранители,манекенки,-така когато образованието започне да води до доходи и стандарт на живот /а не обратното /в Бг -тогава може да искат млади хора с образование да остават в Бг-гетото,и да работят..Те исега искат милитеродни политици и ''бизнесмени'' -ама си остават с искането . Бг работодателя дава само 15% оттова което дава западноевр.работодател -за работници.Логичното следва -остават само 15 % млади

58

Анонимен

преди 9 години

До Дончообразованието отдавна не е напълно безплатно -квартира ,храна ,учебници ,такси -Да го направи държавата :) но.. ако т.н .''безплатно '' ВИШУ е обвързано с договор да работиш еди къде си /интересно колко ше се хванат/Повероятно -едните вземат заем и отиват в чужбина,2ра вероятност -още от ученици в чужбина 3та вероятнност-''ами няма да уча '' .Бгто ще се сдобие с неквалифицирани кадри -така и не плащат -квалификацията ще отговаря на заплащането тук.НИСКИТЕ доходи ,ниските доходи ....