6

Анонимен

преди 9 години

Защо продължават да се случват тези *** измами вече е ясно-звъни се само на домашни телефони ,при които телефона вдига човек на 65+ години,който е много лесно да бъде стреснат и уплашен.Това са вашите баби и дядовци,за това айде малко по-спокойно,просто хората са от друга ера и са изостанали от бързо развиващия се технологичен свят и точно това използват сачовете за да ги подлъжат!

5

Анонимен

преди 9 години

Навремето Жорж Ганчев каза:"Ние сме малък,но много *** народ!" И го доказа,вкарвайки куп *** в парламента. Наскоро *** го повтори...

4

До

преди 9 години

Имаш донякъде право, но не съвсем, защо обикновено профила на измамените е на възрастни хора? Нима не са попадали измамниците и на по - млади, чувал съм за много случаи. Проблема си е, че възрастните хора остаряват и оглупяват, няма застраховани. Познавам професори, оглупели. Природа! В Германия няма такива неща, защото има закони, които се спазват, а и кой ще посмее там да прави такова нещо. А превенцията?Какво стана с тези регистрации на карти - безсмислено.

3

75

преди 9 години

Хак ми е. Хич не ми е жал за тези пенсии.9869568948594764 пъти е говорено на тази тема и им е обяснена схемата. По цял ден кибичат турски сериали. Между тях все пак вървят новини. *** щеше да схване от 100-тния път в който е говорено за проблема. А като цяло това показва психиката на българина."Трябва да дадеш пари да се оправиш". В повечето случаи,хората сами дават пари на катаджии,доктори и др.Дори без да са им ги поискали.

2

Анонимен

преди 9 години

Хората са ***!

1

Даниел

преди 9 години

Такъв тарикат като го хванеш и бой докато диша. А народа първо да мисли, а не първо да даде парите и чак после да се обади на роднината.