20

Искрен

преди 9 години

КАТ са абсолютно паразитираща и нефункционираща структура, която не си върши работата. Цитирам "По сега действащия закон, КАТ няма как да събере неплатените глоби. Единственият начин е да отнема книжки или да отказва регистрация на кола до внасяне на парите." Ами ето, че има начин, КАТ защо не правят описаното по-горе: отнемане на книжки и отказа за регистрация на автомобили на нарушителите които не си плащат глобите;

19

БоСимеонов

преди 9 години

Вместо да реват за парите от глоби, които не са събрали...защо КАТ не кажат къде са отишли и за какво се разходват средствата които са постъпили от глоби. Защото на мен лично това ми е много интересно.

18

шофьор

преди 9 години

Преди около година ми пратиха "честитка", как при излизане от населено място, на което табелата е на почти километър от урбанизираната зона съм карал с "умопомрачителните" 74 км/ч. при прав участък, идеални климатични условия и никакъв трафик. Еми няма да я плятя !!! Да си берат лайката и "фотографите" "пощальоните" !!!

17

Анонимен

преди 9 години

По-паразитна структура от КАТ в България няма. Законите в тази област са писани от КАТ, за да обслужват КАТ, а не хората.

16

Истината

преди 9 години

Истината е, че нарушенията по пътищата силно ще намалеят, ако КАТ бъде закрит, а знаците и маркировките по пътищата се поставят от други хора, разбиращи си от работата.

15

gost

преди 9 години

ами краино време тия отгоре доде блеят и няма промяна така щее трябва да се поизмени ккакр не закона да е прооблема а тоя коитого спазва а не през куп за грош след като е създаден затова ттрябва да се спазва а не на тия от новото поколение да правят каквото си искат половината от тях да са вразкари и да се прилага само за едни аза други не

14

Истината

преди 9 години

Има огромна разлика в налагането и плащането на глоби преди 1989-та и след 1989-та. Сега на всеки 1-2 милиона нарушения КАТ налага 1 глоба и то обикновено на някой, който спазва правилата, но случайно е нарушил нещо или просто КАТ го изкарва виновен за нарушение, което не е извършил. При такава наказуемост на нарушенията е ясно, че никой няма да иска да плаща глоби, т.е. да бъде изкупителна жертва, защото глобите са в пъти по-високи от необходимото.

13

vesko02

преди 9 години

Имали сме закони,мислех си че МВР се управлява през Фейсбук

12

Анонимен

преди 9 години

Нещата ще потръгнат с разтурването на тази шуробадженакорушветчийска орда престъпници, струваща над 1,5 милиарда лева годишно и занимаваща се само с далавери.

11

Анонимен

преди 9 години

ми те и милиционерита са ни от 69-а

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - скъсаните *** ли ще му вземете?ми, ако го стиснат за гушата бая жълтици ще изплюе, ама нейсе.

9

колко му е

преди 9 години

До Бай иван - Щом пътната настилка е от '69, защо не и законите.то и манталитетът на мат'риала е също от 60-те

8

30 000 лв ли евро ли

преди 9 години

Каквото почукало...такова се обадило ;)) Аз съм оня с глобите за 30 000лв. и мога да им кажа на КАТ-МАТ-НАП-МАП и на всички други подобни ...ДА МИ ЯДАТ Х..УРА

7

Анонимен

преди 9 години

Какъвто и закон да има, когато народа е гладен, пак няма да плаща.Взимат му книжката...ще кара без книжка...и така до края на света.Можеш да глобиш някой, който може да плати, тоя дето не може...пак няма да плати...скъсаните *** ли ще му вземете?

6

Бай иван

преди 9 години

Щом пътната настилка е от '69, защо не и законите.

5

Анонимен

преди 9 години

Лесно е бе, ***.... много сте зле.Сед два месеца не плащане - ПО ДВЕСЛед 6 месевца не плащане - ПО ЧЕТИРИСлед още 6 месеца ЧСИ Толкова ли е трудно?!?!И на мен, ще ми е гадно, но от някъде трябва да почнем.Общината кога ще напуска онези с новите глоби по 200 лева дето спират по тротоарите

4

някой

преди 9 години

Само вижте последното изречение - "Има някои идеи в тази посока..." Значт се проблемите, трупани с години, обаче имат някои идеи. А решение, което реално да работи, кога?

3

Анонимен

преди 9 години

Ми да вземат да препишат турският закон за движение по пътищата и свързаните с него. Който е шофирал из Турция знае за какво говоря.

2

Анонимен

преди 9 години

Те и кратуните в парламента са от 69 година!

1

Анонимен

преди 9 години

"Законът за глобите на пътя без промяна от 69-а"Да, повечето неща тук са от времената, когато имахме работеща държава.