106

reostat

преди 9 години

Някога Иван Евлогиев беше съсипан по сищя начин в тази България ако не си с нас трябва да си в блатото на робите

105

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Един от коментиращите пита защо джурналистите не се заемат с кмета на Пловдив- , който в момента си разширява хотела и е отрязал част от двора наа училище за да пусне още една улица към хотелският си комплекс!!!!Предупреждавам ако все пак някоя медия си насочи дрона с камера че има опасност дрона да се закачи на някой от стърчащите строителни кранове около хотелският комплекс на Тотеффффф!!!!!Внимание опасно за не съобразителни ж

104

Анонимен

преди 9 години

Е КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА ? ЧОВЕКА СИ Е РАБОТИЛ НА ВРЕМЕТО ИЗКАРАЛ СИ Е ПАРИТЕ И ГОТОВО, НЯКЪДЕ ПИШЕ ЛИ ЧЕ СА ОТКРАДНАТИ ОТ ОБЩИНАТА ? . И АЗ ДА СЪМ ПРАВИЛ ПО 120 АПАРТАМЕНТА НА ГОДИНА И АЗ ЩЯХ ДА ИМАМ ПОДОБЕН ПАЛАТ. ПРОСТО ЧЕРВЕНО ДЕПЕСАРСКИТЕ МЕДИИ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРОМИВАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ

103

Анонимен

преди 9 години

Не си спомням в България някои големец да е осъден ефективно за нещо.Що ли пиша въобще тука...

102

анонимен

преди 9 години

Прочетете " ЗАЩО НАПУСАМ БЪЛГАРИЯ" от Яна Добрева.Прочетете ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ.....

101

Левски

преди 9 години

СЪД!!!

100

Ролърбол !!!

преди 9 години

Вие явно не знаете какво е аскю??това е града на непобедимия финансист ице бисераки и на непобедимия тенисист дришу насираки бре!!!Наричан подигравателно хюстън и намиращ се в долината на смъртта!Иначе известна като долината на Дълбоките ***!всеки чужденец преминал през този град за дълго получава световъртеж и главоболие!Впрочем това е труднооборим медицински факт!Това е българския Туийн пийкс бре!Там беше първия обир на банка при комунизма мръсен-1978 г!Пазете се и избягвайте този прокълнат!

99

Grudi

преди 9 години

Ами то не е само виновен кмета а и цялата ни система - включително и аз и ти и всички ние. Щом позволяваме това да е нещо нормално. Сетих за поговорката за лудия и зелника.

98

Анонимен

преди 9 години

Ако този кмет беше в Румъния, сега щеше да е трупа стаж в затвора, а не да дава интервюта по телевизията.

97

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 125 Каквото ни е всичко, такива са ни и "ЖУРНАЛИСТИТЕ". Плакнат ни мозъците с какво ли не, а като почнат и едни "РАЗСЛЕДВАНИЯ" - да ти хвръкне шапката.

96

Анонимен

преди 9 години

Преди да коментирате кащата на кмета, отиедте и вижте как изглежда Хасково, в централната част фас неможеш да намериш по земята, *** почват да метат от 6 часа събалем и що да нема хубава къща човека, ми той се е занимавал със строителен бизнес преди да стане кмет, отделно че тая оценка, която са турили на къшата от 2,5 млн е силно завишена, реалната цена е около 7-800 хиляди

95

Анонимен

преди 9 години

ЦИРК!

94

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 125 Ами защото дебелият Минчев е ДЕМОКРАД със силно влияние,не знаеш ли приказката-всеки Батко си има Батко,хахаха.

93

Анонимен

преди 9 години

не познавам кмета, не знам коя партия е и не съм бил в хасково. ОБАЧЕ: 1. 'се шири в палат' е израз на най-долната българска завист; 2. 'специалисти по имотите'...ама моля ви се, какво се учи и къде се регистрираш за такава 'професия', кои са тези анонимници и какво блещят?; 3. архитекти коментират законите??? откога бе? а юристи оперират хернии, спортисти пишат поеми, шофьорите програмират бази данни. хайде моля! пак всеки разбира от всичко, плюе, коментира и остава ненаказан? що за кретения?

92

Анонимен

преди 9 години

Човека се е занимавал със строителен бизнес преди да стане кмет, аз лично невиждам нищо непбичайно в това един инжинер, строителен предприемач да има къща за пример, ми то това му е била работата на човека в продължение на 10-ки години, а това че е решил да стане и кмет и да помогне с капацитета си балгоустрояването на града е само похвално. Като страничен човвек, който периодически посещава града, мога да кажа, че града е доста уреден, даже необичайно добре за България)

91

анонимен

преди 9 години

В петък по БНТ при Митко Цонев гостува оня дебелия политолог ли беше,но сега виден защитник на Герб мисля че се казваше Минчев.Та този господин Минчев ни уведоми най "почтено" и "демократично" че ТВ7 дължи на КТБ 248 млн/ не разбрах лв или евро/ и никой не опонира тази лъжа.ТВ7 дължи 2,5 млн евро защо този така наречен "почтен" и виден демократ си позволява да лъже в ефир и това за първи път ли му е или вече му стана навик.Защо водещите журналисти му позволяват да лъже в ефир,без да го апостроф

90

Всички

преди 9 години

Всички кметове и съветници трябва да се проверят за доходи, декларации и притежавано имущество. И да се повдига обвинение, не само да се показва. Какво например стана с предния... май нищо..., а с този какво ще стане....

89

анонимен

преди 9 години

Много честни телевизии,много "почтени " журналисти.То гледаш,гледаш и не вярваш на очите си.Гостува им някой от Герб или РБ и те мълчат,слушат и дума не обелват,слушкат ли слушкат и милно гледкат,сякаш са глътнали маркуч.Но дойде ли някой от БСП например,толкова яростни и нападателни стават,че чак да се чуди човек откъде им идват на ума тези глупави въпроси които им задават,даже да са по убедителни и кадри от преди 5 години им пущат,да се видят колко са "долни" и "крадливи".Но за Бойко -не!!!!

88

анонимен

преди 9 години

От преди 5 години гербаджиите са вдигнали мерника на тоя кмет,ама ядец народа пак е гласувал за него.Казват че Хасково е станал прекрасен град,значи кмета му става.Тези поръчкови предавания са предизборни,и то за точните хора.Няма да има за кмета на Пловдив,за кмета на Варна,за кмета на Бургас и т.н. Защо ли,отговорете си сами на този въпрос,ако разбира се имате малко останал здрав разум,а не зомбирани мозъчета.

87

Анонимен

преди 9 години

и бизнесмените са такива и повечето са били кметове или са се занимавали с политика и всички са бивши ченгета