11

Sisi

преди 9 години

Всеки които кара с превишена и несъобразена скорост е смръдлив джигит!!! Не ме интересува кой какви умения има да управлява зад волана. Ние хората не сме богове и дори да семе много добри в нещо накрая винаги грешим - справка Шумахер.

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2БМВ са хубави коли, но попаднали в ръцете на калпазани - белята е готова. Докато книжките се раздават като топли банички все така ще е. Но някои хора получават заплати и привилегии за несвършена работа и реват за още.

9

ауслендър

преди 9 години

Да , така е Тео за съжаление...Ние и затова избягахме, но нашите събратя се дразнят и не искат да ни приемат! Ами ние за това сме навън , за да спася детето си от точно тия извръщения!

8

Тео

преди 9 години

До ауслендърИ да им обясняваш, и да не им обясняваш, това е манталитета на чалга поколението. Не че и тук младежите не са едни такива, с празен поглед, но поне има ред и дисциплина, докато в България - води ме в някоя квартална кръчма ... те, това е, баце!

7

ауслендър

преди 9 години

Абе какво правите в Бг, ще се избиете бре... Не стига че приръста върви надолу и само *** раждат, ами и вие се състезавате за това! Стига с тая гъзария, отворете си очите...това с комплексите е само в България...

6

ined

преди 9 години

do 2 Какви БМВ-та? Кифлата е била с фиат браво

5

Анонимен

преди 9 години

Е, сефте - в БГ това е ежедневие, особено откакто се върнаха Мутрите на власт. Пълна безнаказаност и геноцид за народеца.

4

Тео

преди 9 години

Че пенсионера е пресичал неправилно е ясно, но факта, че тази кифла не е спряла е показателен. На такива книжката трябва да се отнема до живот. Няма значение виновен или невинен, човек е, трябва да се помогне. А дали тази е фучала или не ... експертизата ще покаже. Но пак казвам, за мен да удариш някого и да избягаш си е углавно престъпление, както и да го гледаш!

3

Алов

преди 9 години

И за какво да спира? Да не е лекар да му помогне. Като е пълно минувачи все некой от тех може да има квалификация лекар или поп.

2

Анонимен

преди 9 години

нямат спирачка тея с бмв - тата, това е второто бмв за днес, което блъска човек!! Забрана за бмв - баварките!

1

набюдател

преди 9 години

Всички които пресичат неправилно да се считат за самоубийци и да не съдят шофьорите!!!